Pa eto onako, solidna igracka karijera, vecinom lige u rangu naseajdohordas je napisao/la:Borac ga hoće i raspituje se za njega, a što se mene tiče i volio bih da ga uzmu ispred nas, ne vidim u njemu nikakvo specijalno pojačanje...SiouxLukavac je napisao/la:Još jedan igrač otpada kao naše moguće pojačanje a riječ je o:
FK Sarajevo - Balkan
4 min. ·
Bosanskohercegovački internacionalac, Goran Galešić (28), raskinuo je ugovor s slovenskim Celjem. Kako saznajemo i dovoljno je do ovog "kako saznajemo", nema potrebe ostali tekst kopirati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma ja tako nešto, Bugarska, Slovenija, Moldavija i nešto malo Rusija... opet kažem ne vidim u njemu neki napredak, prosjek kao i sad što imamoMortemHz je napisao/la:Pa eto onako, solidna igracka karijera, vecinom lige u rangu naseajdohordas je napisao/la:Borac ga hoće i raspituje se za njega, a što se mene tiče i volio bih da ga uzmu ispred nas, ne vidim u njemu nikakvo specijalno pojačanje...SiouxLukavac je napisao/la:Još jedan igrač otpada kao naše moguće pojačanje a riječ je o:
FK Sarajevo - Balkan
4 min. ·
Bosanskohercegovački internacionalac, Goran Galešić (28), raskinuo je ugovor s slovenskim Celjem. Kako saznajemo i dovoljno je do ovog "kako saznajemo", nema potrebe ostali tekst kopirati.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj Skuletić bi bio pojacanje 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Eh dobro si me napomenuo, da imam o čemu maštat sad pred spavanjeMortemHz je napisao/la:Ovaj Skuletić bi bio pojacanje

Pametni ljudi, zadrzali ekipu na okupu i postepeno je dogradivali dok je bio Vinko tu a sad u zavrsnici im se to isplatilo jer imaju igrace koji znaju kako se osvajaju titule za razliku od nas. Nasi se prepali kad su skontali da su u igri za duplu pa sve prokockali, jer nemaju pobjednicki mentalitet, jer vecina ih nikad nije igrala u klubu koji se bori za titulu. Sad mi mozem slicno uraditi da ostavimo na okupu vecinu igraca,naravo osim ovih tuzlanskih ubleha i jos par njih sl. porijekla.Osttribine je napisao/la:Mi satro najveci, najorganizovaniji i sta sve ne, a Zrinjski 3 titule u 4 godine. Kao da oni imaju vlasnika milijardera, ali nejse, siroka je to tema.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Osttribine
- Kontakt:
Naravno da su pametni, to njihovi rezultati dokazuju, a kod nas je neka politika hajmo tjerati, ne valja ovaj, onaj igrac, ne valja trener, nikakvog sistema i plana nemamo, ali bitno se po medijima ofirati sa onim mi smo najveci, najorganizovaniji i bla bla. Najgore od svega sto i ja i mnogi koji pratimo nas klub znamo da se nece nista znacajno promijeniti u ovom pripremnom periodu. Nadam se samo da necemo opet morati cekati 8 godina na slijedecu titulu.mensur55 je napisao/la:Pametni ljudi, zadrzali ekipu na okupu i postepeno je dogradivali dok je bio Vinko tu a sad u zavrsnici im se to isplatilo jer imaju igrace koji znaju kako se osvajaju titule za razliku od nas. Nasi se prepali kad su skontali da su u igri za duplu pa sve prokockali, jer nemaju pobjednicki mentalitet, jer vecina ih nikad nije igrala u klubu koji se bori za titulu. Sad mi mozem slicno uraditi da ostavimo na okupu vecinu igraca,naravo osim ovih tuzlanskih ubleha i jos par njih sl. porijekla.Osttribine je napisao/la:Mi satro najveci, najorganizovaniji i sta sve ne, a Zrinjski 3 titule u 4 godine. Kao da oni imaju vlasnika milijardera, ali nejse, siroka je to tema.
Vratite klan-ekipu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
i da se rifat makne iz kuhinje!
- Osttribine
- Kontakt:
Klan ili ne klan ti su ljudi osvojili kup jedne, prvenstvo druge godine, Bilbija i Todorovic su nosioci igre Zrinjskog koji je sampion dvije godine zaredom, ali nama nevaljaju, klandzije sta li, sad cemo tjerati pojedince iz ove ekipe (s razlogom), pa cemo tamo do Oktobra preci na strucni stab i tako svake godine u krug, za jedno desetak ili koju godinu ranije mozda ubodemo titulu ili kup jbg.
U narednih 10-15 dana ce biti jasno u kojem pravcu nam klub ide,ima li para,kakve su ambicije i sl.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Danas je 29. maj, 29. juna je prva utakmica kval. za EL. Znaci tacno 30 dana.
Kao sto @zagorski rece, sljedecih 15-ak dana ce nam dosta reci o tome gdje i kojim putem nas klub ide... Ucite dove u ovim mubarek danima, trebace nam
Kao sto @zagorski rece, sljedecih 15-ak dana ce nam dosta reci o tome gdje i kojim putem nas klub ide... Ucite dove u ovim mubarek danima, trebace nam

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zamaras se nebitnim stvarima i ljudima...PitarBordo je napisao/la:Odlučiš iz svog džepa da navijače svog kluba počastiš i neko dođe, učestvuje, ne dobije ništa i izvali "za psovanje Saida se dobijaju šalovi..." Bošnjama je najbolje nikada ništa ne davati niti pokušati pomoći. To će uvijek naći načina da te napravi levatom.
Odmor od FKS do daljneg... Do boljih vremena, vozdra.
Sad ce ekskluzive, info provjerene, vidio ga kod McDonald's a. I slicno
Gdje ćeš to propuštati

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pogledaj nas ja rabb! Amin!FrancescoTotti je napisao/la:Danas je 29. maj, 29. juna je prva utakmica kval. za EL. Znaci tacno 30 dana.

Bilbija i Todorović možda fudbalski jesu, ali mentalno nisu puno ispred Crnkića i Rustemovića. Ako svima njima smeta pritisak 2 milje na Koševu, onda nam takvi ne trebaju.
SARAJEVO
- kenanbrajic
- Kontakt:
Upravo....znači Bože....neka te s rajom...Pantelija je napisao/la:Zamaras se nebitnim stvarima i ljudima...PitarBordo je napisao/la:Odlučiš iz svog džepa da navijače svog kluba počastiš i neko dođe, učestvuje, ne dobije ništa i izvali "za psovanje Saida se dobijaju šalovi..." Bošnjama je najbolje nikada ništa ne davati niti pokušati pomoći. To će uvijek naći načina da te napravi levatom.
Odmor od FKS do daljneg... Do boljih vremena, vozdra.
Sad ce ekskluzive, info provjerene, vidio ga kod McDonald's a. I slicno
Gdje ćeš to propuštati
Meni je juče srce bilo k'o Trebević.
Kovačević, Radovac, Herić, Kadušić, Anđušić, Hadžija zajedno na terenu. Još Mihojević, Nadam se da je to kostur ekipe za narednu sezonu.
-
- Kontakt:
Forum našao žrtveno janje za ovu sezonuRichmanBiH je napisao/la:Sta je to sa saidom?
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
Dusa draga, mi ga razapeli a on od muke jedva dva kolača pojede, treći mu u grlu staneUDHZSA je napisao/la:Forum našao žrtveno janje za ovu sezonuRichmanBiH je napisao/la:Sta je to sa saidom?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Ma said treba ostat ako ce igrat za dvije milje.. platis 100 milja dinamu plus plata za igraca koji je odigrao 10 utakmica. Al hajde rizikovalo se nije se isplatilo sta se moze.
UPRAVA NAPOLJE!
Treba ostati takva klasa i iskustvo ako ništa mlađe igrače da oblikuje ( kao Jajalo Cimija)Pantelija je napisao/la:Dusa draga, mi ga razapeli a on od muke jedva dva kolača pojede, treći mu u grlu staneUDHZSA je napisao/la:Forum našao žrtveno janje za ovu sezonuRichmanBiH je napisao/la:Sta je to sa saidom?
#DIVOVI
Trenutno korisnika/ca: Haksss, johntravolta123, Sinfoc1986, skoJaa i 67 gostiju.