PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ako Sloboda bude ovim tempom nastavila dolaziti na proslave, desit ce se cudo pa ce zaista donijeti neki trofej u Tuzlu....... Tako sto ce ga ukrasti.
Sutnite ih u drugu ligu da ne bi svjedocili ovom scenariju.
Sutnite ih u drugu ligu da ne bi svjedocili ovom scenariju.
Životni saputnik! 1921
HaRakIRi46 je napisao/la:![]()
![]()
Ama ispravili su trans, nemoj da se ponavljam sto puta, nemojte ljude crniti bezveze.
Sad je OK!!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A mogo bi i obzlajci je napisao/la:Dobro onaj Zeljin crnac zbrisa na vrijeme. Kako su Lendrica izvrijedjali, Musu bi bananama gadjali.
n njima komotno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
Heheh nemam jos 35. Eh sad vidi ovo ti si taj koji je balio i citirao me s brate. Ja tebe nikad nisam ristin to je šala.joker90 je napisao/la:Meni braća ne mogu biti likovi koji uz mubarek dane tuđe majke i sestre nazivaju kuravama. Od takvih se najstrožije ograđujem, želeći da sačuvam svoj din i fini islamski ahlak koji me krasi. Učit ću dove za tebe, Muhamede, da te Bog uputi na pravi put, a ne put idiotizma, konjizma i kretenluka na kojem si sada, iako imaš 35 godina u stražnjici. Budi mi poselamljen i znaj da ti želim samo dobro! Iskoristi ovaj ramazan da ispereš iz sebe tu mržnju i plavi gurbetluk!MocMahale444 je napisao/la: Samo jedan forumas me zove bratom. Je li tako jole srbendo.
Prestani pametovati ti o stvarima kad zelis da neko nekoga ubije, sto vas benjo nije pobio sve, tvoja je fejvorit. Isto tako si ismijavao Ivicu na svakom koraku pa kad su ti prijetili ti se prepao i povuko. Cmizdrio ko mi salje zuli profil.
ti si ba pun mržnje samo nesto zataskavas i sam znas.
Ja sam se izvinuo tuzlaku tom istom kojem si ti u svakom drugom postu nabijao na nos ono, sto vas radovan nije pobio.
Jos pure mališa a do tada
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
cujj joker se prepao HAHAHHAHAHAHA MA MRŠ AHAHAHA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Opet lažeš uz mubarek dane, tačno mi iman iskušavaš.
Ivicu nikad nisam prestao ismijavati, za činjenicu da je lopov i prevarant. Za zdravlje si pokušao slagati da sam prozivao. Što se tiče bilo kakvog straha, možeš provjeriti sa ovim svojim na fb kakvi su moji odgovori bili oko Zulića i svega ostalog. Imate i profil i identitet, pa ništa.
Samo me jedan dodao s pravog profila i to gospodin jedan, kojeg pozdravljam ovim putem. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba malo zaključat ovu temu, vala dosta je bilo, još mubarek mjesec... 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MocMahale444
Lazes mališa, za zdravlje sam se izvinuo jer to sam procitao od drugih nisam vidio ocima svojim. A za benju jesam. Sto se tice straha to je malo ložiona pa ti si đoker a upalio se ko pokvaren zub.
Sta te ko ima dodavati eto ti neka varenika
Znas ono kad ste ti i jedan tuzlak ga zelili cmoknuti velikom strumfu? Jesi zaboravio tu poklapu ili od tada mrzis sve. Koliko sam potrosio slova na nebitnog.
Sta te ko ima dodavati eto ti neka varenika
Znas ono kad ste ti i jedan tuzlak ga zelili cmoknuti velikom strumfu? Jesi zaboravio tu poklapu ili od tada mrzis sve. Koliko sam potrosio slova na nebitnog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Igraj zeljo boli te qurac
jezik pregrizao, gdje ces svetinju da diras!Zagor je napisao/la:Treba malo zaključat ovu temu, vala dosta je bilo, još mubarek mjesec...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pa nije ti ovo saffsaff.ba
Biće!!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pa nije ti ovo saffsaff.ba
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- dynamodresden1
MocMahale444 je napisao/la:Heheh nemam jos 35. Eh sad vidi ovo ti si taj koji je balio i citirao me s brate. Ja tebe nikad nisam ristin to je šala.joker90 je napisao/la:Meni braća ne mogu biti likovi koji uz mubarek dane tuđe majke i sestre nazivaju kuravama. Od takvih se najstrožije ograđujem, želeći da sačuvam svoj din i fini islamski ahlak koji me krasi. Učit ću dove za tebe, Muhamede, da te Bog uputi na pravi put, a ne put idiotizma, konjizma i kretenluka na kojem si sada, iako imaš 35 godina u stražnjici. Budi mi poselamljen i znaj da ti želim samo dobro! Iskoristi ovaj ramazan da ispereš iz sebe tu mržnju i plavi gurbetluk!MocMahale444 je napisao/la: Samo jedan forumas me zove bratom. Je li tako jole srbendo.
Prestani pametovati ti o stvarima kad zelis da neko nekoga ubije, sto vas benjo nije pobio sve, tvoja je fejvorit. Isto tako si ismijavao Ivicu na svakom koraku pa kad su ti prijetili ti se prepao i povuko. Cmizdrio ko mi salje zuli profil.
ti si ba pun mržnje samo nesto zataskavas i sam znas.
Ja sam se izvinuo tuzlaku tom istom kojem si ti u svakom drugom postu nabijao na nos ono, sto vas radovan nije pobio.
Jos pure mališa a do tada
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 29 maj 2017, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:tačno mi iman iskušavaš
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pisul sta na lobotomiji o sinteru Lemdari :kafa:
TobeYarabi je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Stop majorizaciji jumfova na sugavici ! Lembara, srami se, gdje ces na tisuce hljada sljedbenika filozofije...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako u Olovu sa mubarek mjesecom?belosevic28 je napisao/la:Stop majorizaciji jumfova na sugavici ! Lembara, srami se, gdje ces na tisuce hljada sljedbenika filozofije...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.