SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
U Sarajevu su do 5og Juna
- JavierBosnia
- Kontakt:
Svakako ce u sarajevo na kagu ako nista svratiti, prvi trening u zenici..Vucevich je napisao/la:U Sarajevu su do 5og Juna
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ti onda pjevaj s Grcima, ko te yebeBelminM23 je napisao/la:Ma seljakluk je to meni. Ja neću.Papastathopoulos je napisao/la:Nema tu kazni, ako mislis na zvizdanje himni....neki uvredljivi povici i skandiranja uredu, ali cisto zvizdanje nije kaznjivo...a nadam se da necemo cuti ni jedne note njihove himne, isto kao sto su i oni nas docekaliBelminM23 je napisao/la:I kaznu za nepoštivanje himne.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ništa to, himna je red da se poštuje, a tok utakmice ide navijanje i huk na njih kada imaju loptu. 
I ja se slazem, na seljakluk treba da se odgovori kulturomBelminM23 je napisao/la:Ništa to, himna je red da se poštuje, a tok utakmice ide navijanje i huk na njih kada imaju loptu.
TŽV!
Nešto razmišljam o cijeni karata, skupo, pa se preprodaju poslije.
Pa kad skontaš da imamo par igrača koji igraju u jakim klubovima, a poznati su svjetskoj javnosti i da bi gledao njihovu najobičniju klupsku utakmici u njihovoj državi moraš solidnu cijenu platiti.
I malo sam pogledao naše utakmice unazad godinama, dodeš do broja oko 11 utakmica godišnje, od toga samo 3 kući igramo kvalifikacijske, a sve ostale računajući i prijateljske na strani.
Zadnje utakmice koje smo mogli gledati ovdje, a da nisu bile su kvalifkacije su: Lihtenštajn na Tušnju, USA na Koševu i Katar na Grbavici.
Pa kad skontaš da imamo par igrača koji igraju u jakim klubovima, a poznati su svjetskoj javnosti i da bi gledao njihovu najobičniju klupsku utakmici u njihovoj državi moraš solidnu cijenu platiti.
I malo sam pogledao naše utakmice unazad godinama, dodeš do broja oko 11 utakmica godišnje, od toga samo 3 kući igramo kvalifikacijske, a sve ostale računajući i prijateljske na strani.
Zadnje utakmice koje smo mogli gledati ovdje, a da nisu bile su kvalifkacije su: Lihtenštajn na Tušnju, USA na Koševu i Katar na Grbavici.
Je li grcki selektor objavio spisak?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zasto nema ankete 
Kako se priblizava utakmica sve vise mislim da nam je zijan. Puno izostanaka, a svi znaci da nemamo neki izbor
Kako se priblizava utakmica sve vise mislim da nam je zijan. Puno izostanaka, a svi znaci da nemamo neki izbor
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jos uvijek nije.Pivopija je napisao/la:Je li grcki selektor objavio spisak?
Raspored priprema ? Sarajevo ? Zenica ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prvo u Butmir par dana pa Zenica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
convictsjalija
- Kontakt:
Sreća je što Grčka igra povučeno, pa nam nedostaci u odbrani neće toliko praviti problem. Biće gustoMokes je napisao/la:Zasto nema ankete
Ili ti ga jos preciznije.. Prvo u Butmiru par dana pa onda Crkvice.bhsport je napisao/la:Prvo u Butmir par dana pa Zenica.avenija je napisao/la:Raspored priprema ? Sarajevo ? Zenica ?
Kakav tim imamo samo da su svi zdravi i da imaju minutazu u klubovima. Samo smo na stoperima rupa ali jbg. S ovim igracima u takmicarskoj formi mislim da bi bili blize pobjedi protiv Belgije u Zenici, nego porazu. Da hocemo izboriti SP, ova izlazna generacija igraca nije jos uvijek rekla sta ima, jer je ovo tim koji moze vise od ispadanja u grupnoj fazi.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 31 maj 2017, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ecuj vranjes moze u prvu postavu ali nemamo stopera.pinoglavi je napisao/la:Kakav tim imamo samo da su svi zdravi i da imaju minutazu u klubovima. Samo smo na stoperima rupa ali jbg. S ovim igracima u takmicarskoj formi mislim da bi bili blize pobjedi protiv Belgije u Zenici, nego porazu.
Ma Vranjes je solidan, agresivan, udara, jest naprijed limitiran ali u odbrani nije propuh. To sto ga ne gotivis zbog drugih stvari je druga pricaSarajlijica1946 je napisao/la:Ecuj vranjes moze u prvu postavu ali nemamo stopera.pinoglavi je napisao/la:Kakav tim imamo samo da su svi zdravi i da imaju minutazu u klubovima. Samo smo na stoperima rupa ali jbg. S ovim igracima u takmicarskoj formi mislim da bi bili blize pobjedi protiv Belgije u Zenici, nego porazu.
Fina ekipica samo sto Lulic nije bas nesto. Uvijek sam mislio da je Lulic mnogo korisniji u CM ili LWB poziciji nego LW. Da imamo kvalitetna krila onda bismo postali top 15 reprezentacija. Na poziciji centralnog veznog i napadaca smo 'prepuni', najveca rupa u timu je sigurno pozicija desnog beka i tu se stvarno nadam da ce se neko pojaviti.
Jebga to nas i zeza, nemamo puno krila a svaki ima razlicit stil igre. Lulic je vise radilica i lijevi vezni nego krilo, Visca je odlican za kontranapade, Hajrovic je krilni napadac i solo igrac i to je to od krila, mora neko ispastati radi formacije jer se ne moze sve uklopiti. Mada kako Kolasinac igra u zadnje vrijeme, moze preuzeti tu ofanzivnu ulogu od Lulica a da Lulic trci i pomaze veznom redu sto i radi najbolje. I nije ovo fina ekipica, ovo je stroj ekipa samo da su svi zdravi i u takmicarskoj formi. Begovic je nasao klub gdje ce igrati i to je jedna briga manje. Samo da se Besic i Hajrovic vrate u formu u kojoj su i bili, uz sve ostale zdrave, prekucali bi bilo koga u barazuVucevich je napisao/la:Fina ekipica samo sto Lulic nije bas nesto. Uvijek sam mislio da je Lulic mnogo korisniji u CM ili LWB poziciji nego LW. Da imamo kvalitetna krila onda bismo postali top 15 reprezentacija. Na poziciji centralnog veznog i napadaca smo 'prepuni', najveca rupa u timu je sigurno pozicija desnog beka i tu se stvarno nadam da ce se neko pojaviti.
Sigurno da je dobra i da mozemo bilo koga pobjediti ako su svi zdarvi i u takmicarskoj formi, samo kazem da bi sa kvalitetnim desnim bekom i lijevom krilom bili jos bolji.pinoglavi je napisao/la:Jebga to nas i zeza, nemamo puno krila a svaki ima razlicit stil igre. Lulic je vise radilica i lijevi vezni nego krilo, Visca je odlican za kontranapade, Hajrovic je krilni napadac i solo igrac i to je to od krila, mora neko ispastati radi formacije jer se ne moze sve uklopiti. Mada kako Kolasinac igra u zadnje vrijeme, moze preuzeti tu ofanzivnu ulogu od Lulica a da Lulic trci i pomaze veznom redu sto i radi najbolje. I nije ovo fina ekipica, ovo je stroj ekipa samo da su svi zdravi i u takmicarskoj formi. Begovic je nasao klub gdje ce igrati i to je jedna briga manje. Samo da se Besic i Hajrovic vrate u formu u kojoj su i bili, uz sve ostale zdrave, prekucali bi bilo koga u barazuVucevich je napisao/la:Fina ekipica samo sto Lulic nije bas nesto. Uvijek sam mislio da je Lulic mnogo korisniji u CM ili LWB poziciji nego LW. Da imamo kvalitetna krila onda bismo postali top 15 reprezentacija. Na poziciji centralnog veznog i napadaca smo 'prepuni', najveca rupa u timu je sigurno pozicija desnog beka i tu se stvarno nadam da ce se neko pojaviti.
Volio bih ipak da se Dilaver isproba, onaj ublehas iz Moldove Mateo Susic je dobio sansu u reprezentaciji tako da ne vidim zasto ne bismo dali sansu Dilaveru. Ili eventualno igrati 3-5-2 i staviti Vrsajevica/Viscu na RWB poziciji.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 31 maj 2017, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pa jes, u pravu si. Ja ga ne volim, sigurno je do toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.