FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 maj 2017, 20:45

LjoZee je napisao/la:Je li ono Slavko rekao da je po njegovim nekim ocjenama Markovic drugi najbolji igrac nase ekipe ? Allahu dragi pomozi.
Izuzmes golmana, i Lendrica kojeg je vjerovatno stavio na zadnje mjesto, i nije ni daleko od istine. Sve ti bude jasno o kakvoj se skupini radi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 20:47

Slavko sokolee, Slavko sokoleee, Slavko sokolee, Slavko so-ko-le.

Slazem se sa sandokanom meni je isto vise krivo sto su psovali Lendri nego sto smo izgubili titulu. :( :cry:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 20:48

samoposmatram je napisao/la:
braco je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Gdje si ti bio kad je imenovan Adin Mulaosmanovic za asistenta?
Možeš li mi pojasnit, ne razumijem pošto je ovo napisano prije nego je Čiča promovisan u Slavkovog asistenta.
Moja greska. Nervozan sam ko bjesan pas. Halali.
Ma ništa care, svi smo nervozni ove posljednje 2 hefte. :)
MocMahale444 je napisao/la:
Kad smo pisali o tome zvali su nas dušmanima kluba.
Treba mu pomoc nego sta, razvukli ga ko jufku ali sam je želio. Mi lipsali protiv zvrkova do 20 minute a protiv Sirokog do 10 minute.
On je preuzeo previše odgovornosti na sebe.

Mora imati a-tim oko se ako želi doci do cilja. Previse je tvrdoglav.
Tvrdoglavost može i nas i njega odvest u nemirno more. Tako da bi bilo najbolje da prvestveno sam sebi prizna da je griješio u nekim stvarima, od toga će i ekipa i on imati veliku korist.

Inače veoma zanimljiv vezni red u ekipi juniora. Trio Šabanadžović-Hajdarević-Žerić je vjerovato najjači vezni red u državi u tom uzrastu, a sva 3 imaju potencijal da budu dio seniorske ekipe. Za Šabanadžovića i Žerića znamo da su talenti, a za ovog Hajdarevića sam isto čuo da je dobar igrač, dobio je čak i u januaru poziv za probu u Nurnberg. Ovdje na 1:29 ima i sjajan go Hajdarevića protiv Salzburga u omladinskoj Ligi prvaka.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 20:56

@Brace Trio Šabanadžović-Hajdarević-Žerić je vjerovatno najjači vezni red u državi u tom uzrastu, a sva 3 imaju potencijal da budu dio seniorske ekipe.

Prije par mjeseci smo pisali posebno o Zeri i odma smo dobili žestok odgovor, kad se oslonis na mališane iz nase skole onda nema titule. Bolje neki polovni igraci iz C.G ili Srbije.
Mi smo nekad imali najjacu skolu fudbala u BiH.

Haaajjjj u tebi je Grbavica škola fudbalaaa.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 20:59

MocMahale444 je napisao/la:@Brace Trio Šabanadžović-Hajdarević-Žerić je vjerovatno najjači vezni red u državi u tom uzrastu, a sva 3 imaju potencijal da budu dio seniorske ekipe.

Prije par mjeseci smo pisali posebno o Zeri i odma smo dobili žestok odgovor, kad se oslonis na mališane iz nase skole onda nema titule. Bolje neki polovni igraci iz C.G ili Srbije.

Imamo i sad najjaču školu, samo što se nešto slabo počelo koristiti te klince tamo nekad od početka 2016. godine. :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 21:01

Sramota ako nikog ne prikljuce u prvi tim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 21:04

braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:@Brace Trio Šabanadžović-Hajdarević-Žerić je vjerovatno najjači vezni red u državi u tom uzrastu, a sva 3 imaju potencijal da budu dio seniorske ekipe.

Imamo i sad najjaču školu, samo što se nešto slabo počelo koristiti te klince tamo nekad od početka 2016. godine. :mrgreen:
Ako ne koristis igrace onda je valjda logicno da nemamo, barem tako pisu ovi sto vise znaju. Roditelji tih malisana im stopiraju napredak. Bolan sve ces saznati samo gledaj sta pise par vaznih forumasa. :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 21:05

braco je napisao/la:

Poslat u nekog drugoligaša, Podgrmeč ili nešto slično. Ako vrijede vratit će se.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 21:19

MocMahale444 je napisao/la:
braco je napisao/la:

Ako ne koristis igrace onda je valjda logicno da nemamo, barem tako pisu ovi sto vise znaju. Roditelji tih malisana im stopiraju napredak. Bolan sve ces saznati samo gledaj sta pise par vaznih forumasa. :kafa:
Ne sumnjam u stručnost određenih forumskih stručnjaka.
Neandertalac je napisao/la:
Poslat u nekog drugoligaša, Podgrmeč ili nešto slično. Ako vrijede vratit će se.
Zar nisi čuo da se Ćenan pretvorio u Buffona kako je otišao u Goražde na posudbu? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 maj 2017, 21:23

Cekamo Dadu velicanstvenog, samo da uhvati bus iz Slovenije :bow:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 29 maj 2017, 21:24

Fuj ovih dušmanskih portala što izmišljaju da je Lendra reko da je Slavko smiješan lik
Žele lažima obmanuti javnost i prikazati nas u lošem svjetlu :puke:
Samo da znate, Slavko je apsolutni vladar naše svlačionice a Lendra ostaje ikona navijača :kafa: ne nasjedajte na dušmanluke

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 21:28

Meni je bilo cudno kad sam to procitao bio postavio piksi a znam da on voli vise slagati nego se hljeba najesti. Onda postavi i Braco tek sam bio u soku. Reko nije valjda puko Lendra.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 29 maj 2017, 21:31

Samo je bitno ne nasjedati na laži, osovina Dejo-Ćenan-Petrović u potpunosti drži konce u rukama i sportski segment našeg kluba nikada nije bio u boljim rukama. Uzmicanja nema ni milimetar, samo nebo nam je granica

20.05.2018 dupla kruna, citirajte me slobodno ;)

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 maj 2017, 21:56

Zavrsi se jos jedna sezona, jedna od onih koje cemo dugo pamtiti. Samo je jedno sigurno, dosadna nije bila. :mrgreen:

Prvo, i najvaznije. Nakon godina cekanja, obnova stadiona je krenula sa mrtve tacke, i dogurala je cak i do toga da smo dobili novu tribinu, famozni istok! Interesantnih ideja je bilo i ranije, ali neko je trebao zasukati rukave i krenuti sa idejom, sa projektom, sa marketingom... Po prvi put od kada ja znam za Grbavicu, na nju se moze doci i pogledati utamica normalno. 'em sto je istoka predobro gledati utakmicu, em sto je istok fino vidjeti sa ostalih tribina. Naravno, nista ovo ne bi bilo moguce bez vjernih navijaca Zelje i ljudi koji su prepoznali projekat, ali kazem, trebalo je sve krenuti sa mrtve tacke i to je najveci trijumf ove uprave. Najveci dobitak ove godine, i nesto po cemu cemo je pamtit.

Na terenu je bilo svasta, al bas haos. Krenuli smo sa ludim prelaznim rokom gdje doslo bezbroj novih igraca, ali i novi, drugaciji trener. Velike najave, prognoze, nadanja su dozivjela totalni kolaps nakon samo 5-6 kola, i vjerovatno se nikada u novijoj historiji Zeljo nije sam iskljucio iz price o samom vrhu ljestvice. Mozemo mi sada iz ove perspektive govoriti o tome koliko smo zaostajali i slicno, ali ono sto je tada bila realnost jeste da nas je Vitez nadigrao i pobijedio na Grbavici, a barem pola lige je izgledalo ozbiljnije od nas u tom trenutku. prognoze su bile crne, i prica o drugom uzastopnom propustanju Evrope je bila normala. Dolazi Petrovic i gasi pozar, smiruje situaciju i krecemo sa skupljanjem bodova. Igra je bila bezveze, ali to nikog nije zanimalo, bitno je bilo samo da se ne gubi, da se ne brukamo u donjem dijelu tabele. Realna prica na proljece je bila Evropa kroz ligu, a u Kupu napasti trofej. Medjutim, u roku od samo nekih mjesec dana, mi smo dosli u situaciju da nam procenti za osvajanje titule sa nekih 10% skoce na 99%. Kup vise nikog nije zanimao, titula se, nazalost, vec pocela slaviti u glavama navijaca, ali i u glavama navijaca. Bili smo zeljni, zaletili smo se i lupili glavom u staklo. U Krupi na treba gol za titulu- nista, na Kosevu nam treba gol za titulu- nula. Yebiga. To je fudbal. To je taj jedan gol, ali jedan gol je bio dovoljan da nikada i ne dodjemo u ovu priliku. Sta da je, recimo, Zrinjski iskoristio onaj penal u Mostaru? Vjerovatno bi Mostarci vec davno bili prvaci, a mi bi sada bili prezadovoljni drugim mjestom, i zayebavali bi pitare sto smo bolji od njih. To je fudbal. Ne kaze se bezveze lopta je okrugla.

Posjeta je bila fenomenalna kroz cijelu sezonu, i ova brojka od 7 hiljada ljudi u prosjeku je nesto fenomenalno kad skontas u kakvoj ligi igramo, i kakav fudbal gledamo. Po prvi put nakon sezone 2009/10 sam fakat imao osjecaj da ljudi dolaze zbog Zelje, a ne u zavisnosti od protivnika i jel tekma u 5 ili u 8. Na tom treba i dalje raditi, furati marketing, od Grbavice napraviti mjesto gdje ljudi dolaze iz navike.

I za jucer... Mozda sam jos 'vruc', ali ono je nevidjena bruka za klub, posebno kad se zna da se desila u sezoni sa toliko pozitivnih stvari za nas. Stalno se furamo da smo drugaciji od onih preko i od onih dole, ali eto, u direktnom tv prenosu se kvalitetno poseremo na sve to. Vec sam pisao da smo jucer svi bili gubitnici, i fakat to mislim. Frustracije i tenzije nerealne, umjesto podrske 90 minuta igracima se pjeva da su picke i curice, a isti ti navijaci slave titulu i rade kontraefekat kada ona jos nije bila ni blizu nasa. Navijaci se ponasaju kao da su igraci namjerno zayebali za titulu. Kao da su nas tribine dovele na prvo mjesto, a teren ga izgubio. O tome sta se moze cuti sa ostalih tribina, a posebno sa sjevera je bolje i ne pisati. Nekoliko pojedinaca natjera ostatak tribine da se crvene od stida, a evo radi takvih ljudi sad dobismo i etiketu nacionalista. Covjek koji nasem igracu opsuje ustasku majku ne moze biti navijac Zelje pa makar bio vlasnik godisnje od '74! I jug se pobrinuo da baci mrlju na fenomenalno navijanje ove godine, jer su dozvolili sebi da naprave nesto u pitarsko- beogradskom fazonu. Ono nije nas nacin, bez obzira ko nosi Zeljin dres i koje smo mjesto na tabeli.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 29 maj 2017, 21:57

Ovi sto brane Lendrica nek ga povedu kuci, niko mu nije psovao majku ustasku i ako jeste to je mogao biti jedan ili dva navijaca mada i to sumnjam jer nisam cuo a ako ja nisam cuo na tribini kako li je on na terenu u sred igre, zar nije koncentrisan na igru ili je koncetrisan da cuje sta mu neko dobacuje sa tribine, a i da mu je citava tribina psovala kao sto nije on treba da bude profesionalac i da igra, zamisli ti koliko se on digao da se okrenuo prema tribini i poceo da prijeti i da psuje hahahah, pa stvarno je za degeneka, Ronaldu najboljem na svijetu zvizidi 80000 i on na presu kaze zao mi je sto mi zvizde nije se ni u ludilu okrenuo prema tribinama da im prijeti a ovaj "igrac peterca" je sebi dao za pravo i nije on nama pomogao nego mi njemu (koliko smo ga trpili dok nije poceo da zabija) kao i mnogima kojima smo vratili u zivot karijere, ako je nama igrac, trener ili neko iz uprave ili bilo koji pojedinac preci od kluba mi smo onda smijesan klub.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 21:59

Ko ga brani? On nije trebao reagovati kako jeste zato sto je profesionalac a ne mahalac. Psovali mu sigurno jesu mater u.....

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 29 maj 2017, 22:07

On je jedan bezobrazni klosar koji je mislio da je iznad kluba i navijaca, samo nam reci ko mu je psovao jel grupa ili jedan navijac a grupa sigurno nije ?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 22:08

Morao im je psovat pa navijači su psi koji laju.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 22:12

SaboBabo je napisao/la:On je jedan bezobrazni klosar koji je mislio da je iznad kluba i navijaca, samo nam reci ko mu je psovao jel grupa ili jedan navijac a grupa sigurno nije ?

Naravno da nije grupa kakvo je to pitanje :damn:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 22:19

Možda je do mene ali ja fakat nisam čuo da mu je neko majku ustašku opsovao, kao što neko reče na sjeveru se psovalo jučer više nekim drugim igračima nego Lendriću.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []