Ne ureklo se.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Za ovo se kaze upala kasika u med. 
Ne ureklo se.
Ne ureklo se.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Amin brate. Ja takodjer molim Uzvisenog da ne osjetis ni najmanju tegobu tijekom ovih 30 dana, da ti se srce nikad ne zasiti ibadeta, koja ces posebno upraznjavati u ovom odabranom mjesecu, i molim Ga da ti primi sva dobra djela i sve dove koje Mu uputis.shzna je napisao/la: Pa nije da ne planiram, ali iskreno ima jos puno posla prije nego se odlucim za taj akt, valja stati na noge, rijesiti stambeno pitanje, pa imam i ovaj faks iako volje nemam za njeg nikako. Ima dosta toga za uciniti prije, ali ako Bog da zdravlja i zivota, u jedno dogledno vrijeme, sto da ne.
Postoji i solucija da idemo vani jer hanuma ima njemacke papire ali vidjet cemo.
Svim postacima zelim da im Allah dž.š. olaksa post, i da isti ukabuli. Amin.
Samo ti zavrsi fakultet, pa onda razmisljaj i o zenidbi, i o Njemackoj. Drugacije je kad imas nesto svoje, a fakultetska diploma je nesto iznad svega. Nemoj dozvoliti da se poslije kajes sto si mogao i sto te je samo motivacija dijelila od konacnog cilja.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Zapostil se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Slušaj starije i pametnijekobe24 je napisao/la:Amin brate. Ja takodjer molim Uzvisenog da ne osjetis ni najmanju tegobu tijekom ovih 30 dana, da ti se srce nikad ne zasiti ibadeta, koja ces posebno upraznjavati u ovom odabranom mjesecu, i molim Ga da ti primi sva dobra djela i sve dove koje Mu uputis.shzna je napisao/la: Pa nije da ne planiram, ali iskreno ima jos puno posla prije nego se odlucim za taj akt, valja stati na noge, rijesiti stambeno pitanje, pa imam i ovaj faks iako volje nemam za njeg nikako. Ima dosta toga za uciniti prije, ali ako Bog da zdravlja i zivota, u jedno dogledno vrijeme, sto da ne.
Postoji i solucija da idemo vani jer hanuma ima njemacke papire ali vidjet cemo.
Svim postacima zelim da im Allah dž.š. olaksa post, i da isti ukabuli. Amin.
Samo ti zavrsi fakultet, pa onda razmisljaj i o zenidbi, i o Njemackoj. Drugacije je kad imas nesto svoje, a fakultetska diploma je nesto iznad svega. Nemoj dozvoliti da se poslije kajes sto si mogao i sto te je samo motivacija dijelila od konacnog cilja.
Dobro ti je čovjek rekao, nemoj kasnije da ti mala nabija na nos
Amin brate, takođe i tebi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
shzna kad se ozenis zaboravi na utakmice FKŽ
uštipak
ptica sehurica
uštipak
ptica sehurica
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- legenda reala
- Kontakt:
Selam Besku iz trece
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
https://torrentz2.eu/Marsal je napisao/la:Neka dobra torrent stranica koja nije kickass ili pirate bay?
http://1337x.to/
https://zooqle.com/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da je Bošnjak, bio bi još veći.Rokoko87 je napisao/la:@High
Šta misliš o Danilu Kišu?
Da li zaslužuje mjesto u tvojoj obilnoj biblioteci?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jutro
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Marsal
- Kontakt:
Hvala ljudino, ali trebalo mi je hitnorio_Ferdy88 je napisao/la:https://torrentz2.eu/Marsal je napisao/la:Neka dobra torrent stranica koja nije kickass ili pirate bay?
http://1337x.to/
https://zooqle.com/
Naso sam neku i skino sto mi treba.
Ali svakako hvala na preporuci, u zadnje vrijeme piratebay vise ne radi nego sto radi pa ce dobro doc ove.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ima me nekih 5 sekundi minimum u spotuBvB09 je napisao/la:
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
vidi se da si bas mladaAerials je napisao/la:nisam sigurna da znam o čemu se radi u filmu, čini mi se da nisam gledalaKK_Bosna je napisao/la:taj rad?
podsjeti me na koga mislislegenda reala je napisao/la:KK Bosna
Šta je s dečkom kojeg si godinam nosio u potpisu, jel živ
e cuj da ugusim, pa nisam aleksijeFederer17 je napisao/la:KK_Bosna dosao na ovu temu da ugusi i ono malo od islama sto ima na forumu... () Jedina tema na kojoj se siri najljepsi dunjalucki pozdrav.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
starija sam od njega čini mi seKK_Bosna je napisao/la: vidi se da si bas mladataman za kavaja
![]()
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
Momak koji više zna košarku od tebeKK_Bosna je napisao/la:podsjeti me na koga mislislegenda reala je napisao/la:KK Bosna
Šta je s dečkom kojeg si godinam nosio u potpisu, jel živimam pamcenje zlatne ribice
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.