Zvat će svakog ponaosob čim bude spreman.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesu ti to javili da Said ostaje.High je napisao/la:Moglo bi biti razbijenih telefona!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Imas jak Iman cim vjerujes da ce se to desiti.High je napisao/la:Zvat će svakog ponaosob čim bude spreman.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesu ti to javili da Said ostaje.High je napisao/la:Moglo bi biti razbijenih telefona!
I on svakih po godine promjeni klub. Što bi kod nas bio drugačiji.TobeYarabi je napisao/la:prva poruka
Haris Handžić napustio Debrecen
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne kazem nista..samo mi malo cudno da bas sad trazi novi klub i slucajno prica o namaStroj1946 je napisao/la:I on svakih po godine promjeni klub. Što bi kod nas bio drugačiji.TobeYarabi je napisao/la:prva poruka
Haris Handžić napustio Debrecen
- bordoakapitar
Da vidim to pisamce na displeju...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hoće li javljati ako bude odlazaka? I to su pojačanja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hoce, samo ce na SMS pisati SENT[emoji1]High je napisao/la:Hoće li javljati ako bude odlazaka? I to su pojačanja.
- Osttribine
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... -om/238967hz033 je napisao/la:hehehehe, dobar dobar.Osttribine je napisao/la:Cudi me da ne komentariste vijest iz kluba da ce nama aktivnim clanovima sms-om javiti za pojacanja prije nego javnost bude znala. Zato pustite se nuska, juska i slicnih satro insajdera, nikad nista nisu pogodili, sjetite se Ahmetovica, pojma niko nije imao da ce kod nas.
Ja već dobio zapakovanu kovertu sa imenima
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo bi imalo smisla da nema interneta i pizdih tih,eventualno je dobro za mozda starije clanove koji iz novina fataju info .Ovako jel prvi dobije poruku,ode ona u eter i eto,mislim ok je ideja,ali nista neznaci sto ces minut ranije saznati ko je dosao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i to samo prvo pojacanjemiky_hz je napisao/la:Ovo bi imalo smisla da nema interneta i pizdih tih,eventualno je dobro za mozda starije clanove koji iz novina fataju info .Ovako jel prvi dobije poruku,ode ona u eter i eto,mislim ok je ideja,ali nista neznaci sto ces minut ranije saznati ko je dosao.
al eto neka akcija fino sta god
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Prvo ide Kuzmanovic, pa Mehmedagic, pa Tomic, pa Obradovic...
A onda idu Benko, Cvijanovic, Alexandrov, Gawu...
A onda idu Benko, Cvijanovic, Alexandrov, Gawu...
Nadam se da je ovo za Kuzmanovića tačno, on je odličan igrač a vrlo mlad. Definitivno bi bio pojaćanje 
Sva pojacanja, prvo clanovi pa u medijeBordomen je napisao/la:i to samo prvo pojacanjemiky_hz je napisao/la:Ovo bi imalo smisla da nema interneta i pizdih tih,eventualno je dobro za mozda starije clanove koji iz novina fataju info .Ovako jel prvi dobije poruku,ode ona u eter i eto,mislim ok je ideja,ali nista neznaci sto ces minut ranije saznati ko je dosao.
al eto neka akcija fino sta god
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako je vjerovati Englezima ,dobili smo za malog Varesanovica 43 hiljade funti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Isplati se biti član! Ljetni period je uvijek zanimljiv u fudbalu, a koliko su nam bitni članovi, dokaz je naredna aktivnost. FK Sarajevo će prvo SMS porukom obavijestiti svoje vjerne, aktivne članove o tome koji igrač će prvi stići u redove našeg kluba",DenchiNL je napisao/la: Sva pojacanja, prvo clanovi pa u medije
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- escobarpablo
- Kontakt:
Zna kako se titule osvajajuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Sanel Jahić novo pojačanje
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cije? Olimpikovo?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sanel Jahić novo pojačanje
- escobarpablo
- Kontakt:
Majkl najavio Harisa Handžića.
Minus i plus.
Minus i plus.
FK Sarajevo 1946
Trenutno korisnika/ca: SamoIzrekno i 10 gostiju.