Glavno je da mi vjeruješ.Aerials je napisao/la:Nadam seKawhi je napisao/la: Nećeš se razočarati.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niko te nije tjerao da čitašFederer17 je napisao/la: U svakom slucaju, mnogo su zanimljiviji i simpaticniji od ustipceta i tebe nekada. Te crtic ovaj, te onaj...U tim konverzacijama s njom si me i razocarao.
![]()
A i ti si mene u tim vremenima razočarao, u više navrata, i to mnogo
Šta ću ja sam s njih dvije? Oh wait...miki_92 je napisao/la:ne smijes sam pussyPenaltiky je napisao/la:idemo onda u napad iz dvije perspektive, tebi ružnija
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ni ne sumnjam.Aerials je napisao/la:U to ne trebaš da sumnjaš
Spektakl slijedi.Donnie Darko je napisao/la:Niko te nije tjerao da čitašFederer17 je napisao/la: U svakom slucaju, mnogo su zanimljiviji i simpaticniji od ustipceta i tebe nekada. Te crtic ovaj, te onaj...U tim konverzacijama s njom si me i razocarao.
![]()
Uostalom, polahko, ovi su ispisali za 3 dana više nego ja i uštipče za više od pola godine, šta misliš šta tek slijedi
![]()
Moze bit da je do toga. Vase postove sam citao, od ovo dvoje ne procitam ni po dva posta na stranici. Ocigledno se javila jedna fina ljubavna prica, kojoj je forum bio sebeb. Trebamo biti sretni zbog toga! Nek se barem neko skrasi od nas... :/Donnie Darko je napisao/la:
Niko te nije tjerao da čitašUostalom, polahko, ovi su ispisali za 3 dana više nego ja i uštipče za više od pola godine, šta misliš šta tek slijedi
![]()
A i ti si mene u tim vremenima razočarao, u više navrata, i to mnogo
Jedino sto mi pada na pamet je ona peticija, a to 'vise navrata'... ne znam?
@miki, ma opasne su ove buduce lijecnice... Zna @Helco sta radi.
PametnoKawhi je napisao/la:Ni ne sumnjam.![]()
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Samo pozitivne registrujem.Aerials je napisao/la:PametnoKawhi je napisao/la:Ni ne sumnjam.![]()
vidiš li ti komentara ovdje
Federer17 je napisao/la:
Elhamdulillah. Vjeruj da nisam osjetio nikakve poteskoce. Jest da sam od 17 h uglavnom gledao nekakve utakmice, ali se stagod i procitalo uz to. Molim Allaha da i tebi olaksa i uputi te da dodjes do odgovora na to pitanje.
Ma mene jedino brine sto u krizno vrijeme idem na basket,ali eto vidjet cemo kako ce sve to proci
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Nemam vremena za njih previše. Moram tebi na sve odgovoriti.Aerials je napisao/la:Dobra taktika
- legenda reala
- Kontakt:
podhitno se Monolog mora uputiti na ovu temu, ovo prelazi sve granice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Medikament
- Kontakt:
Selam za Legendu.
Podrska Kawhiju da se i on vise smiri, pa makar i sa tuzlankom
Podrska Kawhiju da se i on vise smiri, pa makar i sa tuzlankom
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Uvijek si bio gospodin.Medikament je napisao/la:Podrska Kawhiju da se i on vise smiri, pa makar i sa tuzlankom
Slažem se.legenda reala je napisao/la:podhitno se Monolog mora uputiti na ovu temu, ovo prelazi sve granice
Vidi kako si divanKawhi je napisao/la: Nemam vremena za njih previše. Moram tebi na sve odgovoriti.
Joj legende jest ljubomoran
Valjalo je to zaslužiti.Aerials je napisao/la:Vidi kako si divanKawhi je napisao/la: Nemam vremena za njih previše. Moram tebi na sve odgovoriti.
Joj legende jest ljubomoran
I ja bih bio ljubomoran da sam na njegovom mjestu.
Treba mi zamjena za Beška, isto k'o da sam bez noge ostao
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
legenda reala je napisao/la:podhitno se Monolog mora uputiti na ovu temu, ovo prelazi sve granice
Kakve granice, bas su djeca fina? Ova mala Tuzlanka uopste nije arogantna, za razliku od onog smora. Ona je toliko umisljala, da covjek s vremena na vrijeme pomisli kako je Shakira napravila account na forumu i onda svi poludili za njom...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Beško nabavio inostrane tablice, pa ti vidi kako ćeš. Moraš ga nekako zaustavitiSarmelino je napisao/la:Treba mi zamjena za Beška, isto k'o da sam bez noge ostao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.