FCS je napisao/la:Šta i da postane igrač (nije bitno o kojem se igraču radi) odmah bi ga prodali a mi zbog njega izgubili bodova i bodova. Mene zanima FK Sarajevo i rezultat a ne karijera nekih prolaznika. Naša najveća legenda (pape) se jadna uplašila suzavca i pobjegao sa utakmice, libo ga za sarajevo. SAMO FKS
OK,znaci malog treba na klupu a dovesti neko provjereno krilo na lijevu stranu,po mogucnosti jos jednog iskusnog za istu poziciju,dat im "dobru" platu,pa malog vratiti u Butmir na kaljenje...?? Pa ce ti iskusni ili otici u Zenicu,Banovice,Mostar,ili u Ilijas,Vogoscu,Stup...ili ce otici put Irana,Koreje,Kine...ili sta ti ja vise znam...otici ce ili dzaba ili za sicu...E onda ce Suljic imat 30 godina i opet ce mu raja psovat sve za svaki pogresan potez,a zvati ga majstorom za eventualni gol...Godinama trubimo o tome da nam treba tim,u kojem ce pored iskusnih i provjerenih igraca,stasavati nasi mladi fudbaleri..pa evo kad smo to dobili ni to nam ne valja...A i za Handzica i za Suljica,svaka minuta na terenu ima neopisiv znacaj...mozes zamisliti vec danas malog kako grize na treningu,jer sinoc je profulio dvije extra sanse,dobio podrsku.. ohrabrenje.. i nema mu druge nego da grize....Samo da se jos uigraju,bice to prvaci drzave....

Pozzz