FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

damir_82
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la damir_82 » 19 avg 2010, 13:57

FCS je napisao/la:Šta i da postane igrač (nije bitno o kojem se igraču radi) odmah bi ga prodali a mi zbog njega izgubili bodova i bodova. Mene zanima FK Sarajevo i rezultat a ne karijera nekih prolaznika. Naša najveća legenda (pape) se jadna uplašila suzavca i pobjegao sa utakmice, libo ga za sarajevo. SAMO FKS
OK,znaci malog treba na klupu a dovesti neko provjereno krilo na lijevu stranu,po mogucnosti jos jednog iskusnog za istu poziciju,dat im "dobru" platu,pa malog vratiti u Butmir na kaljenje...?? Pa ce ti iskusni ili otici u Zenicu,Banovice,Mostar,ili u Ilijas,Vogoscu,Stup...ili ce otici put Irana,Koreje,Kine...ili sta ti ja vise znam...otici ce ili dzaba ili za sicu...E onda ce Suljic imat 30 godina i opet ce mu raja psovat sve za svaki pogresan potez,a zvati ga majstorom za eventualni gol...Godinama trubimo o tome da nam treba tim,u kojem ce pored iskusnih i provjerenih igraca,stasavati nasi mladi fudbaleri..pa evo kad smo to dobili ni to nam ne valja...A i za Handzica i za Suljica,svaka minuta na terenu ima neopisiv znacaj...mozes zamisliti vec danas malog kako grize na treningu,jer sinoc je profulio dvije extra sanse,dobio podrsku.. ohrabrenje.. i nema mu druge nego da grize....Samo da se jos uigraju,bice to prvaci drzave.... :) Pozzz

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 avg 2010, 14:05

Dobro, onda mi reci kako se osvajaju trofeji u BiH (Pored štela našto nemožemo uticati)?

- Sa 4 mladim igračima u prvih 11,
- Sa iskusnim igračima tipa Krešimir Kordić, Vukelja,

Naravno da i ja volim vidjeti i kenu i suljića u timu ali postepeno, POSTEPENO

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 19 avg 2010, 14:24

FCS je napisao/la:Dobro, onda mi reci kako se osvajaju trofeji u BiH (Pored štela našto nemožemo uticati)?

- Sa 4 mladim igračima u prvih 11,
- Sa iskusnim igračima tipa Krešimir Kordić, Vukelja,

Naravno da i ja volim vidjeti i kenu i suljića u timu ali postepeno, POSTEPENO
Pa to bi ti bilo "koliko para-toliko muzike"...Nema se para za 11 extra igraca (kazem extra za nase uslove)..i zeljo je prosle sezone uzeo titulu sa ne bas sjajnim igrackim kadrom,odnosno dosta ih je bilo "visak" u svojim klubovima..jedino za Besliju sam im skidao kapu,a kad kolektiv igra dobro,onda i ostali isplivaju..Ne mislim da ce neki veliki problem predstavljati ti mladi igraci u ekipi,samo ako to Mirza poslozi kako treba..tek su 3 tekme odigrane i ne mora znaciti da ce momci cijelu sezonu biti standardni..vjerujem da bi Hadzija sinoc igrao od pocetka da nije povrijedjen,a da je Suljic alternativa..visa sila pa je Hadzija povrijedjen....ono sto sam ja do sada vidio je OGROMAN potencijal,koji samo treba usmjeriti..

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 avg 2010, 14:30

Strasno se i sjetiti suzavca od sinoc i samo je puka sreca da niko nije teze povrijeden,i kad sam sad pogledao video uhvati me jeza.Bas me interesuje ko ce na derby posle ovakvih desavanja ,jer normalni navijaci i Zelje i Sarajeva sigurno nece doci. :idea:Nama Hordama koda je sudeno da na gotovo svakoj tekmi po nekoliko navijaca bude povrijedeno,tako da nam to vise postaje normala. :arrow:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 avg 2010, 14:39

cena je napisao/la:Strasno se i sjetiti suzavca od sinoc i samo je puka sreca da niko nije teze povrijeden,i kad sam sad pogledao video uhvati me jeza.Bas me interesuje ko ce na derby posle ovakvih desavanja ,jer normalni navijaci i Zelje i Sarajeva sigurno nece doci. :idea:Nama Hordama koda je sudeno da na gotovo svakoj tekmi po nekoliko navijaca bude povrijedeno,tako da nam to vise postaje normala. :arrow:
A zasto nece doci?? kakvo ti je to razmisljanje pobogu si brate. SVi normalni navijaci ce bas doci!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 avg 2010, 14:41

samosarajvo je napisao/la:
cena je napisao/la:Strasno se i sjetiti suzavca od sinoc i samo je puka sreca da niko nije teze povrijeden,i kad sam sad pogledao video uhvati me jeza.Bas me interesuje ko ce na derby posle ovakvih desavanja ,jer normalni navijaci i Zelje i Sarajeva sigurno nece doci. :idea:Nama Hordama koda je sudeno da na gotovo svakoj tekmi po nekoliko navijaca bude povrijedeno,tako da nam to vise postaje normala. :arrow:
A zasto nece doci?? kakvo ti je to razmisljanje pobogu si brate. SVi normalni navijaci ce bas doci!
zavisi sta je po tebi normalan navijac? mislis da ce neko povest djete sa sobom? jos malo i derbi ce ti izgledat ovako na jugu i sjeveru "pravi" navijaci a ostatak stadion nigdje nikog...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

klasa
Kontakt:

Post Postao/la klasa » 19 avg 2010, 14:42

nick je napisao/la:
zavisi sta je po tebi normalan navijac? mislis da ce neko povest djete sa sobom? jos malo i derbi ce ti izgledat ovako na jugu i sjeveru "pravi" navijaci a ostatak stadion nigdje nikog...
ma nista suzavac ba NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIJECITI HORDANJE svi na sjever sarajevo zrinjski

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 avg 2010, 14:46

E da i ja koju kazem ,prvo odavno al znaci odavno nisam dozivio onako dobru atmosferu na AFH na utakmici nese lige a skoro sam na svim doamcim utakmicama od 98 znaci do 69 min i suzavca je prejako bilo kakva liga sampiona :D ,ovu sam tekmu za razliku od ostalih gdje sam na sjeveru bio sad sam na zapadu pa mogu malo bolje prokomentarisat samo utakmicu i navijanje ,sjever prejak kao i uvijek cudo ,samo mi je zao sto nisam vidio rolne jer sam oko 10min usao al je onaj fazon sa rolnama u drugom bio prejak,sto se tice posjete jer sam malp pogledao stranice unazad i bila je standardna polemika mislim da je realno negdje oko 10 milja ne vise al sigurno ne i manje jer na zapadu ko nikad je bilo pravo dosta raje ,istok u zadnjih par tekmi nikad bolji i naravno sjever je svoj prosjek imao oko 4 milje,robijasa ja negdje oko 6 do 7 stoja i moram reci za razliku od dosadasnjih gostovanja najbolje njihove izdanje i respect za Vedrana jos kad dobijes aplauz zapada a pogotovo famoznog istoka sta reci dalje ;)
A samoj utakkmici sta reci kao sto sam vec rekao odoavno nisam gledao jednu ekipu a danije gradski derbi koja nije dosla klasicni bunker da igra nego bilo je trka,borbe za svaku loptu ,ko god nesto prica za malog Suljicas taj pojma nema znaci mali je ako se razvije tj.malo mse dobije bice velika igracina zapamtite i svaka cast upravi sto ga je uzela e to treba da se radi talente po Sarajevu al i Bosni trazit i dovodit jer FKS samo tako moze da zivi od prodaje svojih talenata al ne za male pare vec kako treba ,Pixi nerma trci na sve strane trazim loptu al jedina mana je sto mora malo vise i da daje lopte odnosno da se brze oslobadja al definitivno uz arsenijvic jedino pravo pojacanje od ovih sto su dosli ,sto se tice drugog poluvremena tempo je ipak malo opao i onda je vec kako je vrijeme proticalo nasi su sve vise nepovezano igrali i na kraju moram priznat sretno pobijedili za minute u kojoj je i kolko je produzio sudija ja fakat sam izgubio orijentaciju jer prekid je bio 10 min pa sad sta kako je sudija imao racunicu to on samo zna al je cinjenica jest da zenicani nemaju pravo da ljute jer samo akcija preije gola oni su imali 100% sansu i mogu zalit,atvarno utakmica za pozelit i atmosfera bez onih standardnih tenzija sa-ze i samo mogu reci da je ovako vise utakmica kakva bi tek onda bila liga i posjete na nasim utakmicama :)

A incident sta reci jednostavno normalan um nemoze shvatit koja moras biti psiha da ubacis suzavac medju masom jer nije najveci problem sam suzavac vec stampedo koji je kasnije nastao i gdje su mogli neki ozbiljno nastradat(neki i jesu al kako je moglo biti i dobro je) i cemu sve to samo da mi je to znat ,mi koji smo na zapadu bilu kad smo morali izac kako je tek bilo onim na sjeveru strasno u kakvom gradi zivimo sa kakvim psihopatama :roll: :evil:
I jos nesto nije mi jasno jel to do uprave il osiguranja il policije pa brate otvori kapije sirom a ne otvoris one uske ko da se kroz su pak provlacis i jos ironije lafo nemaju kljuca po zavrsetku utakmice,lafo izgubili :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 avg 2010, 14:52

Malo si se zajebao decko ,pa ja sam sinoc sa djeteom (9) bio na zapadu,i jedva sam ga spasio da ga masa ne zgazi i sta treba da na prepunoj Grbavici neko ponovo suzavac baci i ponovi se Hejsel. Mene je strah da se sinocni incindent ne odrazi na posjetu koja je napoklon postala masovna,jer pogledaj video tu djecu ,zene i povrijedene ,nije lijepa slika za raju koja je to gledala na TV-u da posle ovog dodu na Kosevo i da uzivaju u fudbalskoj prestavi. :idea:

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 19 avg 2010, 15:09

Po meni je kriva i policija i to dobrim dijelom.
Imali su podatke o autu cak i registarske oznake jos kad je bacen suzavac na proslavi titule, nisu se ni pomakli, vjerovatno su i sinoc imali odredjene podatke o izvrsiocima al nista.
Pa sta bi ih kostalo da po par drotova obilazi stadion za vrijeme utakmice i oko svake tribine (kad su derbiji)
Zato kad parkiras pogresno auto odma te nadju, i proganjaju da platis do zadnje marke ili se izivljavaju na tebi kad nisi ni kriv ni duzan.
PS bacanje suzavca je totalno bezze.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 avg 2010, 15:11

Blueone je napisao/la:Po meni je kriva i policija i to dobrim dijelom.
Imali su podatke o autu cak i registarske oznake jos kad je bacen suzavac na proslavi titule, nisu se ni pomakli, vjerovatno su i sinoc imali odredjene podatke o izvrsiocima al nista.
Pa sta bi ih kostalo da po par drotova obilazi stadion za vrijeme utakmice i oko svake tribine (kad su derbiji)
Zato kad parkiras pogresno auto odma te nadju, i proganjaju da platis do zadnje marke ili se izivljavaju na tebi kad nisi ni kriv ni duzan.
PS bacanje suzavca je totalno bezze.
normalno da je policija kriva, dok nema kazni i dok neko dobro ne fasuje, ovakve stvari ce se nazalost ponavljati...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 avg 2010, 15:20

Kakva ce tek ludnica vladati protiv Svinjskog,ali nadam se bez incindenata i pred oko 15 milja Hordasa nas ne moze dobiti ni puno jaca ekipa!

BORDO BOY
Kontakt:

Post Postao/la BORDO BOY » 19 avg 2010, 15:26

Zna li ko kada ce biti snimak utakmice na TV Vogosca? Hvala.
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

7 UP - moje omiljeno piće :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 avg 2010, 15:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Ajde da mi proba neko objasniti, naravno bez napadanja. Da li je suzavac sinoc bacen ili nije.
evo ja cu ti objasniti suzavac je BACEN na TRIBINU kroz ogradu .... nije bilo NEREDA nego je raja bjezala...bacio ga je pripadnik DRUGE nvijacke skupine a ne HZ ...policija NIJE reagovala nego je POMOGLA momcima koji su usli na tartan stazu ... suzavac nije viidio terena
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 avg 2010, 15:53

Normalno da jeste covjece ta vidis da se narod dusi........ta ne glumi 1000 ljudi ccc
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 19 avg 2010, 15:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Ajde da mi proba neko objasniti, naravno bez napadanja. Da li je suzavac sinoc bacen ili nije.
Da suzavac je bacen, sto smo mi krivi ?
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 19 avg 2010, 15:55

jeste izvana na tribini a ne na TEREN
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 avg 2010, 15:59

Suzavac je bacen,a to mogu potvrditi i Robijasi i ostalih 10 hiljda ljudi.Mislim da ne treba sad paznju skretati sa neceg sto je opste poznata stvar vec uhvatiti pocinioce koji su bacili suzavac na sjevernu tribinu :idea:

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 19 avg 2010, 16:06

Ajde da mi neko nešto objasni. Zašto se govori da su HZ napale štrumfove na proslavi kada to policija nije utvrdila?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 avg 2010, 16:07

da nije manijak vodio izvjestaj hehheheheh
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mnon46, Simi, THEC, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian i 62 gosta.