FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Plakacete vi za streberima. Kako vrijedjate nista bolje od Zuje ne zasluzujete. Ujutro je sastanak. Mozda i streberi odose. I to pod velikim pritiskom. Zalosno.
- MocMahale444
Vidis da se salimo, sta glumis bolan. Ispijas li kahve i kontas kako blatiti Amara jos ili si stao?Monci je napisao/la:Plakacete vi za streberima. Kako vrijedjate nista bolje od Zuje ne zasluzujete. Ujutro je sastanak. Mozda i streberi odose. I to pod velikim pritiskom. Zalosno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muha brate nije sala ozbiljno je tako sam cuo i dobio infoo ...Samo jbg neznam satnicu, uglavnom sutra bi se trebalo znati dosta toga jer nema se mnogo vremena vec 12 juna ja msm igraci treba da krenu sa priprema za evropu , bice odlazaka sigurno bekric, bogi,kerla, ugljesa, Booca , Musaa vec otiso, Miro, Lendric i Veca za kess... bice zanimljivo sve to ispratit za 15 dana ide prestavljanje dresova novihMocMahale444 je napisao/la:Đaba ga hvalili na sav glasbraco je napisao/la:Ma iz inata je danas zjanio protiv Zrinjskog jer su ga štreberi prozvali u saopštenju i sumnjali u njegove trenerske gene Fergusona.MocMahale444 je napisao/la:@Braco uvijek kako jeste pise, osim sto nas izradi Vladex.kao sto rece Ljoze krivo mu sto nece biti nas trener a i streberi vala se bacili na Virta
kud ces dirati u Vladexa.
Neymar ozbiljno ili šala?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Iskreno se nadam da ova uprava ostaje, ne znam ko je toliko lud da bi priželjkivao odlazak ovih ljudi. Vjerovatno si krivo protumačio zayebanciju između mene i @mocmahale ako se tvoj post odnosio na nas.Monci je napisao/la:Plakacete vi za streberima. Kako vrijedjate nista bolje od Zuje ne zasluzujete. Ujutro je sastanak. Mozda i streberi odose. I to pod velikim pritiskom. Zalosno.
Monci ponovo stvara neku vještačku paniku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nigdje nisam nasao komentar da neko zeli da ova Uprava ode. Od navijaca imaju podrsku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Imali iko da ce ostati druze, zao mi je Boke jer nije bio zasluzio da grije klupu zbog žuljeva.Neymar11 je napisao/la:Muha brate nije sala ozbiljno je tako sam cuo i dobio infoo ...Samo jbg neznam satnicu, uglavnom sutra bi se trebalo znati dosta toga jer nema se mnogo vremena vec 12 juna ja msm igraci treba da krenu sa priprema za evropu , bice odlazaka sigurno bekric, bogi,kerla, ugljesa, Booca , Musaa vec otiso, Miro, Lendric i Veca za kess... bice zanimljivo sve to ispratit za 15 dana ide prestavljanje dresova novih
Miri sretno. Dao je zadnji atom snage za plavi dres. AFERIM MIROSLAVE.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 29 maj 2017, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Težak vakat ponovo.
Ali, možda se iz ovoga izrodi nešto što će sve promijeniti nabolje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Slusaj ovoga sto slusa drakeRokoko87 je napisao/la:Težak vakat ponovo.

Bice to jedan remont po dobar sigurno, stojanovic bi mogo lahko otic koji ama bas nista nije pokazo da bzvz ne lupam ko ide ko ostaje znacemo sutra ili za par dana bice poznatoMocMahale444 je napisao/la:Imali iko da ce ostati druze, zao mi je Boke jer nije bio zasluzio da grije klupu zbog žuljeva.Neymar11 je napisao/la:Muha brate nije sala ozbiljno je tako sam cuo i dobio infoo ...Samo jbg neznam satnicu, uglavnom sutra bi se trebalo znati dosta toga jer nema se mnogo vremena vec 12 juna ja msm igraci treba da krenu sa priprema za evropu , bice odlazaka sigurno bekric, bogi,kerla, ugljesa, Booca , Musaa vec otiso, Miro, Lendric i Veca za kess... bice zanimljivo sve to ispratit za 15 dana ide prestavljanje dresova novih
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Drake babuka!MocMahale444 je napisao/la:Slusaj ovoga sto slusa drakeRokoko87 je napisao/la:Težak vakat ponovo.
Ali, možda se iz ovoga izrodi nešto što će sve promijeniti nabolje.ukucam uštipak pitarka na google kad se pojavi tvoj post. Jesi jos zaljubljen u nju?
Dok sam vidio da se ti motaš oko nje, prepustio sam je...
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Hvala i halali ono za kostica iz Slobodanke kad sam te malo zezo. Mislio sam da si tarpiNeymar11 je napisao/la:Bice to jedan remont po dobar sigurno, stojanovic bi mogo lahko otic koji ama bas nista nije pokazo da bzvz ne lupam ko ide ko ostaje znacemo sutra ili za par dana bice poznatoMocMahale444 je napisao/la:Imali iko da ce ostati druze, zao mi je Boke jer nije bio zasluzio da grije klupu zbog žuljeva.Neymar11 je napisao/la:Muha brate nije sala ozbiljno je tako sam cuo i dobio infoo ...Samo jbg neznam satnicu, uglavnom sutra bi se trebalo znati dosta toga jer nema se mnogo vremena vec 12 juna ja msm igraci treba da krenu sa priprema za evropu , bice odlazaka sigurno bekric, bogi,kerla, ugljesa, Booca , Musaa vec otiso, Miro, Lendric i Veca za kess... bice zanimljivo sve to ispratit za 15 dana ide prestavljanje dresova novih

@Rokoko87 još pure trebas, salim se s tobom. Ti me nazivas budalom fujjjjjj. Cuj ja se motam oko nje

Gledam sad snimak na bht Krupa-Sarajevo ali je ovaj Vukotić stijena yebote, frajer u zračnom duelu odnese i Hebibovića i loptu u 3 pi.čke materine. 

@MocMahale444 Muha nezamjeram ti nista kao nikome ovde, opusteno brate , nego stoperski tandem kostic- vukotic- ili kemo iduce sezone ocel valjat sta? Pitanje koga dovest u napad umjesto lendrica ? Obradovica, Koljica ili nekog treceg,
Nadam se da nećemo dovesti ni Obradovića ni Koljića.Neymar11 je napisao/la:@MocMahale444 Muha nezamjeram ti nista kao nikome ovde, opusteno brate , nego stoperski tandem kostic- vukotic- ili kemo iduce sezone ocel valjat sta? Pitanje koga dovest u napad umjesto lendrica ? Obradovica, Koljica ili nekog treceg,
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A i sumnjam da će iko u ligi imat keša za Vukotića, nisu Ilići naivni sekunde kad je lova u pitanju.
Neymar11 je napisao/la:@MocMahale444 Muha nezamjeram ti nista kao nikome ovde, opusteno brate , nego stoperski tandem kostic- vukotic- ili kemo iduce sezone ocel valjat sta? Pitanje koga dovest u napad umjesto lendrica ? Obradovica, Koljica ili nekog treceg,
Sta je sa tim Kosticem znas li nesto pouzdano? Nadam se da ce Kemo imati prostora za igru iduce sezone, a sto se tice napadaca za iducu sezonu ja ne vidim u nasoj ligi nekoga ko je bolji od Steve i nadam se da ce doci neko sa strane
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Četvrtu sezonu zaredom Željezničar je ostao bez trofeja. Plavi su tri kola prije kraja jednom rukom dotakli pehar namijenjen osvajaču prvaka BiH, ali su na kraju ostali praznih ruku. Krivicu podjednako snose igrači i trener Slavko Petrović.MocMahale444 je napisao/la:Đaba ga hvalili na sav glasbraco je napisao/la:Ma iz inata je danas zjanio protiv Zrinjskog jer su ga štreberi prozvali u saopštenju i sumnjali u njegove trenerske gene Fergusona.MocMahale444 je napisao/la:@Braco uvijek kako jeste pise, osim sto nas izradi Vladex.kao sto rece Ljoze krivo mu sto nece biti nas trener a i streberi vala se bacili na Virta
kud ces dirati u Vladexa.
Neymar ozbiljno ili šala?
Anemična i bezidejna igra, manjak borbenosti, zalaganja, volje i želje u ključnim utakmicama su razlozi zašto jučer na Grbavici nije bilo slavljeničke atmosfere.
Ipak, sezone se ne može ocijeniti katastrofalnom jer se Željezničar nakon godine odsustva vraća na evropsku scenu. Za mjesec dana ih očekuju utakmice kvalifikacija za Evropsku ligu.
Petrović još uvijek ne zna da li će voditi Željezničar u evropskim utakmicama. Završnu riječ dat će Upravni odbor najtrofejnijeg bh. kluba u narednim danima.
Završni sastanak stručnog štaba i igrača nakon kojeg će biti jasnija slika o igračkoj križaljci za narednu takmičarsku godinu zakazan je za 10 ujutro.
Poslije posljednjih blijedih partija i pticama na granama je jasno da mnogi ne zaslužuju da nose dres Željezničara zbog čega je pred rukovodstvom kluba sa Grbavice težak zadatak da što prije i efikasnije formira igrački kadar obzirom da su pripreme za narednu sezonu zakazne za 12. juni.
Miroslav Stevanović je potvrdio svoj odlazak još u januaru, Ivan Lendrić je poslije današnjeg sukoba sa navijačima sam sebe prekrižio, Matteo Boccaccini se već oprostio emotivnom porukom. Izvjesno je da će ekipu napustiti Siniša Stevanović, Semir Kerla i Samir Bekrić. Upitan je ostanak i ”zaboravljenog” Uglješe Radinovića.
Petrović je na press konferenciji poslije susreta sa Radnikom otkrio kako je Upravi već predočio svoje planove te da klupski čelnici znaju na koje se igrače može računati.
U svakom slučaju sigurno je da navijače Željezničara poslije turbulentne sezone očekuje i turbulentan prelazni rok.
Pa na stranici je pisalo da je Kostic od ljeta nas igrac da ce imat pravo nastupa to je klub potvrdio
- MocMahale444
Ja nikako da preletim preko izgubljene titule uz dosudeni penal u 93 koji nije postojao.
Ono izgubio sam s3 ko neki levat.
Imali smo titulu ali smo je ispustili:MocMahale444 je napisao/la:Ja nikako da preletim preko izgubljene titule uz dosudeni penal u 93 koji nije postojao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.