E da i ja koju kazem ,prvo odavno al znaci odavno nisam dozivio onako dobru atmosferu na AFH na utakmici nese lige a skoro sam na svim doamcim utakmicama od 98 znaci do 69 min i suzavca je prejako bilo kakva liga sampiona

,ovu sam tekmu za razliku od ostalih gdje sam na sjeveru bio sad sam na zapadu pa mogu malo bolje prokomentarisat samo utakmicu i navijanje ,sjever prejak kao i uvijek cudo ,samo mi je zao sto nisam vidio rolne jer sam oko 10min usao al je onaj fazon sa rolnama u drugom bio prejak,sto se tice posjete jer sam malp pogledao stranice unazad i bila je standardna polemika mislim da je realno negdje oko 10 milja ne vise al sigurno ne i manje jer na zapadu ko nikad je bilo pravo dosta raje ,istok u zadnjih par tekmi nikad bolji i naravno sjever je svoj prosjek imao oko 4 milje,robijasa ja negdje oko 6 do 7 stoja i moram reci za razliku od dosadasnjih gostovanja najbolje njihove izdanje i respect za Vedrana jos kad dobijes aplauz zapada a pogotovo famoznog istoka sta reci dalje
A samoj utakkmici sta reci kao sto sam vec rekao odoavno nisam gledao jednu ekipu a danije gradski derbi koja nije dosla klasicni bunker da igra nego bilo je trka,borbe za svaku loptu ,ko god nesto prica za malog Suljicas taj pojma nema znaci mali je ako se razvije tj.malo mse dobije bice velika igracina zapamtite i svaka cast upravi sto ga je uzela e to treba da se radi talente po Sarajevu al i Bosni trazit i dovodit jer FKS samo tako moze da zivi od prodaje svojih talenata al ne za male pare vec kako treba ,Pixi nerma trci na sve strane trazim loptu al jedina mana je sto mora malo vise i da daje lopte odnosno da se brze oslobadja al definitivno uz arsenijvic jedino pravo pojacanje od ovih sto su dosli ,sto se tice drugog poluvremena tempo je ipak malo opao i onda je vec kako je vrijeme proticalo nasi su sve vise nepovezano igrali i na kraju moram priznat sretno pobijedili za minute u kojoj je i kolko je produzio sudija ja fakat sam izgubio orijentaciju jer prekid je bio 10 min pa sad sta kako je sudija imao racunicu to on samo zna al je cinjenica jest da zenicani nemaju pravo da ljute jer samo akcija preije gola oni su imali 100% sansu i mogu zalit,atvarno utakmica za pozelit i atmosfera bez onih standardnih tenzija sa-ze i samo mogu reci da je ovako vise utakmica kakva bi tek onda bila liga i posjete na nasim utakmicama
A incident sta reci jednostavno normalan um nemoze shvatit koja moras biti psiha da ubacis suzavac medju masom jer nije najveci problem sam suzavac vec stampedo koji je kasnije nastao i gdje su mogli neki ozbiljno nastradat(neki i jesu al kako je moglo biti i dobro je) i cemu sve to samo da mi je to znat ,mi koji smo na zapadu bilu kad smo morali izac kako je tek bilo onim na sjeveru strasno u kakvom gradi zivimo sa kakvim psihopatama
I jos nesto nije mi jasno jel to do uprave il osiguranja il policije pa brate otvori kapije sirom a ne otvoris one uske ko da se kroz su pak provlacis i jos ironije lafo nemaju kljuca po zavrsetku utakmice,lafo izgubili

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...