0.17MortemHz je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Haha...ispade sisa iz grudnjaka od siline udarca!joker90 je napisao/la:0.17 [emoji144] [emoji144]MortemHz je napisao/la:
Nisi normalan!bordoakapitar je napisao/la: Haha...ispade sisa iz grudnjaka od siline udarca!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
U zajedničkoj ligi Željo ima tri titule a ne pet. 2010., 2012. i 2013. Njihovo zlatno doba je bilo u federalnim ligama, tu su naredali tri titule i tri kupa. U ujedinjenoj ligi je Zrinja daleko najbolji klub.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo baš sad čitam o ovoj našoj ujedinjenoj ligi BiH i upravo sam se veoma razočarao. Zrinjski nevjerovatnih 5 puta šampion, Željezničar također, a mi tek 2 puta.
Ovdje se nešto hitno mora mijenjati! Ovo ovako ne može! Moramo ići na titulu sljedeće sezone, znači ne bude li titule nema nas nigdje. Pojačanja moraju biti na nivou i gotovo.
joker90 je napisao/la:0.17MortemHz je napisao/la:![]()
Sreca pa se fudbal ne igra od 2003. godineskoroalen je napisao/la:U zajedničkoj ligi Željo ima tri titule a ne pet. 2010., 2012. i 2013. Njihovo zlatno doba je bilo u federalnim ligama, tu su naredali tri titule i tri kupa. U ujedinjenoj ligi je Zrinja daleko najbolji klub.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo baš sad čitam o ovoj našoj ujedinjenoj ligi BiH i upravo sam se veoma razočarao. Zrinjski nevjerovatnih 5 puta šampion, Željezničar također, a mi tek 2 puta.
Ovdje se nešto hitno mora mijenjati! Ovo ovako ne može! Moramo ići na titulu sljedeće sezone, znači ne bude li titule nema nas nigdje. Pojačanja moraju biti na nivou i gotovo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Samo kod nas se titule racunaju neko od 2003 neko od 98, a u biti se moraju racunati od kad se lopta suta, ko je kriv Zrinjskom ili Sirokom sto nisu mogli ni prismrditi ex-yu ligi ili sto nisu odmah igrali premijer ligu BiH nego su se pravili budale sa nekom HB ligom, ili ovi drugi sa rs ligom. Imali su mogucnost, nisu htjeli boze moj. Tako da Zrinjskom fali jos dosta da bi mogao u istu recenicu sa nama i konama.MortemHz je napisao/la:Sreca pa se fudbal ne igra od 2003. godineskoroalen je napisao/la: U zajedničkoj ligi Željo ima tri titule a ne pet. 2010., 2012. i 2013. Njihovo zlatno doba je bilo u federalnim ligama, tu su naredali tri titule i tri kupa. U ujedinjenoj ligi je Zrinja daleko najbolji klub.
Pa naravno..ElCartel11 je napisao/la:Samo kod nas se titule racunaju neko od 2003 neko od 98, a u biti se moraju racunati od kad se lopta suta, ko je kriv Zrinjskom ili Sirokom sto nisu mogli ni prismrditi ex-yu ligi ili sto nisu odmah igrali premijer ligu BiH nego su se pravili budale sa nekom HB ligom, ili ovi drugi sa rs ligom. Imali su mogucnost, nisu htjeli boze moj. Tako da Zrinjskom fali jos dosta da bi mogao u istu recenicu sa nama i konama.MortemHz je napisao/la:Sreca pa se fudbal ne igra od 2003. godineskoroalen je napisao/la: U zajedničkoj ligi Željo ima tri titule a ne pet. 2010., 2012. i 2013. Njihovo zlatno doba je bilo u federalnim ligama, tu su naredali tri titule i tri kupa. U ujedinjenoj ligi je Zrinja daleko najbolji klub.
pa pogledaj šta si napisao za Čalu, o ti suzdržani....pojma ti nemaš...uradi čovjek sve šta ste htjeli ali bukvalno sve i opet nevalja....od ovakve ekipe napravi nešto, osigura evropu i na par poena i gram znanja/sreće ostaneš kratak od duple...jer mu uprava nije dovela 1/2 igrača na zimu koja bi donijela prevagu....i sad ga treba tjerat???? za koga? ko će doć?pasica je napisao/la:Otici cu, rekao bih ti i gdje, al Ramazan pa cu se suzdrzati. Kakve veze ima Hurta s tim sto je ovaj koka? Logika ti je na nivou SDA bosnje. A tako se i cesljas.DenchiNL je napisao/la:Neka ba odvadi malo , otidji ti negdje....Hurta dobar bio jellepasica je napisao/la:Prije svih, Cala mora ici! U utakmici koja nista ne znaci, staviti onog invalida da igra umjesto djece koja treba da budu nasa buducnost? To moze samo glup covjek, ili dusman kluba. Kako god, ne valja.
Zukanovic je napisao/la:Nastavljena saradnja: Mehmed Janjoš u sezoni 2017/18 šef struke FK Sarajevo
Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo, na čelu sa Mehmedom Janjošem, predvodit će Bordo klub i u predstojećoj sezoni 2017/18. Klub je iskoristio ugovornu klauzulu uz dogovor sa Janjošem, te će popularni “Čala” zajedno sa svojim saradnicima započeti pripreme za predstojeću sezonu.
“Naravno, drago mi je zbog nastavka saradnje. Želja nam je da sa Sarajevom napravimo što bolje rezultate. Svi mi u klubu, ali i oko kluba, moramo biti svjesni situacije, da samo zajedno možemo ostvariti željene ciljeve.”, rekao je Janjoš, osvrnuvši se na početak priprema.
“Nema mnogo vremena za odmor. Sa pripremama počinjemo 7. juna. Radujemo se već okupljanju, jer imamo svoj cilj. Krajem mjeseca juna nas očekuju i evropske utakmice, gdje želimo predstaviti klub, grad i državu u najboljem svjetlu.”
Kada je riječ o igračkom kadru, Janjoš je rekao sljedeće: “U razgovoru sa klupskim rukovodstvom, tražit ćemo nekoliko pojačanja. Četiri ili pet igrača su nam neophodna za ovo što želimo, isto tako, priključit će nam se nekoliko dječaka iz Akademije.”
Sa Mehmedom Janjošem u narednoj sezoni, u stručnom štabu će ostati pomoćnici, Senad Repuh, Zijad Švrakić, te trener golmana Irfan Handžić i kondicioni trener, Slobodan Klačar.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/na ... ajevo/3893
Pa Sarajevo 5 Zrinjski 5, jedino Željezničar ima 7.ElCartel11 je napisao/la: Samo kod nas se titule racunaju neko od 2003 neko od 98, a u biti se moraju racunati od kad se lopta suta, ko je kriv Zrinjskom ili Sirokom sto nisu mogli ni prismrditi ex-yu ligi ili sto nisu odmah igrali premijer ligu BiH nego su se pravili budale sa nekom HB ligom, ili ovi drugi sa rs ligom. Imali su mogucnost, nisu htjeli boze moj. Tako da Zrinjskom fali jos dosta da bi mogao u istu recenicu sa nama i konama.
Smatram da ti dobra djela ne trebaju biti imunitet od kritike kad se nešto ružno kaže....na prepucavanjima tražimo da admin urgira kada se vrijeđaju igrači na taj način a ovde ih "častimo" tako....stvarno mislim da je degutantno, bez obzira šta je uradio i kakve (ne)sposobnosti bio....PitarBordo je napisao/la:Odlučiš iz svog džepa da navijače svog kluba počastiš i neko dođe, učestvuje, ne dobije ništa i izvali "za psovanje Saida se dobijaju šalovi..." Bošnjama je najbolje nikada ništa ne davati niti pokušati pomoći. To će uvijek naći načina da te napravi levatom.
Odmor od FKS do daljneg... Do boljih vremena, vozdra.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, HordasFks, perodeformero, riki46 i 69 gostiju.