NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zloma ima mnostvo brutalnih ponuda, valjda cemo kakvu odstetu izvuc, Bralic ne zna jos... A ova ostala nagadjanja treba prvo potvrditi, ugl buran je tjedan pred nama
Neko mi rece da je vidio Mihaljevica u Mostaru, znaci li da dolazi kod nas?!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Spominjao sam da su bili u pregovorima,al posle neznam dokle je doslo jel se desilo ista..LoveSB96 je napisao/la:Neko mi rece da je vidio Mihaljevica u Mostaru, znaci li da dolazi kod nas?!
Samo jedno ime
On nam je nepotreban...
- Evolve
- Kontakt:
Igrac kvaliteta Repica i Plazonica.LoveSB96 je napisao/la:Neko mi rece da je vidio Mihaljevica u Mostaru, znaci li da dolazi kod nas?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Zna li se zasto Dejo ide?
Meni se cini da se fino prilagodio ovdje
Sent from my Picasso using Tapatalk
Meni se cini da se fino prilagodio ovdje
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ma malo bolji, ali iskreno ne vjerujem da ce biti pojacanje, a opet nece biti nista losiji od Krstanovica...PERO1234 je napisao/la:Igrac kvaliteta Repica i Plazonica.LoveSB96 je napisao/la:Neko mi rece da je vidio Mihaljevica u Mostaru, znaci li da dolazi kod nas?!
Bas me presjece kad sam procitao za Dejana danas, stvarno bi steta bila da ode
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]PERO1234 je napisao/la:Ma mene malo brine sto je Brekalo nezadovoljan sa minutažom
![]()
Dat ga GOSK-u. Upitno je hoce li i njima valjat
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Nakon što je jučer ugovor sa Širokim produžio trener Goran Sablić, Uprava kluba nastavila je pripreme za naredne sezone. Delegacija Širokog boravi u Italiji, a razlog je saznajemo, saradnja s dobavljačima sportske opreme. Također, s potencijalnim pojačanjima se već pregovara, a prve prinove mogli bi biti Filip Mihaljević koji bi se tako vratio na Pecaru, odnosno Josip Kvesić, Širokobriježanin koji nikad nije zaigrao za prvi tim Širokog iako je bio u omladisjkoj školi kluba. On bi se tako nakon gotovo deset godina izbivanja u Žilini, Varteksu, Željezničaru, Antalyasporu i Hajduku vratio kući. Što se odlazaka tiče, nakon Ivana Sesara, klub bi mogli napustiti i Dejan Čabraja, ali i nezadovoljni Slavko Brekalo i golman Antonio Soldo.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/josip-kv ... oki/238995
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/josip-kv ... oki/238995
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Da, talijanska firma je LegeaEvolve je napisao/la:Dodji nam Josipe!!
Jel Legea iz Italije ??
Imaju finih modela, nadam se da nas nece zapasti neki otpad od opreme...
Kvesa bi bio top pojacanje, a to znaci da Markovic ide
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Zar nemože Kvesić i lijevo i desno ? Doduše u Hajduka ono malo što je igrao igrao je lijevo...Android je napisao/la:Da, talijanska firma je LegeaEvolve je napisao/la:Dodji nam Josipe!!
Jel Legea iz Italije ??
Imaju finih modela, nadam se da nas nece zapasti neki otpad od opreme...
Kvesa bi bio top pojacanje, a to znaci da Markovic ide
NK Široki Brijeg
Jeli pratio tko Hajduka. Jeli igrao koliko Kvesic. U kakvoj je fizikom spremi. Hoce li poslužiti za Europu ako uopće dodje.
Desno? Ne sjecam se da je ikada igrao desno, a tamo imamo Corluku i Dinu... Markovicu istice ugovor, tako da mi je to nekako logicno da ce ici... Mali Milicevic ima od koga uciti ako Kvesa potpise 
HRHB
HRHB
Kvesa nije nista posebno odigrao u Hajduku, pa Memolla ga je izbacio iz 11... Al mogao bi biti za nas dobro pojačanje, samo da je Zlomu ostavit uff
Memolla je igrac koji dan noc moze trcati hah, Kvesu je syebala ozljeda kad je tek dosao tako da ga je odmah u startu dosta usporilo... A slazem se da nije nesto posebno odigrao, npr protiv Dinama je cijelu utakmicu bio i vise nego dobar da bi u 90. napravio kobnu gresku iz koje je Dinamo zabio...
Nije na 100%, ali pojacanje ce biti, to mogu garantirati
Nije na 100%, ali pojacanje ce biti, to mogu garantirati
HRHB
HRHB
Ogromno pojacanje za nas ako dođe. Bio je solidan u Hajduku,al isprekidan ozljedama. Nije uspio uhvatit ritam
Sto se rostera tice,najnovije info su
Sesar i Juricic raskinuli,s Repicem je pokusavano raskinut ugovor al on ne zeli,ima jos 2 god to je problem.
Soldo je nasao angazman vani,90% je rjeseno,ako ode mali Zlomislic upada kao 2.golman
Mihaljevic je blizu dogovora,znat cemo u roku dan dva vezi njega odluku.
Za Kvesu se jos nista nezna,postoji kontakt,al inozemstvo svaki igrac prvo gleda..
Zlomislic ide sljedeci tjedan u novi klub.
Sto se rostera tice,najnovije info su
Sesar i Juricic raskinuli,s Repicem je pokusavano raskinut ugovor al on ne zeli,ima jos 2 god to je problem.
Soldo je nasao angazman vani,90% je rjeseno,ako ode mali Zlomislic upada kao 2.golman
Mihaljevic je blizu dogovora,znat cemo u roku dan dva vezi njega odluku.
Za Kvesu se jos nista nezna,postoji kontakt,al inozemstvo svaki igrac prvo gleda..
Zlomislic ide sljedeci tjedan u novi klub.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 30 maj 2017, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Kad ce vise te sluzbene objave oo ko ce docekat
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, svrakino1921 i 12 gostiju.