PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Eh, sad kad sam iftario gdje su strumfovi. Da mi neko sredi one striptizete sto se skidaju pred juznom tribinom, cijena nije bitna. 
- MocMahale444
Nisi valjda gejo?Sarajlijica1946 je napisao/la:Eh, sad kad sam iftario gdje su strumfovi. Da mi neko sredi one striptizete sto se skidaju pred juznom tribinom, cijena nije bitna.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ovaj sukob se cekaEisenbahner1921 je napisao/la:wobly92 je napisao/la:![]()
E hocu ti se krvi napiti prvom prilikom, a mogla bi biti ubrzo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovo bio prvi i posljednji put da mi je kanula suza zbog ovog forumaHigh je napisao/la: Ovo je moj posljednji post na ovoj temi, zbog tebe i sličnih ti, jer ćeš ostati, kao što i jesi sad, dokoni i zadrti šovinistički uličar, koji druge zove papcima jer ništa drugo nema napisati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kod nas Bgm Salko, nismo Focaci majka mu stara...arelinho je napisao/la:U Olovu je Solko sto posto.belosevic28 je napisao/la:Prevedite durmitorcu na crnogorskiVirtu4l je napisao/la:Cuj glupana, Slavki/Slavku
@Šejhu, salko je srbin, zato je i pravilno salku...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Je li ti kanulo šta kad si prekršio Zakon, pa pobjegao?Virtu4l je napisao/la:Ovo bio prvi i posljednji put da mi je kanula suza zbog ovog forumaHigh je napisao/la: Ovo je moj posljednji post na ovoj temi, zbog tebe i sličnih ti, jer ćeš ostati, kao što i jesi sad, dokoni i zadrti šovinistički uličar, koji druge zove papcima jer ništa drugo nema napisati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sokiran sam, za njega sam bio siguran da ce odrzati rijec, ali eto i ja ponekad pogrijesim.
Zar je 46089 puta ponekad?Virtu4l je napisao/la:Sokiran sam, za njega sam bio siguran da ce odrzati rijec, ali eto i ja ponekad pogrijesim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
cenanu je naredjeno da cedulje koje pise samprasu od sada moraju biti ispisane na cirilici. igraci ce plate dobiti cim legnu pare od uefe za osvajanje sampionata, ali ce zato moci koristiti novu trebinu za nabijanje kondicije, sve dok je ovi iz butmira ne zatvore zbog neizmirenih dugova..igraj zeljo, boli te qurac

Gluho i daleko bilo, nemam namjeru prepucavati se sa doticnom karikaturom u ljudskom obliku, samo sam kopirao njegovo srceparajuce oprostajno pismo sa ove teme.Penaltiky je napisao/la:odoh ja kokice pristavit, udarila kanta na kantu
Neandertalac ga zakucao i kujica podvila rep
Re: RE: Re: PL prepucavanja
arelinho je napisao/la:U Olovu je Solko sto posto.belosevic28 je napisao/la:Prevedite durmitorcu na crnogorskiVirtu4l je napisao/la:Cuj glupana, Slavki/Slavku
@Šejhu, salko je srbin, zato je i pravilno salku...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nisam gejo, ali uzivam u svakom vidu ponizivanja rivala.MocMahale444 je napisao/la:Nisi valjda gejo?Sarajlijica1946 je napisao/la:Eh, sad kad sam iftario gdje su strumfovi. Da mi neko sredi one striptizete sto se skidaju pred juznom tribinom, cijena nije bitna.
- MocMahale444
Nisam ni rekao da si gejo, samo sam pitao jer trazis da ti ko sredi muškarce.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nisam gejo, ali uzivam u svakom vidu ponizivanja rivala.MocMahale444 je napisao/la:Nisi valjda gejo?Sarajlijica1946 je napisao/la:Eh, sad kad sam iftario gdje su strumfovi. Da mi neko sredi one striptizete sto se skidaju pred juznom tribinom, cijena nije bitna.
Neka nisi gejo ziv bio.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne znam ja ko ima drugaricu na forumu, znas da se ovi gejevi druze sa curama. Pravi macori jok. 
Reci nam lakiras li konte muha.
Reci nam lakiras li konte muha.
- MocMahale444
Vidi budale stakvirulah pu pu pu, ti trazis da ti neko sredi muskarce nije bitna cijena 
muhamede sto te nagnalo da nam se vratiš ovamo?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne mora kod mene u stanu. Moze i na Grbavici ispred juga putem video linku, valjda se Blagojevic opusti do tanesto je bio stidan u nedjelju.MocMahale444 je napisao/la:Vidi budale stakvirulah pu pu pu, ti trazis da ti neko sredi muskarce nije bitna cijena
- MocMahale444
Barem priznas ali nemoj biti gejo idi neka ti neko gata da te to prodje ili nemoj ziv bio ovdje to traziti ima i drugih tema ali lud si ti nadam se da se salis.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mora kod mene u stanu. Moze i na Grbavici ispred juga putem video linku, valjda se Blagojevic opusti do tanesto je bio stidan u nedjelju.MocMahale444 je napisao/la:Vidi budale stakvirulah pu pu pu, ti trazis da ti neko sredi muskarce nije bitna cijena
@Rigo pisao sam ranije vec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.