FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Limitiran trener ali veliki gospodin i zaljubljenik bordo boje! Bilo je tu diskutabilnih odluka, mislim da nam treba bolji trener ali ne vidim ko bi to mogao biti. Ovako znamo na cemu smo, treba nadonaditi odlazak nekih igraca pa cemo vidjeti sta i kako dalje. Nedim treba da bude ozbiljna opcija za slijedecu sezonu!
Treba trenera i ekipu podrzati maximalno i malo pametovanje na tribini staviti u drugi plan jer dobro neko rece, niko nam ne valja, sve i svakog tjeramo a igraci negdje drugo osvajaju titule redovno!
Treba trenera i ekipu podrzati maximalno i malo pametovanje na tribini staviti u drugi plan jer dobro neko rece, niko nam ne valja, sve i svakog tjeramo a igraci negdje drugo osvajaju titule redovno!
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 29 maj 2017, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Baka na Hasetu i pod Bijelim. Samo se ne pravi vise pametan.zijadp je napisao/la:Pa evo sad staromodan Ćala, koji ga je to moderni trener nadmudrio i nadigrao ?
Poslano sa mog Lenovo S1La40 koristeći Tapatalk

Uz Musemica nema trenutno boljeg trenera u BiH koji bi vodio FK Sarajevo.
Velika podrska Cali, imao je fula ali i velikih stvari sve u svemu od nikakve ekipe je napravio nesto.
Treba stati u kraj mjenjanju trenera svake sezone i propalim te neiskusnim trenerima iz regije kojima Sarajevo samo treba za CV.
Sretno, Cala
Velika podrska Cali, imao je fula ali i velikih stvari sve u svemu od nikakve ekipe je napravio nesto.
Treba stati u kraj mjenjanju trenera svake sezone i propalim te neiskusnim trenerima iz regije kojima Sarajevo samo treba za CV.
Sretno, Cala

Svršavali ste na Petrovića svi odreda, kod nas da se Baka pomenuo u bilo kojoj kombinaciji bio bi masovni harakiri. A mora se malo pametovati
Podrska Cali! Lud je za klubom kao što smo i mi, tako da vjerujem u njega 100%.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 29 maj 2017, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
Martinovic, trener Krupe, Jovic....husE je napisao/la:Uz Musemica nema trenutno boljeg trenera u BiH koji bi vodio FK Sarajevo.
Sretno, Cala
Vjerujte mi da cemo do oktobra imati novog trenera !
Raduje me sto su u klubu poceli na vrijeme da se spremaju za Evropu. Cala je iz ove ekipe izvukao maksimum, od ljudi iz kluba je sad ocito dobio potvrdan odgovor na selektiranje igraca i ciljanja pojacanja koja ce mu omoguciti za sljedece sezonu. Definitivno ocekujem da se Nedim prekomanduje u prvi tim.
-
- Kontakt:
Mislim da nije uredu Calu nazivati amaterom . mislim da je apsolutno zasluzio povjerenje i podrsku svih nas iduce sezonu dvije .Evander je napisao/la:Čali svaka cast, hvala mu na svemu, ali on je amater i neko ko je zaostao u devedesetim godinama, kad je fudbal u pitanju.
Ovo je samo dokaz da cemo i slijedece godine gledati isto ili slicno kao i ove.
Niko neka ne ocekuje neke bolje stvari u skorije vrijeme.
Na zalost, opet cemo u oktobru, novembru mijenjati trenera.
Nismo se niti dalje makli od amaterizma. Vrtimo opet sve isto u krug.
-
- Kontakt:
Neka nama gospodina Mehmeda Janjoša Čale, s obzirom kakve smo ublahe zadnjih godina imali na klupi i kakve trenutno imamo ublehe u klubu i kakve bi ublehe eventualno dovodile novog trenera.
Čala je uradio odličan posao, ali mogao je i preodličan posao odraditi da je zajedno sa ostalim SŠ imao više muda. Neke stvari mu zamjerim ali nisam nezadovoljan što ostaje na klupi, samo se iskreno nadam da ima dobar uvid u ekipu, ako ima uvid znat će da će mu trebati više od 4-5 pojačanja jer se spominju i neki odlasci, da niko ne ide osim ovih što nisu nikako igrali onda uredu, ovako - nama treba dosta više pojačanja kako bi imali i širinu što nije bio slučaj.
Da se ne lažemo, nakon poraza u finalu kupa, Čala bi podnio ostavku odma da nije slijedio derbi. Pobjedom na derbiju je u dobroj mjeri popravilo atmosferu i u oko kluba i navijača, sumnjam da je samo zbog toga promjenio mišljenje oko ostanka, nadam se da su mi u ljudi u klubu obećali ispuniti želje oko pojačanja i u takvim okolnostima logično je da odluči da ostane.
Nadam se da će Čala zadržati što više igrača koje je najviše koristio i uz kvalitetna pojačanja imati sljedeće sezone jasan plan i cilj od prvog do zadnjeg kola.
Sretno Mehmede i želim ti svu sreću i što više trofeja!
Čala je uradio odličan posao, ali mogao je i preodličan posao odraditi da je zajedno sa ostalim SŠ imao više muda. Neke stvari mu zamjerim ali nisam nezadovoljan što ostaje na klupi, samo se iskreno nadam da ima dobar uvid u ekipu, ako ima uvid znat će da će mu trebati više od 4-5 pojačanja jer se spominju i neki odlasci, da niko ne ide osim ovih što nisu nikako igrali onda uredu, ovako - nama treba dosta više pojačanja kako bi imali i širinu što nije bio slučaj.
Da se ne lažemo, nakon poraza u finalu kupa, Čala bi podnio ostavku odma da nije slijedio derbi. Pobjedom na derbiju je u dobroj mjeri popravilo atmosferu i u oko kluba i navijača, sumnjam da je samo zbog toga promjenio mišljenje oko ostanka, nadam se da su mi u ljudi u klubu obećali ispuniti želje oko pojačanja i u takvim okolnostima logično je da odluči da ostane.
Nadam se da će Čala zadržati što više igrača koje je najviše koristio i uz kvalitetna pojačanja imati sljedeće sezone jasan plan i cilj od prvog do zadnjeg kola.
Sretno Mehmede i želim ti svu sreću i što više trofeja!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 29 maj 2017, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
A Baka je moderan trenerSarajlijica1946 je napisao/la:Baka na Hasetu i pod Bijelim. Samo se ne pravi vise pametan.zijadp je napisao/la:Pa evo sad staromodan Ćala, koji ga je to moderni trener nadmudrio i nadigrao ?

Jeli Brkoo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
imao bi isti efekat kao i Slavko kod kona, trener iz male sredine pada pod pritiskom i ne zna šta da radi....Evander je napisao/la:Martinovic, trener Krupe, Jovic....husE je napisao/la:Uz Musemica nema trenutno boljeg trenera u BiH koji bi vodio FK Sarajevo.
Sretno, Cala
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nista mi nisi rekao, niti jednog od ovih ja nebi volio vidjeti na klupi jer svaki koji je dosao na slican nacin nije uradio nista.Evander je napisao/la:Martinovic, trener Krupe, Jovic....husE je napisao/la:Uz Musemica nema trenutno boljeg trenera u BiH koji bi vodio FK Sarajevo.
Sretno, Cala
Unazad par godina se govorilo kako nam u strucnom stabu trebaju nasi ljudi u klubu, bivsi igraci, legende itd. sada kad su tu i kada rade dobar posao bi ih trebalo mijenjati, nije mi logicno to nikako jer Janjos je sto je rekao i ispunio, i svi smo kada je dosao slozili se da je hocemo europu jer vise i ne mozemo sa ovom ekipom.
To sto je vecina zinula kasnije na duplu krunu, to je problem tih istih.
Ljudi odradili fantastican posao sto se mene tice, sa ovom ekipom neko drugi bi u ligi za opstanak zavrsio.
premoderan, zna sve aparate u svakoj lutriji i kasinu odavde do albanijemiky_hz je napisao/la:A Baka je moderan trenerSarajlijica1946 je napisao/la:Baka na Hasetu i pod Bijelim. Samo se ne pravi vise pametan.zijadp je napisao/la:Pa evo sad staromodan Ćala, koji ga je to moderni trener nadmudrio i nadigrao ?
Jeli Brkoo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije, ali mi je taj poraz od Zrinjskog bas samar. Imao sam ovdje izljeve bijesa kao lemdra.miky_hz je napisao/la:A Baka je moderan trenerSarajlijica1946 je napisao/la:Baka na Hasetu i pod Bijelim. Samo se ne pravi vise pametan.zijadp je napisao/la:Pa evo sad staromodan Ćala, koji ga je to moderni trener nadmudrio i nadigrao ?
Jeli Brkoo

Cala od mene ima podrsku. Ali i on je svjestan da ima sitnica koje mora popraviti. Rotaciju igraca mora promijeniti, ono dvanaest igraca da iznese sezonu Ahmet svaku 90 da igra i te stvari ne vode nicemu. Drago mi je sto je ostao kondicioni trener. Strasno je ekipa bila spremna fizicki mora se priznati.
imali smo momenata baš glupih prosuli smo samo s krupom jedno 4-5 poena, a jbg taj poraz od Zrinjskog nas je koštao titule(možda i duple/sampouzdanje, itd.) ali čisto zbog širine ekipe smo tu nahebali, da si imao jednog solidnog veznog, srednjih godina da drži tu sredinu ili uđe s klupe i iskusnog napadača(BenkoSarajlijica1946 je napisao/la: Nije, ali mi je taj poraz od Zrinjskog bas samar. Imao sam ovdje izljeve bijesa kao lemdra.
Cala od mene ima podrsku. Ali i on je svjestan da ima sitnica koje mora popraviti. Rotaciju igraca mora promijeniti, ono dvanaest igraca da iznese sezonu Ahmet svaku 90 da igra i te stvari ne vode nicemu. Drago mi je sto je ostao kondicioni trener. Strasno je ekipa bila spremna fizicki mora se priznati.

Ostao Cala,ostao Slavko,dogodine opet zelji cundara na derbiju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
S kim i gdje kadeti igraju zadnju tekmu? Vidim ako dobiju uzimaju titulu 

Neka ba Čale, al da mu se dovedu igrači koji znaju lopte, a ne hadalji.
Sretno Čala zaslužio si.

Sretno Čala zaslužio si.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ko je bolji trener od Cale u ligi?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, hase73, keli, THEC, Varijantas8 i 58 gostiju.