Prilicno je tesko u ovoj nasoj ligi dovesti igraca koji nije macak u vreci. Mozes kao Sarajevo dovesti Benku, ali to treba platiti. Nije da nema igraca koji bi tu htjeli igrati, jer ce zbog svoje kvalitete sigurno dobiti priliku, pokazati se, mozda zaigrati za reprezentaciju i stvoriti sebi uslove za kvalitetan transfer.Evolve je napisao/la:
Pa, ja hocu da nekupujemo mačka nego provjereno. Možda bi se Vukušić i pokazao, al nemamo mi vremena opet pola sezone čekat hoće li proigrat ili neće. Dosta nam je Repića, Marina, itd...
Mali Jurić potpisuje ugovor, po zadnjim informacijama, tako da njega očekujem naredne sezone. Možda ne u mjeri kao Menalo, Lončar, Ćorluka, al sigurno će dobiti minutažu.
Problem je takvog igraca platiti. Zelji su Lendric i Stevanovic sjeli kao budali samar. Njih dva su ozivjeli karijere, napravit ce transfere, a upravo taj Stevanovic je 'pljunuo' cifru za koju bi ostao. Zeljo nema tih para i momak odlazi. Tako se npr. moze dovesti taj Vukusic ili slican igrac, a ajde pokusaj dovesti Lendrica ili Stevanovica danas kad su vec proigrali, kad nisu macci u vreci nego provjereni igraci.
Po meni je bolje dovesti igraca koji je bio top u HNL-u prije 3-4-5 sezona i onda se nije snasao vani nego dovesti igraca koji je jucer bio prosjek u HNL-u ili se istakeo u 2.HNL. Doduse, Lendric je bio ispodprosjecan igrac u Hajduku, u Vukusicevo doba bi se reklo da je Ante za njega izmislio nogomet. Sto se tice Repica i Marine, upravo ta dva su tip igraca o kojem ja govorim, cisti prosjek u susjednoj drzavi, nikad nisu pokazali neku klasu. Meni je smijesno da Siroki uopce dovodi takve igrace, jer Siroki sigurno moze puno bolje.