FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jednostavno nismo ni kao klub, ni kao liga, u mogućnosti dovesti trenera tipa Kodre ili nekog sličnog. Prema tome, bolje da nas vodi neko naš, nego varalice poput Ješića, Jarnija i ostalih. Čala sretno! 

SARAJEVO
Ja nisam zadovoljan sto ce on ostati. ako opet bude iste greske ko npr 12-13 igraca u ligi i kupu i mlade igrace nemaju mjesto u ekipi, naravno i los kader.
jos hoce samo 4-5 nova igraca. sada idu najmanje 7-8 igraca. i on hoce samo 4-5 nova. ako su tu neke igrace od Mladost, Olimpica, ili Celika onda ne treba ni pratiti ovaj klub.ovo je samo dokaz da je 3 mjesto za nas dosta.
jos hoce samo 4-5 nova igraca. sada idu najmanje 7-8 igraca. i on hoce samo 4-5 nova. ako su tu neke igrace od Mladost, Olimpica, ili Celika onda ne treba ni pratiti ovaj klub.ovo je samo dokaz da je 3 mjesto za nas dosta.
Ne znam vala šta da kažem oko Ćalinog ostanka, tačno su mi osjećanja podijeljenja. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
OstajU ti Crnkic i Rustemovic.joker90 je napisao/la:Ne znam vala šta da kažem oko Ćalinog ostanka, tačno su mi osjećanja podijeljenja.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Racuna se i kup tako da pogan ima 12, mi 10 a Zrinjski 6.BelminM23 je napisao/la:Pa Sarajevo 5 Zrinjski 5, jedino Željezničar ima 7.ElCartel11 je napisao/la: Samo kod nas se titule racunaju neko od 2003 neko od 98, a u biti se moraju racunati od kad se lopta suta, ko je kriv Zrinjskom ili Sirokom sto nisu mogli ni prismrditi ex-yu ligi ili sto nisu odmah igrali premijer ligu BiH nego su se pravili budale sa nekom HB ligom, ili ovi drugi sa rs ligom. Imali su mogucnost, nisu htjeli boze moj. Tako da Zrinjskom fali jos dosta da bi mogao u istu recenicu sa nama i konama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa kako ga onda dovedosmo?fico je napisao/la:Jednostavno nismo ni kao klub, ni kao liga, u mogućnosti dovesti trenera tipa Kodre ili nekog sličnog. Prema tome, bolje da nas vodi neko naš, nego varalice poput Ješića, Jarnija i ostalih. Čala sretno!
@nizozemac, nemam ja zivaca za tebi crtati stvari. Ti haveru ako nisi razumio sta sam napisao, to nije do mene.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ne znam po čemu zaključuješ da je Čala amater? u poređenju s kim? Hurtom?Jarnijem?Petrovićem?Jagodićem?Husrefom?Evander je napisao/la:Čali svaka cast, hvala mu na svemu, ali on je amater i neko ko je zaostao u devedesetim godinama, kad je fudbal u pitanju.
Ovo je samo dokaz da cemo i slijedece godine gledati isto ili slicno kao i ove.
Niko neka ne ocekuje neke bolje stvari u skorije vrijeme.
Na zalost, opet cemo u oktobru, novembru mijenjati trenera.
Nismo se niti dalje makli od amaterizma. Vrtimo opet sve isto u krug.
vrhunac amaterizma bi bio smjeniti čovjeka koji je ispunio zacrtani cilj, s limitiranim kadrom i bez pojačanja....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Meni je drago zbog Cale ako ga ispostuju, tj. dovedu mu tih 4-5 KVALITETNIH igraca. Naravno, i on sam mora promijeniti par stvari, tipa guranje momka koji ima 27 kg viska itd itd. Ako ode Said i jos par igraca, a dovedu se npr. Redzic, Obradovic, Ordagic...uz par juniora i kostur koji cine Pavlovic, Novakovic, Mihojevic, Kovacevic, Advan, Hodzic, Ivetic, Saric, Radovac (koji se ''mescini'' vraca), pa i Hebibovic i Crnkic i Lija...nije to ni malo lose za nase okvire.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mu zamjeram samo sto nije uvodio mlade igrace kad je trebao i to sto ima manjak hrabrosti, ostalo je savrseno, ovakav povratak i rezultat sa poludebilnom ekipom je za svaku pohvalu. Znas da je i on trazio par pojacanja prosli prijelazni rok i nije ih dobio, nadam se da ce neko makar doci da poboljsamo malo ekipu. Ne moram ti govoriti koliko voli Sarajevo, to svi znaju.joker90 je napisao/la:Ne znam vala šta da kažem oko Ćalinog ostanka, tačno su mi osjećanja podijeljenja.
Ako Ćali opet ne ispune što traži kao u prošlom roku, a on ostane i OPET samo promijeni priču, onda nije ništa bolji od njih!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Nisam za Calu da produzi iz nekoliko razloga : Baksuz , nema muda u donosenju odluka, staromodan i vise vjeruje starijim igracima koji su nekad igrali i na zalaski su nego omladini i igracima koji tek dolaze. ALI hajd neka bude tako nemoze se mjenjat trener svaka tri mjeseca

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ja mislim da Čala hoće da vidi da li da otpiše Saida skroz jer za njegovu platu bi mogli sigurno dobra 2 igrača dovesti...on uopšte nije pozitivan ni optimističan bio glede njega, zato ne mislim da mu je miljenik ili slično...usput i nemaš koga staviti na 10-ku osim njega, Lija je isto izgubljen u sredini...nadati se da će ga otpisati i raskinuti ugovor s njim, da samo spremne igrače imamo u kadru...belosevic28 je napisao/la:Meni je drago zbog Cale ako ga ispostuju, tj. dovedu mu tih 4-5 KVALITETNIH igraca. Naravno, i on sam mora promijeniti par stvari, tipa guranje momka koji ima 27 kg viska itd itd. Ako ode Said i jos par igraca, a dovedu se npr. Redzic, Obradovic, Ordagic...uz par juniora i kostur koji cine Pavlovic, Novakovic, Mihojevic, Kovacevic, Advan, Hodzic, Ivetic, Saric, Radovac (koji se ''mescini'' vraca), pa i Hebibovic i Crnkic i Lija...nije to ni malo lose za nase okvire.
ne vjerujem da ćemo dovoditi ove mlade iz lige jer su većina pod ugovorom, eventualno možda iz Slobode nekog ili kome je labav ugovor...treba nam pravo osvježenje ekipe i treba nam baš čvrstina u vezi i iskustvo u napadu...da bi nadogradili postojeće i napravili neki pristojan evropski izlet i onda i napali ligu , treba širine...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Bez puno pametovanja.
Sretno sefe, povedi nas putem slave! Vrijeme da te krene.
Sretno sefe, povedi nas putem slave! Vrijeme da te krene.
Ako nemamo para za neka veća pojačanja, dovoljno je samo otjerati Babuku, Hrustanovića i Almira! To bi bilo dosta za početak. Ubaciti juniore tu. Kad bi Babuka imao obraza da sam ode, sigurno bi se za njegovu platu mogao dovesti kapitalac i prava prevaga na terenu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
to stoji, mada mislim da je htjeo ipak i tu da ne diže frku, tenzije i da se navijači ne okrenu opet protiv uprave, puno više možemo postići zajedno jbg, bar to je dokazao školskim primjerom...joker90 je napisao/la:Ako Ćali opet ne ispune što traži kao u prošlom roku, a on ostane i OPET samo promijeni priču, onda nije ništa bolji od njih!
a normalno tu već ima krivice i Ihtijarevića u ogromnoj mjeri, on se provlači na hinjaka, nema ga nigdje....pa ga niko i ne spominje...
Obzirom da nam sezona pocinje jako brzo, nije neocekivana odluka, iako sam se i ja licno nadao nekoj promjeni.
Kad vidis sposobnost onih sto bi nam trazili novog trenera, mozda i nije losa odluka
Nadam se da ce mu iz uprave prvo ispuniti zelje sto se tice pojacanja, a zatim postaviti i jasan cilj za narednu sezonu (titula).
Borbu za Evropu i pricu o nekoj stabilizaciji sam donekle i mogao prihvatiti ove godine, za iducu vec ne, posebno jer su konkurenti jednako losi kao i mi, tako da nam ne treba puno, ali ne smijemo ni sami sebi pucati u nogu.
Čali sretno, nadam se da ce i on postupiti malo pametnije u buducnosti. Nadam se da mu je jasno da se sezona ne moze izdrzati sa 13-14 igraca i da se uz pravilno rotiranje svi mogu iskoristiti u određenom dijelu sezone.
Određene akcije i kretnje igraca se moraju uigrati, ne smije jedina opcija kod ubacivanja auta biti Ahmetovic itd.
Ako ne mogu sami smisliti to, nek nađu i prekopiraju od nekog, nije kvantna fizika. Strucnjaci zivotinje dresiraju, tako da me ne moze niko ubijediti da se i s ovim nasim ne mogu dvije akcije uigrati, koliko god losi bili.
Sretno i tebi i nama.
Kad vidis sposobnost onih sto bi nam trazili novog trenera, mozda i nije losa odluka

Nadam se da ce mu iz uprave prvo ispuniti zelje sto se tice pojacanja, a zatim postaviti i jasan cilj za narednu sezonu (titula).
Borbu za Evropu i pricu o nekoj stabilizaciji sam donekle i mogao prihvatiti ove godine, za iducu vec ne, posebno jer su konkurenti jednako losi kao i mi, tako da nam ne treba puno, ali ne smijemo ni sami sebi pucati u nogu.
Čali sretno, nadam se da ce i on postupiti malo pametnije u buducnosti. Nadam se da mu je jasno da se sezona ne moze izdrzati sa 13-14 igraca i da se uz pravilno rotiranje svi mogu iskoristiti u određenom dijelu sezone.
Određene akcije i kretnje igraca se moraju uigrati, ne smije jedina opcija kod ubacivanja auta biti Ahmetovic itd.
Ako ne mogu sami smisliti to, nek nađu i prekopiraju od nekog, nije kvantna fizika. Strucnjaci zivotinje dresiraju, tako da me ne moze niko ubijediti da se i s ovim nasim ne mogu dvije akcije uigrati, koliko god losi bili.
Sretno i tebi i nama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je, par igra da otpise i da se dovedu novi. Ne mozes sa ovim istim uci u novu sezonu, ljude ce srcani spucati.DenchiNL je napisao/la:to stoji, mada mislim da je htjeo ipak i tu da ne diže frku, tenzije i da se navijači ne okrenu opet protiv uprave, puno više možemo postići zajedno jbg, bar to je dokazao školskim primjerom...joker90 je napisao/la:Ako Ćali opet ne ispune što traži kao u prošlom roku, a on ostane i OPET samo promijeni priču, onda nije ništa bolji od njih!
a normalno tu već ima krivice i Ihtijarevića u ogromnoj mjeri, on se provlači na hinjaka, nema ga nigdje....pa ga niko i ne spominje...
Ako do 7. juna ne ode nema obraza
Cala i nije nesto ali ako nema nista bolje neka ga opet ce on bolje voditi nego neko kome je sve ovo novo
Cala i nije nesto ali ako nema nista bolje neka ga opet ce on bolje voditi nego neko kome je sve ovo novo
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Takodje ni ja ne znam sta, da kazem o ostanku Cale
Samo se nadam, da ce ga uprava ispostovati i dovesti mu pojacanja koja ON bude htjeo, te da ubacuje vise akadamce u igru.

Samo se nadam, da ce ga uprava ispostovati i dovesti mu pojacanja koja ON bude htjeo, te da ubacuje vise akadamce u igru.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa evo sad staromodan Ćala, koji ga je to moderni trener nadmudrio i nadigrao ?
Poslano sa mog Lenovo S1La40 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Lenovo S1La40 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 24 gosta.