Ali opet narednu sezonu u konkurenciji Crotone-a i ove 3 ekipe sto udju velika vjerovatnoca da 3 od 4 ispadaju. Mozda Verona tu moze dovesti najbolje igrace da se izvuce ovu prvu sezonu..Chinaglia je napisao/la:bolje da udju oni, nego Carpi
em bolji stadion, em vise navijca, bolja publika, ultrasi itd
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Serie A
Zao mi Perugie.
ma Perugia bi odmah izletila iz Serie A, tanki su jbg
mozda ce i Benevento ako udje, mada djeluju zanimljivo, mozda nije slucajnost sto su tu gdje jesu
nisam upoznat s njima, dal imaju neki projekat, il im se jednostavno 'desila sezona'
mozda ce i Benevento ako udje, mada djeluju zanimljivo, mozda nije slucajnost sto su tu gdje jesu
nisam upoznat s njima, dal imaju neki projekat, il im se jednostavno 'desila sezona'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo im je prva sezona u Serie B, a u 10 godina su dosli iz 4. ranga od 2.
NijeWiller je napisao/la:Zao mi Perugie.
Perugia uvijek u mom srcu.dinoo je napisao/la:NijeWiller je napisao/la:Zao mi Perugie.

Jest se montero sasro,ko da roberto carlos puca,cccc.
Znaci pored coline mozete i monteru kip dignut;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio-Conti-Bonucci-Caldara-A.Sandro-Nainggolan-Hamsik-Pjanic-Mertens-Dzeko-Insigne.
Gigio-jer je imao najviše odbrana u ligi, barem je tako bilo do zadnja tri-četiri meča, i mislim da se nije promijenilo.
Conti i Caldara- Dva od 4 najbolja igrača najvećeg iznenađenja lige,I obojica su igrali jako dobro cijelu sezonu.
Bonucci-najbolji stoper lige.
A.Sandro-jednostavno najbolji lijevi bek lige.
Nainggolan-najbolji vezni igrač u Italiji i to je demonstrirao.
Hamsik-tik do Radje.
Pjanić-najbolji vezni igrač prvaka Italije.
Mertens- sezona iz snova zaista.
Džeko-prvi strijelac lige.
Insigne- 18 golova i 9 asistencija, uz Salaha najbolji krilni igrač u ligi.Uostalom Napoli i Roma imaju najjači napad u ligi a samo sam jednog mogao izabrati.
Od ostalih treba pomenuti vječnog Buffona, Dybalu, ali kakvu sezone su imali Insigne i Salah, ipak je on za nijansu lošije odigrao.
Gigio-jer je imao najviše odbrana u ligi, barem je tako bilo do zadnja tri-četiri meča, i mislim da se nije promijenilo.
Conti i Caldara- Dva od 4 najbolja igrača najvećeg iznenađenja lige,I obojica su igrali jako dobro cijelu sezonu.
Bonucci-najbolji stoper lige.
A.Sandro-jednostavno najbolji lijevi bek lige.
Nainggolan-najbolji vezni igrač u Italiji i to je demonstrirao.
Hamsik-tik do Radje.
Pjanić-najbolji vezni igrač prvaka Italije.
Mertens- sezona iz snova zaista.
Džeko-prvi strijelac lige.
Insigne- 18 golova i 9 asistencija, uz Salaha najbolji krilni igrač u ligi.Uostalom Napoli i Roma imaju najjači napad u ligi a samo sam jednog mogao izabrati.
Od ostalih treba pomenuti vječnog Buffona, Dybalu, ali kakvu sezone su imali Insigne i Salah, ipak je on za nijansu lošije odigrao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I vi ste vec digli spomenik De Santisu ali posteni Collina kojeg niste mogli kupiti je sudio posteno.dinoo je napisao/la:Jest se montero sasro,ko da roberto carlos puca,cccc.
Kazu ako lopta ne može odskociit metar,utakmica se prekida...
Sta je ovo Kessie izgleda stariji nego sto govore dokumenti?
Novi Luciano/Eriberto ako se ko sjeca.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Novi Obafemi Martins.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam gdje ste to iskopali, ali niti jedan medij blizak Milanu to nije prenio.Već se vrti ista priča od sinoć, a to je da se radi o manjim fizičkim problemima pa se radi na dodatnim pretragama.Do kraja dana bi sve trebalo biti gotovo.Momak je više od 2 godine u Italiji i dosad je radio sigurno desetak obaveznih i neobaveznih testiranja kao i svi profesionalni igrači i mislim da bi se to još davno otkrilo.Ali čim je tamnoputi igrač odmah svakojake neprovjerene gluposti se pišu. Kao onomad o Eto'o-u, jer nakon deset godina igranja u Evropi odjednom se pojavila informacija da je par godina stariji.Mago je napisao/la:Sta je ovo Kessie izgleda stariji nego sto govore dokumenti?![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nabasa na twitteru na ovo..

The Moroccan FA said Kessie was born on the 1st of January 1991 & not on the 9th of December 1996 trying to prove the player’s age.

The Moroccan FA said Kessie was born on the 1st of January 1991 & not on the 9th of December 1996 trying to prove the player’s age.
#Ausilio OUT
Pet godina gore-dole, sta cjepidlacite. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milannews kao najpouzdaniji medij kad je u pitanju Milan je lijepo objasnio šta se tu zapravo desilo.I Kessie će sutra sa nepunih 21 godinu potpisati za Milan.Jer danas su sve dodatne pretrage prošle bez problema i ništa neobično nije pronađeno.Znam da je mnogima krivo što jedan od najtalentovanijih igrača u Serie A prelazi u Milan, ali Bože moj..Jericho je napisao/la:Nabasa na twitteru na ovo..
Ne bi me čudilo da ima više od 21. god.
Vole afrikanci da se igraju s rodnim listovima.
Vole afrikanci da se igraju s rodnim listovima.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Hahaha ma boli me briga za lika i za Milan samo prenosim vijest..Romagnoli13 je napisao/la:Milannews kao najpouzdaniji medij kad je u pitanju Milan je lijepo objasnio šta se tu zapravo desilo.I Kessie će sutra sa nepunih 21 godinu potpisati za Milan.Jer danas su sve dodatne pretrage prošle bez problema i ništa neobično nije pronađeno.Znam da je mnogima krivo što jedan od najtalentovanijih igrača u Serie A prelazi u Milan, ali Bože moj..
#Ausilio OUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vijest koja nikakvo uporište nema a kamoli neki naučni dokaz, neki nalaz ili ljekarsku potvrdu.Dok s druge strane pretrage koje su uradili u Milanu potvrđuju da momak ima samo minorne probleme sa koljenom izgleda i to je sve.Od sutra će 99% postati novi igrač Milana, a onda čekamo Rodrigueza i Biglia-u u narednim danima.Jericho je napisao/la:Hahaha ma boli me briga za lika i za Milan samo prenosim vijest..Romagnoli13 je napisao/la:Milannews kao najpouzdaniji medij kad je u pitanju Milan je lijepo objasnio šta se tu zapravo desilo.I Kessie će sutra sa nepunih 21 godinu potpisati za Milan.Jer danas su sve dodatne pretrage prošle bez problema i ništa neobično nije pronađeno.Znam da je mnogima krivo što jedan od najtalentovanijih igrača u Serie A prelazi u Milan, ali Bože moj..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.