BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
KayserSose
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Upravo tako. Marco je Borussia.
Kako je se jučer veselio tituli unatoč ozljedi.
Nadam se da će s nama uskoro dići i pijat. Njega gledati kroz financijsku prizmu je malo neukusno.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Dragi Marco ko ne tebe sihre baci.
Jest mi zao momka u pm. Taman ga krene, puf povreda. Marco je ikona Borusije i netreba ga se rjesavati al najiskrenije se nadam da ce se i njemu fudbalski Bogovi konacno osmjehnuti. Nije humano vise.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Sigurno jedan od najjačih left wingera na svijetu, da nije pehova i povreda bio bi najjači, kakvu inteligenciju i majstorstvo posjeduje taj Marco, šteta zbog povrede zadnje, baš šteta.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Nasao sam se na neki nacin prozvanim , kao neki tamo pljuvaci u vezi Reusa!!
Opet po tko koji put ponavljam , nisam pljuvao po Reus-u sve stoji da je igracina i da mi je drag kao nogometas.
Ali ne ide to tako vise od zadnje 3-4 sezone vise od pola je proveo u bolnici , na terapijama i na stakama.
Nas BVB je jos jednom pokazao koliko je human klub , sjetimo se Gundogana skoro 2 godine ga ljecili , karijera mu bila upitna!
Poslije se desilo sto se desilo , zna i sam Reus poslije toliko njegovih povreda i odsustvovanja sa zeleneg terena ni jedan drugi klub to sebi ne bi dozvoio.
Djete je Borussie , i to je to ne vidim nista lose ako ga neki drugi klub zeli , primjer Arsenal ili neki drugi velikan da ga otkupe za 50-60 €!!
Imamo malog Pulisic-a , koji puno obecava i siguran sam ako ga ozljede zaobidju da ce biti igracina.
A od prodaje Reusa mogla bi se kvalitetna zamjena pronaci !
Opet po tko koji put ponavljam , nisam pljuvao po Reus-u sve stoji da je igracina i da mi je drag kao nogometas.
Ali ne ide to tako vise od zadnje 3-4 sezone vise od pola je proveo u bolnici , na terapijama i na stakama.
Nas BVB je jos jednom pokazao koliko je human klub , sjetimo se Gundogana skoro 2 godine ga ljecili , karijera mu bila upitna!
Poslije se desilo sto se desilo , zna i sam Reus poslije toliko njegovih povreda i odsustvovanja sa zeleneg terena ni jedan drugi klub to sebi ne bi dozvoio.
Djete je Borussie , i to je to ne vidim nista lose ako ga neki drugi klub zeli , primjer Arsenal ili neki drugi velikan da ga otkupe za 50-60 €!!
Imamo malog Pulisic-a , koji puno obecava i siguran sam ako ga ozljede zaobidju da ce biti igracina.
A od prodaje Reusa mogla bi se kvalitetna zamjena pronaci !
- Desperado09
- Kontakt:
Ono što se nagađalo se i dogodilo. TT nije više trener BvBa. Odlazi kao trener s 2.09 osvojenih bodova u prosjeku po utakmici što je rekord u BvBu. Sastanak s Watzkeom i Zorcom trajao je svega 21 minut.
to se znalo cca od novembra
džaba mu sve kad ga oni koji se pitaju ne gumo nikako. slično je bilo i u mainzu, elem težak tip očito
džaba mu sve kad ga oni koji se pitaju ne gumo nikako. slično je bilo i u mainzu, elem težak tip očito
bit će otimanja za Tuchela
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
agentzero7
- Kontakt:
Pa i nece bas
Ne zato sta nije dobar dapace meni je extra trener vec sto 90 posto ovih klubova koji su njegov rang ima trenere osigurane i za buduce sezone
Po meni Leverkusen najblizi iznenadujuce bas zbog tog gore.
Inace Arsenal il Roma bi bili favoriti il Sevilla u krajnjem slucaju ostalo jednostavno nema slobodnih mjesta.
Ne zato sta nije dobar dapace meni je extra trener vec sto 90 posto ovih klubova koji su njegov rang ima trenere osigurane i za buduce sezone
Po meni Leverkusen najblizi iznenadujuce bas zbog tog gore.
Inace Arsenal il Roma bi bili favoriti il Sevilla u krajnjem slucaju ostalo jednostavno nema slobodnih mjesta.
Besic je napisao/la:bit će otimanja za Tuchela
Boga mi sa ovim ponasanjem sumnjam za to otimanje barem sto se tice ekipa koje da kazem drze do sebe koje imaju glavu i rep.jestamaji je napisao/la:to se znalo cca od novembra
Dobar trener i na svemu fudbalskom je poradio i napredovo,osim na tom svom ljudskom sa takvim karakterom moze vrlo brzo sebi dovesti trenersku karijeru u pitanje.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Evo nam Ribca opet dosaoFRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja necu sigurno, iz ponizenja mi je da vodim razvojne klubove. Neki polovnjak iz Bundeslige koji je spreman da razvija igrace za Bayern, mozda Stoger ili Streich .jamesrodriguez je napisao/la:Evo nam Ribca opet dosaoFRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.posto vidim da si dobro informisan sve u detalje , de nam Bogati sada kazi tko ce nam biti trener ?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
A mozda Favre ili Blanc
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. U Spaniji ima dosta dobrih trenera, ali sta vrijedi kad vecina ne zna ni engleski a ne njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.jamesrodriguez je napisao/la:Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los potez !
Hajmooo Bosnooo ... Bosnooo .. hajmo Hercegovino
pada Grcka na Bilinom 
Hajmooo Bosnooo ... Bosnooo .. hajmo Hercegovino
peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačkajamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
- TammoHarder
- Kontakt:
Ej Frenki de mi reci koliko u postocima je blizu prelazak Lukakua u VW?FRANK RIBERY je napisao/la: Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Izgleda ce Favre , sve je vec skoro dogovoreno s njim vec je od ranije i predugovor sklopljen.jestamaji je napisao/la:peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačkajamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
Jedino Favre ima ugovor do 2019 , i bvb treba da plati 5 milki odstete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.