Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ovdje se znalo fino sijeliti prije do sehura. Selam forumskom puku.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije valjda da te istina toliko boli?Kawhi je napisao/la: Ne moras.![]()
Ne vrijedjaj.![]()
Cekaju da se zakuha.
Nećemo se posvađati, džaba čekaju
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
kako smo ovih dana?High je napisao/la:;
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Omađijano. Javlja li se neokazazizam na ovom forumu?Besic je napisao/la:kako smo ovih dana?High je napisao/la:;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sto imas dug jezik.Aerials je napisao/la:Nije valjda da te istina toliko boli?Kawhi je napisao/la: Ne moras.![]()
Ne vrijedjaj.![]()
Cekaju da se zakuha.![]()
Nećemo se posvađati, džaba čekaju
Hocemk, ako nastavis ovako.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nisi još ništa vidioKawhi je napisao/la: Sto imas dug jezik.![]()
Hocemk, ako nastavis ovako.
i nećemo jer ću ja da prestanem
slabo,kako Kawhi vedri i oblači ovom temom.High je napisao/la:Omađijano. Javlja li se neokazazizam na ovom forumu?Besic je napisao/la:kako smo ovih dana?High je napisao/la:;
javlja se zato neohungarizam
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Odmah sam primijetio natruhe skepse i učmalosti na njemu, čim sam mu pogledao fotografiju, na kojoj sam vidio pokušaj imitacije boema, Fadila Kurtagića. Predviđam mu neslavni kraj, na jednoj od tribina stadiona Senada Misimovića.Besic je napisao/la: slabo,kako Kawhi vedri i oblači ovom temom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zelim da vidim.Aerials je napisao/la:Nisi još ništa vidioKawhi je napisao/la: Sto imas dug jezik.![]()
Hocemk, ako nastavis ovako.![]()
i nećemo jer ću ja da prestanem
Opet moram
Kakav si mi?shzna je napisao/la:Ovdje se znalo fino sijeliti prije do sehura. Selam forumskom puku.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A kakav cu biti brate, sramota sta nam uradise dame. Popishali su se po nama iskreno.Rokoko87 je napisao/la:Kakav si mi?shzna je napisao/la:Ovdje se znalo fino sijeliti prije do sehura. Selam forumskom puku.
Sad citam ovo na prepucavanjima, ovo oko reketa i prijetnji i bakljada i ne vjerujem.
Kakav si mi ti, postis li?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Selam za @Rokoko87, da mu post bude što dušu i tijelu lakši.
Ne preporučujem bašKawhi je napisao/la: Zelim da vidim.![]()
Opet moram![]()
pazi da ti kičma ne ode
Znas li da je @Besic promijenio ime u Ferenc i da je osnovao Madjarsku Demokratsku Zajednicu BiH? Glavni cilj im osnivanje Hungaro-Bosne na podrucju Zavidovica i Zepca.High je napisao/la:Odmah sam primijetio natruhe skepse i učmalosti na njemu, čim sam mu pogledao fotografiju, na kojoj sam vidio pokušaj imitacije boema, Fadila Kurtagića. Predviđam mu neslavni kraj, na jednoj od tribina stadiona Senada Misimovića.Besic je napisao/la: slabo,kako Kawhi vedri i oblači ovom temom.
Ja cu to da odlucim.Aerials je napisao/la:Ne preporučujem bašKawhi je napisao/la: Zelim da vidim.![]()
Opet moram![]()
![]()
pazi da ti kičma ne ode
Ne brini, imam jaka ledja.
Iskreno, ja se još nisam oporavio, a i ne znam kad ću.shzna je napisao/la: A kakav cu biti brate, sramota sta nam uradise dame. Popishali su se po nama iskreno.
Sad citam ovo na prepucavanjima, ovo oko reketa i prijetnji i bakljada i ne vjerujem.
Kakav si mi ti, postis li?
Baš gorak ukus nakon ovoga, pogotovo što ti jedan obični amater uzme titulu - čitaj Blaž.
Mah, pusti, to ti je tako, samo da pokušaju unijeti dodatni nemir, ali izaći ćemo mi iz ovoga jači, kao i uvijek..
Eto, hvala Bogu, postim i ovaj ramazan, nije mi problem.
Kako kod tebe ide sa ramazanom?
Što te prozivaju na prepucavanjima?High je napisao/la:Selam za @Rokoko87, da mu post bude što dušu i tijelu lakši.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
U brijačnici sam čuo nešto o tome. Predviđam mu dekadenciju već u prvoj fazi.Kawhi je napisao/la:
Znas li da je @Besic promijenio ime u Ferenc i da je osnovao Madjarsku Demokratsku Zajednicu BiH? Glavni cilj im osnivanje Hungaro-Bosne na podrucju Zavidovica i Zepca.
Odluči onda da ne budeKawhi je napisao/la: Ja cu to da odlucim.![]()
Ne brini, imam jaka ledja.
moram ali dobro, vjerovat ću ti na riječ
Odlucio sam da bude.Aerials je napisao/la:Odluči onda da ne budeKawhi je napisao/la: Ja cu to da odlucim.![]()
Ne brini, imam jaka ledja.![]()
moram ali dobro, vjerovat ću ti na riječ
I trebas.
Pametnije je da ne budeKawhi je napisao/la: Odlucio sam da bude.![]()
I trebas.
Nego, jesi l' sve naučio ili ćemo da imamo problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.