PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
A šta mislite o prijedlogu, da preimenujemo ovu temu u "Željezničar, opšte diskusije", pošto Jole srbenda i njegova vesela družina iz tuzle samo pišu o tome 

Jedan dan prosao vec tri igraca otisla
Aldin Cenan jedan je od nas

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
uz Športske prijatelje nisi sam!
U Želju niko vise nece doc
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne moze ti biti veci kompliment vec od toga da postanes opsesija kompleksasima...
Ja uzivam, jer je jasno sta se krije iza svega ovoga. 

mitsko cudoviste lemdara???SlevinKelevra je napisao/la:Ne moze ti biti veci kompliment vec od toga da postanes opsesija kompleksasima...Ja uzivam, jer je jasno sta se krije iza svega ovoga.
aco im je govorio, nisu htjeli vjerovati..
propast dinastije Misimovica :salut:
propast dinastije Misimovica :salut:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 29 maj 2017, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
SlevinKelevra je napisao/la:Ne moze ti biti veci kompliment vec od toga da postanes opsesija kompleksasima...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar nije 4?miky_hz je napisao/la:Jedan dan prosao vec tri igraca otisla![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar je to fazon bio kad su ga prosuli oni Unitedovci na EPL temi, ti si samo blijeda kopija.let3 je napisao/la:A šta mislite o prijedlogu, da preimenujemo ovu temu u "Željezničar, opšte diskusije", pošto Jole srbenda i njegova vesela družina iz tuzle samo pišu o tome

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lemdara ima ugovor,nece da ga puste(satro)MortemHz je napisao/la:Zar nije 4?miky_hz je napisao/la:Jedan dan prosao vec tri igraca otisla![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
medikament preso na opijate
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Raskidaj zeljo boli te ****miky_hz je napisao/la:Lemdara ima ugovor,nece da ga puste(satro)MortemHz je napisao/la:Zar nije 4?miky_hz je napisao/la:Jedan dan prosao vec tri igraca otisla![]()
Aldin Cenan jedan je od nasCekaju se Kinezi
joker90 je napisao/la:Dobar je to fazon bio kad su ga prosuli oni Unitedovci na EPL temi, ti si samo blijeda kopija.let3 je napisao/la:A šta mislite o prijedlogu, da preimenujemo ovu temu u "Željezničar, opšte diskusije", pošto Jole srbenda i njegova vesela družina iz tuzle samo pišu o tomeMogao bi se Željkan vala ubaciti u naziv teme, niko nije iskaran ovdje kao vi od derbija. Ne pamte se vala ni ovakvi nestanci pojedinih forumaša koji su bili redovni ovdje. Umjesto Željkan - opšte diskusije, moglo bi Željkan - spolno općenje, radi svog trpanja koje ste na temi dobili!
Tebi je trpanje kad se kleberate ko debili na svaku sličicu ili gif

Al može i taj naziv, samo ukinuti ovo PL prepucavanje jer ocito nema smisla ovaj naziv. Ova tema je svakako debilana u kojoj se tako dobro osjecate, pa bi bio red da se ponudi adekvatan naziv teme.
Ja mislim da je moj prijedlog dobar, bio ili ne bio kopija.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zato nema potrebe da im kao uzvracas i da se svadjas. Fino telefon, listas i valjas se od smijeha.let3 je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Ne moze ti biti veci kompliment vec od toga da postanes opsesija kompleksasima...![]()

Mislim, kao ismijavaju te likovi ciji klub spasava sezonu pobjedom nad tvojim klubom, iako je zavrsio ispod tebe na tabeli. Pokusavaju te ismijati navijaci kluba kojem je najveci domet statiranje u tekmama gdje se osvajaju titule. Treci klub jucer uzeo titulu, na najgledanijem videu za vrijeme bakljade spominju Zelju....
Pa, yebote.

Neće ni u Olimpickstarina je napisao/la:U Želju niko vise nece doc
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Imamo i redni broj tri Stojanovic. 

E ovaj je dobarSarajlijica1946 je napisao/la:Imamo i redni broj tri Stojanovic.

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Koliko je platio Stojanovic za raskid ugovora tj. koliko ce Dejan Nikolic prikazati na prezentaciju da su zaradili na njemu i da je njegovo dovodjenje plus 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lendrić i Stevanović su bivsi kao i Duljević.. liga ce jos izgubiti na kvaliteti, slijedi dominacija Zrinjskog ako vec nijeSarajlijica1946 je napisao/la:Imamo i redni broj tri Stojanovic.

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Mana, Tatamata1946, tutankamon1905 i 29 gostiju.