Jesi ti meni tmuran lik,Boze sacuvaj. Bola smanji tu mrznju prema Sirokom pojest ce te. Ja sam fino rekao,priznao i ispricao se zbog toga. Dogadja se znas. Utjecaj alkohola,frustriranost zbog primljenog gola,efekt mase. Al bitno da ti nikad u zivotu nisi pogrijesioHigh je napisao/la:Ti sasvim olahko napišeš da te je ponijela sva ona kakofonija, tj. da si i ti pjevao one gluposti zbog kojih ti je kvaziklub kažnjen i opet imaš obraza pisati na forumu?skripar96 je napisao/la:Na debile nista nema efekta. Oni svakako nisu tu da navijaju za Siroki vec protiv "balija". Bilo je 5000 normalnih,ali manjina je uvijek glasnijapinoglavi je napisao/la:A drasticnim kaznama ima efekta, jbg sjecat cete se vi polusezone sa praznom Pecarom i razloga sto je tako. Par hiljada kazne ili 1-2 utakmice pred praznim tribinama prodje bez opazanja. A najbolje je ovo da uprave klubova to osudjuju, npr svima kojima je smetalo ono ponasanje na Pecari bi bilo lijepo procitati saopstenje vase uprave koja ostro osudjuje ponasanje navijaca u kupu, vama bi mozda ne bi bilo svejedno zbog tog saopstenja ali onda i uprava Zeljeznicara napise saopstenje (makar im to dobro ide) u vezi ovih psovki u nedjelju gdje se ogradjuje od takvih pojedinaca, osudjuje to i sl. i onda bi i vi to sve malo drugacije gledali, bilo bi "vidi i oni to osudjuju" pa bi se mozda moglo i nabolje to sve okrenuti.
I da,nisam pjevao sve gluposti nego "samo" jednu i to kratko dok nije krenulo normalno navijanje
Sent from my Picasso using Tapatalk