FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja mislim da je ovo tekma protiv Borca ? Ako grijesim neka me neko ispravi .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja nevjerujem da je protiv Borca, jer je golman Sabanovic kako vidim....On je inace dosao iz Lukavca tih nekih godina i branio mozda 2 sezone.Mozda i jeste ebiga, ali onda definitivno nije 1999 godina ovo ili je 2000.... jendo je poznato, a to da je Borac u ligu usao u sezoni 2002, a mi nismo igrlai u ovim dresovima
.Enes Mesanovic je otisao iz kluba u Erzurum spor nakon Hukine smrti odmah te sezone, a njeg aje zamjenio danasnji igrac Zvijezde Hamzic...ovdje vidimo i Alena Mesanovica takodjer...Bilo kako bilo ne moze biti ni 1999 godina jer vidim nedima Halilovica-Lakija u ekipi tako da stvanro ne mogu reci o kojoj se utakmici bas radi 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne znam imena svih igraca sa slike, moze li neko napisati ko stoji, a ko cuci? 
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
Sloboda Tuzla
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Daj Boze,al bice tesko,nije Zeljo u rangu Travnika,Modrice itd. ocekuje nas tezak mec,sigurno ce nasi krenut od prve minute na gol Zeljeznicara,i trazit da u prvih pola sata postignu barem jedan gol,za miran zavrsetak prvog poluvremena.Sloboda Tuzla je napisao/la:3-0
Uz podrsku navijaca,koja zasigurno nece izostati,mozemo ocekivati pobjedu.A i to sto kazes,odmah pogodak,i onda mirno u nastavak,mozda na neku kontru pokusat nesto:).
Evo probat cu ja pa me vi tuzlaci ispravite:gollum je napisao/la:Ne znam imena svih igraca sa slike, moze li neko napisati ko stoji, a ko cuci?
Stoje: Sakib Malkocevic,Samir Sabanovic, Kuduzovic?!, ?, ?, Alen Mesanovic
Cuce: ? Denis Karic, Enes Mešanovic, ?, Nusret Muslimovic
Cuva Bog Zelju svog!
Stoje: Treći s lijeva Nedžad Bajrovićmirzza je napisao/la:Evo probat cu ja pa me vi tuzlaci ispravite:gollum je napisao/la:Ne znam imena svih igraca sa slike, moze li neko napisati ko stoji, a ko cuci?
Stoje: Sakib Malkocevic,Samir Sabanovic, Kuduzovic?!, ?, ?, Alen Mesanovic
Cuce: ? Denis Karic, Enes Mešanovic, ?, Nusret Muslimovic
ovaj četvrti što čuči Mario Lamešić
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Stoje: četvrti s lijeva ko bi mogao biti?
@Harry hvala za ovu ulaznicu da li slucajno imas jos koju Zvezda-Sloboda/Sloboda-Zvezda posto ja skupljam Zvezdine ulaznice.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Postavicu ako uspijem naciDevil je napisao/la:@Harry hvala za ovu ulaznicu da li slucajno imas jos koju Zvezda-Sloboda/Sloboda-Zvezda posto ja skupljam Zvezdine ulaznice.
Malkočević (kapiten), Šabanović, Bajrović, Mujezinović, Jašarević. A. Mešanović, Jogunčić, Karić, E. Mešanović, Lamešić, Muslimović.harry_90 je napisao/la:
-
Sloboda Tuzla
- Kontakt:
Malkočević (kapiten), Šabanović, Bajrović, Mujezinović, Jašarević. A. Mešanović, Jogunčić, Karić, E. Mešanović, Lamešić, Muslimović. 
- Urban Batalion
- Kontakt:
Koliko ja znam ekipu Slobode uglavnom cine igraci iz TK.Imal umjesto crnogorca jos neko sa strane.
- slani grad
- Kontakt:
eo vako......sto se tice manijaka oni ce 90% PONOVO na ono skolsko igraliste...nazalost
.....na sjever NIKO ne moze dok ne bude skroz gotov.....sto se nas tice..klasika...D tribina...tako stvari stoje i info je tacan..e sad jedino ako nesto ne promjene u zadnjoj sekundi....i to ce im izgleda ACAB ogranicit broj na 150....stoka je to...neuslovnost,ovo-ono
....da problem bude jos veci pitanje je sta se uopste vidi iz onog skolskog igralista jer sad teren zaklanjaju sektori sjevera koji su gotovi
....uglavnom...s.r.a.nj.e. kroz gusto granje se nastavlja...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Urban Batalion
- Kontakt:
E sranj.a jbt.Onaj trans sto sam pripremio nece vidit.slani grad je napisao/la:eo vako......sto se tice manijaka oni ce 90% PONOVO na ono skolsko igraliste...nazalost.....na sjever NIKO ne moze dok ne bude skroz gotov.....sto se nas tice..klasika...D tribina...tako stvari stoje i info je tacan..e sad jedino ako nesto ne promjene u zadnjoj sekundi....i to ce im izgleda ACAB ogranicit broj na 150....stoka je to...neuslovnost,ovo-ono
....da problem bude jos veci pitanje je sta se uopste vidi iz onog skolskog igralista jer sad teren zaklanjaju sektori sjevera koji su gotovi
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
ne pisi gluposti ,manijaci su trazili da idu na tribinu i upava slobode im je poslala dopis u kojem im je obecano da 180-200 moze i dobit ce dio tribine ,koji sjeverni ,a ,d ne zanima nas hocemo da gledamo klub sa tribine jer nam je dosta golubarnika i skolskih igralista u tzslani grad je napisao/la:eo vako......sto se tice manijaka oni ce 90% PONOVO na ono skolsko igraliste...nazalost.....na sjever NIKO ne moze dok ne bude skroz gotov.....sto se nas tice..klasika...D tribina...tako stvari stoje i info je tacan..e sad jedino ako nesto ne promjene u zadnjoj sekundi....i to ce im izgleda ACAB ogranicit broj na 150....stoka je to...neuslovnost,ovo-ono
Sad procita da se na Tusnju igra 80 derbi starih rivala.Dosadasnji skor ova 2 tima je 30 pobjeda Slobode,nerijeseno 22 puta,i 27 pobjeda Zeljeznicara.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
e red je da se izjednaci taj broj pobjeda, zar ne?harry_90 je napisao/la:Sad procita da se na Tusnju igra 80 derbi starih rivala.Dosadasnji skor ova 2 tima je 30 pobjeda Slobode,nerijeseno 22 puta,i 27 pobjeda Zeljeznicara.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eventualna pobjeda vam ne moze donijeti izjednacenje, tako da nema svrhe da istu ganjate.zlaya_tm87 je napisao/la:e red je da se izjednaci taj broj pobjeda, zar ne?harry_90 je napisao/la:Sad procita da se na Tusnju igra 80 derbi starih rivala.Dosadasnji skor ova 2 tima je 30 pobjeda Slobode,nerijeseno 22 puta,i 27 pobjeda Zeljeznicara.
Pocnite razmisljatu 20 godina unaprijed i kako stici Slobodu po broju pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!