Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

maxmore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la maxmore » 30 maj 2017, 12:46

E moj Nikiću najviše što možeš dobaciti je da ostaviš Baki komentar na FB članku. Šteta pa ti Baka ne može pokazati "seen".
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 maj 2017, 12:47

4040deuce je napisao/la:
avenija je napisao/la:]

Celik je za nametnute kvaziklubove poput Zrinjskog Real Madrid.
:lol: Moze li par razloga za tu konstantaciju?
Pa evo poslije rata osvojio 3 titule i 2 kupa .
Znaci grb nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na njima da mi ne pocnes ublehe o nepriznavanju trofeja.
Sa Sarajevom i Zeljom jedini klub koji od 94 nikada nije napustio premijer ligu.
A prije rata nema smisla ni pominjati,Mitropa kup Intertoto , Fiorentine Celzije Sparte itd itd.
Ne osporavam ovo sto radite u zadnje vrijeme svaka cast ali postovanja malo prema velikanu.
Taj klub je dao neke legende nacionalnog tima kao sto su Bolic , Hibic ...
Nije fudbal nastao 2003 godine.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 30 maj 2017, 12:56, ukupno mijenjano 2 puta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 maj 2017, 12:49

PiazzaGrande je napisao/la:Čestitam Nikoli Nikiću Titulu Vice-prvaka koju je osvojio njegov klub! kuknjava
:rol:

Kakva šizofrenija vlada ovom državom, strašno. :rol:
Hayley <3

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 30 maj 2017, 12:56

avenija je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:
avenija je napisao/la:]

Celik je za nametnute kvaziklubove poput Zrinjskog Real Madrid.
:lol: Moze li par razloga za tu konstantaciju?
Pa evo poslije rata osvojio 3 titule i 2 kupa .
Znaci grb nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na njima da mi ne pocnes ublehe o nepriznavanju trofeja.
Sa Sarajevom i Zeljom jedini klub koji od 94 nikada nije napustio premijer ligu.
A prije rata nema smisla ni pominjati,Mitropa kup Intertoto , Fiorentine Celzije Sparte itd itd.
Ne osporavam ovo sto radite u zadnje vrijeme svaka cast ali postovanja malo prema velikanu.
Nije fudbal nastao 2003 godine.
Ne mislim ti nista pricati o nepriznavanju,sve je to ok. Celik kao klub postujem normalno,kao i (normalne) navijace Celika. Zrinjski ima 5 osvojenih titula PL,sto znaci najvise,pa je smijesno reci da je Celik Real Madrid za Zrinjski. U najmanju ruku. Proslosti je se lijepo sjetiti,sve to stoji,ali mi govorimo o sadasnjosti i nasoj realnosti.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 maj 2017, 12:58

U sadasnjosti ok, slazem se.
Nije malo 5 titula kakve god da su i na tome kapa dole Zrinjskom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2017, 12:58

Evolve je napisao/la:"Isplati se biti član! Ljetni period je uvijek zanimljiv u fudbalu, a koliko su nam bitni članovi, dokaz je naredna aktivnost. FK Sarajevo će prvo SMS porukom obavijestiti svoje vjerne, aktivne članove o tome koji igrač će prvi stići u redove našeg kluba", poruka je sa Koševa.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... -om/238967

Ovo je fakat dobra stvar, jako zanimljivo od strane FK Sarajevo.
Otkud im ova ideja jbt, strasno je :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2017, 13:01

HNKBranitelj je napisao/la:
High je napisao/la:slika
Kuknjava traje i dalje, čak su i portali objavili "facebook post" Nikole Nikića, koji ni u igračkom ni u trenerskom smislu nije Baki ni do koljena
Ipak najviše boli ovo

HŠK Zrinjski Mostar 5 naslova prvaka
Sloboda,Čelik,Velež,Sarajevo,Borac 3 naslova prvaka
Jes od tvog brojanja maloumnog :urnebes: trebao si od ove sezone, ljutit ce se Krupa :urnebes:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 30 maj 2017, 13:02

MortemHz je napisao/la:
Evolve je napisao/la:"Isplati se biti član! Ljetni period je uvijek zanimljiv u fudbalu, a koliko su nam bitni članovi, dokaz je naredna aktivnost. FK Sarajevo će prvo SMS porukom obavijestiti svoje vjerne, aktivne članove o tome koji igrač će prvi stići u redove našeg kluba", poruka je sa Koševa.

Slazem se,dobra ideja :thumbup: :thumbup: :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2017, 13:05

4040deuce je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Slazem se,dobra ideja :thumbup: :thumbup: :thumbup:
A nesto mi ne dolazi u zadnje vrijeme, valjda ce doci sad :?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 maj 2017, 13:12

Jel to Nikic nesto o namjestanju :lol:

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 30 maj 2017, 13:13

HNKBranitelj je napisao/la:
High je napisao/la:slika
Kuknjava traje i dalje, čak su i portali objavili "facebook post" Nikole Nikića, koji ni u igračkom ni u trenerskom smislu nije Baki ni do koljena
Ipak najviše boli ovo

HŠK Zrinjski Mostar 5 naslova prvaka
Sloboda,Čelik,Velež,Sarajevo,Borac 3 naslova prvaka
Prvo malo u skolu pa ponovit osnovne stvari, a drugo Zrinjski moze osvojit i LP sutra nekad al dzaba kad ce opet nabrojani klubovi biti veci i to je ono sto vas najvise boli, al jbg tako je :wave:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 30 maj 2017, 13:14

Fiksacija na prošlost i onanisanje na istu donosi onaj nezdravi oblik nostalgije i propadanje, ali s druge strane zanemarivanje prošlosti i tradicije rade samo maloumnici. Mi u okvirima PLBiH (ovog formata) nismo puno napravili istina, međutim mi smo napisali historiju nogometa u ovoj državu kao prvi osvajači lige, ma kakva god ona bila. O nekim europskim uspjesima u bivšoj državi je već sve napisano...Međutim čak ni to po meni nije važno kada se gleda veličina kluba, nego tradicija i ljubav koja se prenosi generacijama. Mog je oca njegov vodio na staro igralište gdje je danas BP, moj je otac onda poslije išao na Staru Blatušu i zatim je mene vodio na Bilino Polje i ja se nadam da ću, bez obzira gdje živio, jednom svoje dijete dovesti na utakmicu Čelika. Naravno da svaki uspjeh potpali tu ljubav sve više, ali bez obzira na sva sranja i sve pizdarije koje trpimo ko Robijaši ili simpatizeri Čelika ona ostaje i upravu tu se po mom mišljenju vidi veličina kluba. Zrinjski i Široki Brijeg gledajući uspjehe u zajedničkoj ligi su veličine, ali ništa nije vječno i usponi i padovi su dio života. Tko vam garanitira da se danas sutra kolo sreće neće prelomiti na vama (nadam se da neće). Hoćete li onda pričati o veličini svog kluba na isti način?
Ako vam se sve ovo čini smiješno i patetično onda fino možemo odje.bat svu ovu priču i prepustit klubove privatnicima jer je.bo tradiciju..., Promijenimo ime kao što je to slučaj u Salzburgu, Leipzigu ili ko NBA selit franšize iz grada u grad pa se "uspješno" takmičit u Europi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 30 maj 2017, 13:19

JonSnow je napisao/la:Fiksacija na prošlost i onanisanje na istu donosi onaj nezdravi oblik nostalgije i propadanje, ali s druge strane zanemarivanje prošlosti i tradicije rade samo maloumnici. Mi u okvirima PLBiH (ovog formata) nismo puno napravili istina, međutim mi smo napisali historiju nogometa u ovoj državu kao prvi osvajači lige, ma kakva god ona bila. O nekim europskim uspjesima u bivšoj državi je već sve napisano...Međutim čak ni to po meni nije važno kada se gleda veličina kluba, nego tradicija i ljubav koja se prenosi generacijama. Mog je oca njegov vodio na staro igralište gdje je danas BP, moj je otac onda poslije išao na Staru Blatušu i zatim je mene vodio na Bilino Polje i ja se nadam da ću, bez obzira gdje živio, jednom svoje dijete dovesti na utakmicu Čelika. Naravno da svaki uspjeh potpali tu ljubav sve više, ali bez obzira na sva sranja i sve pizdarije koje trpimo ko Robijaši ili simpatizeri Čelika ona ostaje i upravu tu se po mom mišljenju vidi veličina kluba. Zrinjski i Široki Brijeg gledajući uspjehe u zajedničkoj ligi su veličine, ali ništa nije vječno i usponi i padovi su dio života. Tko vam garanitira da se danas sutra kolo sreće neće prelomiti na vama (nadam se da neće). Hoćete li onda pričati o veličini svog kluba na isti način?
Ako vam se sve ovo čini smiješno i patetično onda fino možemo odje.bat svu ovu priču i prepustit klubove privatnicima jer je.bo tradiciju..., Promijenimo ime kao što je to slučaj u Salzburgu, Leipzigu ili ko NBA selit franšize iz grada u grad pa se "uspješno" takmičit u Europi.
Slazem se sa dosta toga napisanog,i takodjer smatram da je povijest i tradicija bitna,ali ovdje se ljudi sluze iskljucivo njima da bi diskreditirali uspjehe nekog kluba(aktualno Zrinjskog). To nije ispravan put za napredak u bilo kojem segmentu i pravcu. Zrinjski osvoji 5 titula PL,a ovaj napise da ih osvojite jos 10,nikad necete imat ono sto ima taj i taj klub,bla bla.. Svaki put isto. Nema nista od tog,povijest i tradicija su tu da se postuju i njeguju,ali od njih se ne zivi,treba gledati kako da klub radi i posluje u sadanjosti tj. buducnosti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 maj 2017, 13:21

Baka :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Veliki gospodin!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2017, 13:22

Dobro u svemu se zanemaruje i cinjenica da BIH nije normalna drzava i da su u BIH neki povlasteni, a neki nisu. Pa tako kada jednom postanemo normalna drzava bez poguranaca sa svih strana za neke interese biti ce zanimljivo, kada vise ne bude politickih igara za entitete, kantone, narode i druge pm pa se bude konacno igrao sport, a neki zavrnu pipu.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 maj 2017, 13:30

tuzlak1987 je napisao/la:Dobro u svemu se zanemaruje i cinjenica da BIH nije normalna drzava i da su u BIH neki povlasteni, a neki nisu. Pa tako kada jednom postanemo normalna drzava bez poguranaca sa svih strana za neke interese biti ce zanimljivo, kada vise ne bude politickih igara za entitete, kantone, narode i druge pm pa se bude konacno igrao sport, a neki zavrnu pipu.
To sto pises je klasicni luzerski post, pun nekih teorija zavjere i sta sve ne. Eto vi imate obicaj reci da i nas drzava ili ko gura, pa ako nas gura kako to da samo imamo 3 titule nakon rata (2 PLBiH). Ne kazem ja da je sve cisto u nasem fudbalu, nije nigdje da se razumijemo, ali to nije u onoj mjeri u kojoj mi mislimo ukoliko mome ili tvome klubu taj odredjeni rezultat ne odgovara.

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 30 maj 2017, 13:31

Marsal je napisao/la:

Baka :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Veliki gospodin!
:puke:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 maj 2017, 13:33

Osttribine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Dobro u svemu se zanemaruje i cinjenica da BIH nije normalna drzava i da su u BIH neki povlasteni, a neki nisu. Pa tako kada jednom postanemo normalna drzava bez poguranaca sa svih strana za neke interese biti ce zanimljivo, kada vise ne bude politickih igara za entitete, kantone, narode i druge pm pa se bude konacno igrao sport, a neki zavrnu pipu.
To sto pises je klasicni luzerski post, pun nekih teorija zavjere i sta sve ne. Eto vi imate obicaj reci da i nas drzava ili ko gura, pa ako nas gura kako to da samo imamo 3 titule nakon rata (2 PLBiH). Ne kazem ja da je sve cisto u nasem fudbalu, nije nigdje da se razumijemo, ali to nije u onoj mjeri u kojoj mi mislimo ukoliko mome ili tvome klubu taj odredjeni rezultat ne odgovara.
da znas da su ovi crnjaci prelazni, pa ti gledaj :lol:

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 30 maj 2017, 13:37

Zrinjski može u koš sa Sarajevom i Željezničarom.

Velež, Čelik, Sloboda i slični klubovi mogu samo čekati priliku da se približe nekome od ovih navedenih gore.

Inače najjači su mi ovu "europski" navijači kada klubove kao Čelzi i slične nazivaju plastičnim. Pa nije historija samo ako si osvajao od 1900. do 1985. trofeje.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 30 maj 2017, 13:38

Sariel je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
da znas da su ovi crnjaci prelazni, pa ti gledaj :lol:
Ne brinem se ja za nas, doci ce titula opet :D , nego bezveze mi opravdanja traziti u nekim teorijama zavjere, a ne reci otvoreno da je do nesposobnosti uprave, trenera, igraca recimo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []