SaboBabo je napisao/la:On je jedan bezobrazni klosar koji je mislio da je iznad kluba i navijaca, samo nam reci ko mu je psovao jel grupa ili jedan navijac a grupa sigurno nije ?
Naravno da nije grupa kakvo je to pitanje
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
SaboBabo je napisao/la:On je jedan bezobrazni klosar koji je mislio da je iznad kluba i navijaca, samo nam reci ko mu je psovao jel grupa ili jedan navijac a grupa sigurno nije ?
Ne znam za sjever ali preko tv je bilo i psovali mu par njih s zapada.braco je napisao/la:Možda je do mene ali ja fakat nisam čuo da mu je neko majku ustašku opsovao, kao što neko reče na sjeveru se psovalo jučer više nekim drugim igračima nego Lendriću.
LjoZee je napisao/la:Bolji igraci se povezuju sa pitarima,a sa nama Sesar i ostale ublehe. Koja tuga Boze dragi. I smijesno i zalosno u isto vrijeme.
Citam i nevjerujem.Neandertalac je napisao/la:Navijači su sve krivi. Jeste on malo temperamentan i hoće navijačima reći da su psi ali zaslužili su. Ako hoće neka ide i džaba, zaslužio je.Sandokan87 je napisao/la:Ma ode Lendra cistih papira vjeruj ti meni. Vise mi je krivo sto su momku psovali i papci ispali nego sto smo titulu izgubili, jer titulu smo izgubili ne samo svojom krivicom vec i sudijskom igrom, a Lendric je igrac koji je od prvog do zadnjeg dana izgarao na terenu i daj Boze da opet dovedemo nekog igraca njegvog kalibra.Neandertalac je napisao/la:Ima li ponuda za Lendrića? Nekih 800.000 € i neka ide. Čak bi ga pustio i za 750. Hiljada. Eura.
Odbili smo milion al' u dvije rate.
Edit. Meni je takođe više krivo što smo njemu psovali nego što smo titulu izgubili.
Rokoko87 je napisao/la:
Evo da se citiram, isto razmisljam kao Sandokan87.MocMahale444 je napisao/la:Slavko sokolee, Slavko sokoleee, Slavko sokolee, Slavko so-ko-le.
Slazem se sa sandokanom meni je isto vise krivo sto su psovali Lendri nego sto smo izgubili titulu.![]()
Zaboravio si Džeku ...risingforce je napisao/la:Dolazi nam Vukotic, Ordagic, Subic, Tomic. Miro ostaje..
Usli bi u grupnu fazu EL [emoji38]
To je ova za refresh al' samo pojačanja. Pratite sutra zvaničnu i forum gdje su pravi Željovci. Deset puta hrakneš Amara i moderator.MocMahale444 je napisao/la:Satra se trazeci f25, koju tastaturu ti koristis?
Aa sad znam u cemu je folNeandertalac je napisao/la:To je ova za refresh al' samo pojačanja. Pratite sutra zvaničnu i forum gdje su pravi Željovci. Deset puta hrakneš Amara i moderator.MocMahale444 je napisao/la:Satra se trazeci f25, koju tastaturu ti koristis?
Boom.
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 48 gostiju.