FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 01:51

braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ja nikako da preletim preko izgubljene titule uz dosudeni penal u 93 koji nije postojao.

Ono izgubio sam s3 ko neki levat.
Imali smo titulu ali smo je ispustili:

slika
Ahhahahah a daj ba :) u ovim teskim trenutcima moram se keslati.
Ovaj skijas nam je zabiberio, nikad skije necu kupiti dok je sanki.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 maj 2017, 01:52

LjoZee je napisao/la:Nigdje nisam nasao komentar da neko zeli da ova Uprava ode. Od navijaca imaju podrsku.
Stadion, razne akcije, odlican igracki kadar, trener kojeg su svi zeljeli....sve su obezbjedili. Ja zaista ne vidim njihovu krivicu :? nek me neko ispravi ako grijesim
=\_1921_/=

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 01:58

MocMahale444 je napisao/la:
braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ja nikako da preletim preko izgubljene titule uz dosudeni penal u 93 koji nije postojao.

Ono izgubio sam s3 ko neki levat.
Imali smo titulu ali smo je ispustili:

slika
Ahhahahah a daj ba :) u ovim teskim trenutcima moram se keslati.
Ovaj skijas nam je zabiberio, nikad skije necu kupiti dok je sanki.
Yebo li mu Janez Janša ma.ter alkoholičarsku, u crno nas je zavio. On je garant pijan vodio naše tekme. Frajer protiv Sarajeva počeo s 4 napadača, još ubacio Mujagića kasnije. Onda protiv Olimpika Blagojević na krilu, superprodorni Dženis mu igro krilo. :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 02:02

@Braco zaboravio si kamion pun stvari za treniranje. Moderni fudbal **** ga napadacki fudbal ibrakovica. Sigurno njegovu knjigu citao pa mislio da zna kako musa dere jarca.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 maj 2017, 02:02

Pozder - Bekrić - Uglješa - Beganović
-------Lendrić-------Nikolić--------------

Sve karte bacio u napad.:lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 02:09

Što jest jest, jedini je trener koji je imao muda da krene ofanzivno na derbiju. :mrgreen:

Ovo mi je najjače za njega:

U međuvremenu je radio kao trener u školama fudbala u svojoj zemlji i Japanu, usavršavao se u klubovima kao što su Ajax, PSV, Olympiakos i Werder, ali je zadržao i ulogu saradnika nacionalnog saveza radeći kao skaut. Također je autor priručnika koji se u Sloveniji koristi u procesu edukacije trenera.

Majko mila đe ode fudbal, Ibraković piše knjige o napadačkom fudbalu, a ovaj priručnike za edukaciju trenera u Sloveniji. :lol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 maj 2017, 02:12

Jedno je sigurno, da se nije desila Krupa, on bi postao vizionar.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 02:16

braco je napisao/la:Što jest jest, jedini je trener koji je imao muda da krene ofanzivno na derbiju. :mrgreen:

U međuvremenu je radio kao trener u školama fudbala u svojoj zemlji i Japanu, usavršavao se u klubovima kao što su Ajax, PSV, Olympiakos i Werder, ali je zadržao i ulogu saradnika nacionalnog saveza radeći kao skaut. Također je autor priručnika koji se u Sloveniji koristi u procesu edukacije trenera.

Majko mila đe ode fudbal, Ibraković piše knjige o napadačkom fudbalu, a ovaj priručnike za edukaciju trenera u Sloveniji. :lol:
Ja sam na pocetku bio za onoga sto je otisao u standard, zaboravio sam mu ime.
Onda se nahvalio Kosta ja mislio napokon evo modernog fudbala. Jos pobjeda protiv Sirokog 2-0.
Onda poslije toga tip me šokirao reko koja je ovo ubleha blentava, kad sam vidio da je ko letva dosao na trening da se mariše :facepalm:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 maj 2017, 02:35

braco je napisao/la:Što jest jest, jedini je trener koji je imao muda da krene ofanzivno na derbiju. :mrgreen:

Onda se nahvalio Kosta ja mislio napokon evo modernog fudbala. Jos pobjeda protiv Sirokog 2-0.
Onda poslije toga tip me šokirao reko koja je ovo ubleha blentava, kad sam vidio da je ko letva dosao na trening da se mariše :facepalm:
Vukomanovic jel taj ako njeg mislis ? izmjedju njeg sa biralo i Janeza , negdje procitah da je Vukomanovic slobodan :lolno:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 02:39

Neymar11 je napisao/la:

Vukomanovic jel taj ako njeg mislis ? izmjedju njeg sa biralo i Janeza , negdje procitah da je Vukomanovic slobodan :lolno:
Jeste on baš nekako je izgledo kao da zna sta radi. Ovaj skijas dalji rođak od alberta tombe nam je dušu izvadio.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 maj 2017, 02:51

@MocMahale444 Janez nas je zavio u crno yebeno, Vukomanovic je bio pravi trener moja zelja je on nekako bio velika.. Kad se sjetim Janezovih vjezbi to cucnjevi neki, trbusnjaci te operema neka e gluho bilo idaleko.. Ma hajd sutra i par dana bice nam jasno dosta toga oko i Slavke i igrackog kadra inace sutra u 5 treba otic pozdravit Juniore nase Sampione neka se ovi nasi debili na njih ugledaju ..:D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 02:58

Zaboravio sam cestitati i ovdje malcima na tituli. Svaka im dala vode iz bokala.

Evo pricam s rajom o sezoni barem nisam sam utucen i poništen. Ima nas jos.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 29 maj 2017, 03:01

Zanima me da li se uopste razgovaralo sa Amarom, ako nije dal' se uopste planira s njim razgovarati. Ovako na prvu, čini se da je odgovor na oba pitanja - ne. Nadam se da griješim.

Dalje, Nikolic najavi titulu, učestvovao u ranije utvrdjenim procedurama dovođenja mase igrača odnosno skarta - koji se sada definisu kao picoke ( što i jesu, realno ) pa me zanima jel' snosi kakvu odgovornost il' ostaje na blazem ukoru. Vrlo brzo i lako potrosismo Odu, Mulalica, Capljica, Zubana, a neki bi to da urade i Amaru. Čini se da Nikolic ima više kredita od narednih - što je i logično, on je legenda Željezničara dok ovi nabrojani to nisu.

Također me zanima šta će se desiti sa onim koji detektuje Zeljin DNA, Cenanom. Mislim da je vrhunski SD i da mu treba dati jos barem deset godina fore, šteta je izgubiti takvog stručnjaka i biologa. Njegov doprinos je nemjerljiv, zaista.

O Petroviću sam sve napisao, ne bih da se ponavljam, al' moram još nešto. Kemo počeo utakmicu, ubacio Zerica, još je samo falio Besirevic da matematičar, pardon veliki defanzivni takticar ima legitimnu priču kako nije istina da nije davao priliku mladim igračima ( u najstarijoj ekipi lige ). Zaista ne vidim razlog da čovjek ode sa klupe, toliko smo spremni da sam sebi ne vjerujem koliko trčimo, sve kontam da gledamo PL, al' onaj Engleski i da imamo kostur ekipe mjesec dana pred Europu. Kemo uigran ( pored doktora ove igre - Kerle i Sindikalca ), Zeric i Besirevic dobili šansu ( a ne znam kako pored strašnih Stojanovica i Bekrica ), vezni red predvodjen Blagojevicem i Markovicem fantastičan, uigran, kreativan i tako dalje. Sve do jednog razlozi za ostanak maga odbrane, taktike, rotacije i fizičke spreme.

Također, biće vrlo zanimljiva igračka križaljka dolazaka i odlazaka pred Europu, eventualno pojačavanje stručnog štaba i tako ta dešavanja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2017, 03:42

:facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 29 maj 2017, 07:16

Ja sam neki dan pisao šta mislite o dovođenju na klupu Husrefa Musemića?
Mišljenja sam da bi on to htio bez obzira na Sarajevo i da bi mu to bio izazov u karijeri. Mislim da je on najbolji izbor iz ove lige poslije Amara Osima.
"Truth begins in lies."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 29 maj 2017, 08:00

Hajd' nek' je vise samo gotovo. Što se obećavalo to se ispunilo, Evropa, moglo je i sa višnjom na šlagu da bude, ali ne bi.
Juniore treba pozdraviti i čestitati im, ali ako ne bude ponuđeno profi ugovora nekolicini istih, ŠAMPIONSKIH, ne vidim poentu osvajanja i te juniorske lige.
PROFI UGOVORE ZA NAŠU DJECU!
SIT' SAM POLOVNJAKA!
Dobro jutro
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 maj 2017, 08:32

šta je tu je, sad nam do žrijeba za ligu evrope ostaje da pratimo šta uprava radi i da se nadamo da će se Džeko i Bajić dobro prodati :mrgreen:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 maj 2017, 08:46

Monci je napisao/la:Plakacete vi za streberima. Kako vrijedjate nista bolje od Zuje ne zasluzujete. Ujutro je sastanak. Mozda i streberi odose. I to pod velikim pritiskom. Zalosno.
To ste novi plan smisli. Kazem ja da si iz Uprave ili blizak neko, sve znas :). Streberi ako odu ugasit cemo se. Zajebite tu pricu vise, kada god ne ide kao po loju pustaju se price o odlasku i placu.

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 29 maj 2017, 08:56

Landžu ću ja vama za precjednika pa ćete skupljat pare za liječenje igrača između sebe i plakat poslije, a vi ćete ulica i navijači vodit klub već ste imali iskustva sa tim, piskarate gluposti po tribinama .

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 29 maj 2017, 09:00

braco je napisao/la:Eto ga završi se i ovo ludilo od sezone. Atmosfera je pred samu utakmicu na stadionu bila ok, raja opuštena bez prevelikih očekivanja jer je situacija manje više bila jasna kako će odviti ovo posljednje kolo mada normalno svako je od nas imao taj 1% nade u taj neki ludi scenario da nam se poklopi rezultat iz Mostara. Dosta ljudi prati situaciju u Mostaru na mobitelima s nadom u pozitivan rezultat Slobode, ali kad ga zabi Biblija tamo negdje oko 10. minute već je i ono malo optimizma nestalo. Onda dolazi go Pece i raja postaje sve nervoznija. Što je najgore to nije izgledalo toliko ni loše prema naprijed, fakat je bilo nekoliko šansi ali neće qurava u go i bog, a i u drugom poluvremenu također. Što reče @slevin fakat puno zicera smo promašili ove sezone, mislim ne možeš sve ni pogodit ali moralo se puno više postići iz tih šansi.

I pored negativnog rezultata na poluvremenu nisam bio toliko nervozan, nisam htio sebi dozvolit da mi bilo šta više syebe živce jer su mi ovi naši izyebali sve što su mogli protiv Krupe i pitara. E tu sam se zayebo da valja, mislio sam da ću konačno rahat odgledat i onda se desi ono sa Lendrićem i navijačima. Majku ti yebem koliko mi je to pritisak podiglo, od pojedinaca sa tribine do Lendrića koji je na glup način reagovao.U nevjerici gledam šta se dešava oko mene, pjeva se Ivane napolje, a onda logično Slavko reaguje i vadi ga van igre jer nema šanse da bi mogao nastaviti u onakvom ambijentu. Izlazi ljutito, skida dres i odlazi odmah u tunel. Moj Ivane što ti je ovo trebalo yebem te mahnita... A od pojedinih navijača nisam uopšte bio iznenađen za psovke, to je normalno već godinama na stadionu. Psovalo se raznim igračima na Grbavici već dugo, tako je to yebiga tu se ne može ništa uraditi. Čuo sam kad je neki lik i Vedranu opsovao danas, ne čudi me više ništa fakat.

Imao sam neki osjećaj da ćemo pobjediti na kraju i eto baš mi je drago da Goran dade na kraju. Može on dosta toga, od krucijalnog značaja za nas je da se dohaviza u ovih mjesec dana. On kad je u formi, može da bude top igrač za ovu ligu i ja mislim da ćemo gledat puno boljeg Gorana od naredne sezone. Isto ovo važi i za Crnova, nikakve ispisnice ne davat njima dvojici ko što tvrde da treba pojedini "stručnjaci" sa neta. Nek je i Moke počeo, vidjela se ta njegova želja i požrtvovanost da položi ispit kod Slavka. Bilo je tu nekih grešaka što je normalno jer je mlad ali od mene mu halal vala, samo naprijed care. Odbrana opet ništa posebno. Veca je baš poludio u jednoj situaciji kad niko ne izlazi na protivničke igrače, zagalamio je na njih da valja uz jednu malu psovku. :mrgreen:

Ne znam šta više da ser.em, kao što rekoh na početku posta baš luda sezona. Svega je fakat bilo, od dobrih do loših stvari ali ostat će mi u sjećanju po gradnji stadiona. Hvala upravi i navijačima na tome. Slavko neka ostane što se mene tiče, ali moraće ovo bolje u narednoj sezoni. Yebeš više i tjeranje trenera svako malo. Sigurno da i on već ima na umu koje će igrače dovesti pred kvalifikacije EL, tako nas čeka zanimljivih narednih mjesec dana.
+1 :clap:
I kakvu ces poruku poslati buducim igracima i ovim koji ostanu nakon ovakvog istupa prema Lendricu u toku utakmice i onog sramotnog skidanja dresova nakon utakmice, sta ocekivati od klosara kojima je najveci uspjeh bilo završiti osnovnu školu s dvicom, i da nam takvi stoje po tribinama i navijaju. Ma treba karta 30 KM da bude da ne moze svaka fukara ni doci ni gledati kad se ne zna ponasati.
Nisu igraci krivi sto ne znaju , nego oni koji ih treniraju i dovode. Po meni novi trener odmah pa polako graditi tim sa slj.sezonu, jer od evrope nama nista sa Slavkom i njegovim pripremama i taktima i glupostima sa trčanjem uz stepenice i dan danas.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 25 gostiju.