PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

SNSa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SNSa » 30 maj 2017, 00:32

joker90 je napisao/la:3000 KM? MoRe li ovo malo detaljnije ko objasnit? :hmmmm:
Djokac, ne znam cifre i necu time baratati ali je sigurni istina da se amidja osilio opasno. Samo je danas to sve izaslo u javnost dok sam gledao juniore i kroz pricu sa nekim roditeljima juniora, navijacima Zelje naravno. Veselo pravo ove godine ce biti. Mnogo i previse je potroseno na svu ovu dobri atmosferu a 30% placeno istoka, novca na racunu skoro da nema, plate kasne i logicno igraci ne igraju protiv Slobode, Krupe i Sarajeva kao prije. Ipak su realno sve oni placenici, ne djeca Zelje. Guravo ce biti ljeto pred njima.
MocMahale444 je napisao/la:Ovaj se babin kune Allahom :urnebes: ako te fikret adbdic cuje gotov si.
Prika Boga mi ti ne treba to, a ti kako hoces. Pratim sta pises, pametan si decko, nisi agentura, nisi placenik. Znas da ne lazem. Mozes vrijedjati u pocetku me dirali sada i ne bas. Pozdrav.
Zadnja izmjena: SNSa, dana/u 30 maj 2017, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 maj 2017, 00:33

ne raspituj se ti tebra da ti ovaj put ne dodju na kucni prag :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2017, 00:34

e čuj plate kasne :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 maj 2017, 00:36

SNSa je napisao/la:
Djokac, ne znam cifre i necu time baratati ali je sigurni istina da se amidja osilio opasno. Samo je danas to sve izaslo u javnost dok sam gledao juniore i kroz pricu sa nekim roditeljima juniora, navijacima Zelje naravno. Veselo pravo ove godine ce biti. Mnogo i previse je potroseno na svu ovu dobri atmosferu a 30% placeno istoka, novca na racunu skoro da nema, plate kasne i logicno igraci ne igraju protiv Slobode, Krupe i Sarajeva kao prije. Ipak su realno sve oni placenici, ne djeca Zelje. Guravo ce biti ljeto pred njima.
MocMahale444 je napisao/la:Ovaj se babin kune Allahom :urnebes: ako te fikret adbdic cuje gotov si.
Prika Boga mi ti ne treba to, a ti kako hoces. Pratim sta pises, pametan si decko, nisi agentura, nisi placenik. Znas da ne lazem. Mozes vrijedjati u pocetku me dirali sada i ne bas. Pozdrav.
Hvala, care! Živ bio!

@Evolution, dosta za večeras, odoh spavati.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 30 maj 2017, 00:36

Virtu4l je napisao/la:e čuj plate kasne :bow:
Nazvao Evander prvom linijom i provjerio, ima čovjek ljude svuda..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 maj 2017, 00:37

Znalo se ovo i dosta ranije, ali eto sad je izgleda bas maha uzeo, pa od udaranja bivse na jugu sad i ovo :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 maj 2017, 00:37

Sve je to plavo-bijela filozofija i taktika ultras zeljeznicar!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 maj 2017, 00:39

Maći šalim se ako nisi babin cemu frka? Jesam ti psovao? NE, pogledaj ime teme ba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 30 maj 2017, 00:40

zlo87 je napisao/la:
Ne pravite probleme i ne palite baklje, 3000KM mjesecno, bakljade se prave u dogovoru sa upravom i MUPom. Tako, naprimjer protiv Slobode se u paketima unosilo :D
Mislim, ako je ovo istina, oni se ne mogu zvati navijackom skupinom.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 maj 2017, 00:41

Sve je istina.

:lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 30 maj 2017, 00:41

zlo87 je napisao/la:Znalo se ovo i dosta ranije, ali eto sad je izgleda bas maha uzeo, pa od udaranja bivse na jugu sad i ovo :D
Nejse, njihovi problemi, njihova stvar. Daj Boze da izadjete iz ovog jaci. Misimovic je mnogo jak covjek ali nema nikoga da ga prati u koraku. A ako on ode i pukne, tu ce haos biti. Cak mislim koliki je ludjak za Zeljom da ce on platiti do roka pare izvodjacu radova. Da je vise ljudi poput njega u klubovima BiH bilo bi super. Onaj vas Makedonac mi se cini jak i pametan covjek isto. Vidjet cemo sta moze.

Zao mi je samo zbog projekta Zelje koji je izgledao strasno, nenadjebivo ali od kako se upetljao "onaj" sa Nikolicem nije ni blizi kao prije. Mnogo prijetnji, previse da bi obican igrac izdrzao.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 maj 2017, 00:42

SNSa je napisao/la:Uuu, navijaci Zeljeznicara imam jedno pitanje. Allahom se kunem nije provokacija. Jel stvarno istina da je Amidja naredio da Sampras mora ostati sa Cenanom u duetu. Ja znam da je istina i da se veliki zagrljaji pali. Zalosno stvarno, mislim da je Misimovic tek sada svjestan u kakva je hovna upao. Pa Zulic se vise pita nego uprava kluba. Mislim da je opasno teska sezona pred vama. Amarovaca je sve vise i vise a mislim da ce novca nakon kvog kraja biti sve manje i manje jer je Misimovic na zadnjem sastanku vidio koji krimosi vode kolo oko kluba. Covjek stvarno ima i imao je dobre namjere ali su i prve prijetnje pale nakon sto je rekao da se budjet krese za 1\4. Stvarno pitam znate li vi da vam se Zulic(momak na uvjetnoj, sa teskim krivicnim djelima) pita za 80% stvari u klubu od nedavno. Ovo me zaista iznenadilo. Zato kasne plate u prvom timu jer Jug dobija bonuse na svoju platu. Nek vam je sa srecom. Klub renomea Zelje ovo nije zasluzio.

Tepaju amidzi, a isti amidza krivac za smrt M.R. Rahmet mu dusi.
Steta sto gube prave navijace u kopu, a pretvaraju se u grupu kriminalaca i placenika. :thumbdown: :facepalm:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 maj 2017, 00:43

Evander je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Ne pravite probleme i ne palite baklje, 3000KM mjesecno, bakljade se prave u dogovoru sa upravom i MUPom. Tako, naprimjer protiv Slobode se u paketima unosilo :D
Meni su i Manijaci rekli i naprimjer kad treba neki incident biti on govori mi nismo huligani il kad su se nedavno na istoku pobili, momci sa juga krenuli i on rekao i u vrtiću dodje do guranja i koškanja.. Dok se agentura na Grbavicu vraća, na jugu sve manje pravih navijača!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 maj 2017, 00:44

ANTIFA ! je napisao/la:
SNSa je napisao/la:Uuu, navijaci Zeljeznicara imam jedno pitanje. Allahom se kunem nije provokacija. Jel stvarno istina da je Amidja naredio da Sampras mora ostati sa Cenanom u duetu. Ja znam da je istina i da se veliki zagrljaji pali. Zalosno stvarno, mislim da je Misimovic tek sada svjestan u kakva je hovna upao. Pa Zulic se vise pita nego uprava kluba. Mislim da je opasno teska sezona pred vama. Amarovaca je sve vise i vise a mislim da ce novca nakon kvog kraja biti sve manje i manje jer je Misimovic na zadnjem sastanku vidio koji krimosi vode kolo oko kluba. Covjek stvarno ima i imao je dobre namjere ali su i prve prijetnje pale nakon sto je rekao da se budjet krese za 1\4. Stvarno pitam znate li vi da vam se Zulic(momak na uvjetnoj, sa teskim krivicnim djelima) pita za 80% stvari u klubu od nedavno. Ovo me zaista iznenadilo. Zato kasne plate u prvom timu jer Jug dobija bonuse na svoju platu. Nek vam je sa srecom. Klub renomea Zelje ovo nije zasluzio.

Steta sto gube prave navijace u kopu, a pretvaraju se u grupu kriminalaca i placenika. :thumbdown: :facepalm:
Ti nemas pravo ovdje pisati druga liga :shhh:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 maj 2017, 00:45

Evander je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Kako nisu? Pa jesi im vidio one simpatične majice što svi imaju iste? Ultrahahahahas Željezničar, ako se ne varam.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 30 maj 2017, 00:47

ANTIFA ! je napisao/la:

Ne tepaju oni sto ga vole. Tepaju zbog pozicije, love i straha da amidja ne poludi opet. Izvukao ih i kandji B.D. a uvukao u jos gore stvari, marketing grupe TM, procenat Fan Shopa, menadjerstvo sa Dejom nekim igracima, Slavkin procenat od nedavno. Nije ni Slavko glup, zna skim treba.
Ne daj Boze da se ponovi kao sa MR Rahmet mu dusi. A upravu si donekle da je on kriv. Necemo o tome, previse cemo uci. PM

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 maj 2017, 00:48

Debili, ostavite se prica oko momka koji je izgubio zivot. Koji vam je?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 maj 2017, 00:49

shzna je napisao/la:Debili, ostavite se prica oko momka koji je izgubio zivot. Koji vam je?
Fakat nemojte o tome.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2017, 00:49

Slavkin procenat :bow: ko je ovaj, nisam ga ranije viđao
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 maj 2017, 00:50

Virtu4l je napisao/la:Slavkin procenat :bow: ko je ovaj, nisam ga ranije viđao
Pitaj šerloka :kafa:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rodman, Vanja8 i 50 gostiju.