Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prema nepotvrđenim informacijama jedna od klauzula ugovora o posudbi Muse između Željezničara i Bašakšehira navodno je garantovala Nigerijcu osam nastupa u startnoj postavi Plavih. Ipak, ovog proljeća desni bek upisao je devet nastupa, od čega ih je tek njih pet u počestnoj postavi ekipe Slavka Petrovića. Nakon odlaska Muse spekuliše se da bi Željezničar zbog nepoštivanja ugovora sa Bašakšehirom mogao plaćati određene "penale" turskom klubu.
Samo dva danas po okončanju prvenstva ugovor sa Plavima je sporazumno raskinuo, a čini se da će biti još odlazaka.
Da na Grbavici situacija nije idealna govori i informacija iz izvora bliskog klubu prema kojem iskusni veznjak Samir Bekrić više od pola godine igra za pola plaće u odnosu na onu koju mu garantuje ugovor koji traje do 2019. godine.
Samo dva danas po okončanju prvenstva ugovor sa Plavima je sporazumno raskinuo, a čini se da će biti još odlazaka.
Da na Grbavici situacija nije idealna govori i informacija iz izvora bliskog klubu prema kojem iskusni veznjak Samir Bekrić više od pola godine igra za pola plaće u odnosu na onu koju mu garantuje ugovor koji traje do 2019. godine.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I ja se pitampinoglavi je napisao/la:O cemu trebamo ovdje kmecati da vise ne pises ovdje pa da ne citamo tvoje gluposti?
EKONNP
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
u moru smeca ovo je jedan od jacihAlemC85 je napisao/la:Nottingham Forest je legendarni klub, dvostruki prvak Evrope, iako danas nije jak kao nekada. Veci je od pola klubova u Engleskoj i Evropi. Toliko.
...
ps - reci neko onom nikicu da se pozornost medija ne kupuje komentarima po facebooku vec radom .
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 31 maj 2017, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije se dugo čekao odgovor Željinih čelnika na transparent s juga
- Marsal
- Kontakt:
Hahaha Mićo legenda, prvi čovjek u ZDK koji je uspio zayebat Kakanjce u bilo čemu 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije prvi, i Dila nas je zajebao kad je došao iz Grčke. Kao mogu li ja za Mladost, to je moj klub, sve ste mi dali... dođe čak na trening, zaduzi opremu, bude tu par dana. Kaže samo cekam vijest iz inostranstva, možda neki transfer ali teško, ako ne bude ništa igrač sam Mladosti. Naši odbiju 2 napadača koji su nam se nudili jer imamo kao Dilu. Poslije par dana se ne javlja i odjednom potpisao za Čelik. Problem kod naših je što vjeruju na riječ, sve se ide s ljudske strane a nema toga danas. Valjda će se opametiti, generalno fudbaleri su kvarna roba, uglavnom polupismeni seljaci kojima brzo udari slava i glavu. Kad dođu niodkud onda mole za priliku, bore se i manji su od makova zrna. A poslije pet dobrih utakmica dignu sebe u nebesa, potpišu s nekakvim kvazi menadžerima tipa Husara i onda sami sebe zajebu.Marsal je napisao/la:Hahaha Mićo legenda, prvi čovjek u ZDK koji je uspio zayebat Kakanjce u bilo čemu
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Addict je napisao/la:Nije prvi, i Dila nas je zajebao kad je došao iz Grčke. Kao mogu li ja za Mladost, to je moj klub, sve ste mi dali... dođe čak na trening, zaduzi opremu, bude tu par dana, ja ga svojim očima gledao u opremi Mladosti. Kaže samo cekam vijest iz inostranstva, možda neki transfer ali teško, ako ne bude ništa igrač sam Mladosti. Naši odbiju 2 napadača koji su nam se nudili jer imamo kao Dilu. Poslije par dana se ne javlja i odjednom potpisao za Čelik. Problem kod naših je što vjeruju na riječ, sve se ide s ljudske strane a nema toga danas. Valjda će se opametiti, generalno fudbaleri su kvarna roba, uglavnom polupismeni seljaci kojima brzo udari slava i glavu. Kad dođu niodkud onda mole za priliku, bore se i manji su od makova zrna. A poslije pet dobrih utakmica dignu sebe u nebesa, potpišu s nekakvim kvazi menadžerima tipa Husara i onda sami sebe zajebu.Marsal je napisao/la:Hahaha Mićo legenda, prvi čovjek u ZDK koji je uspio zayebat Kakanjce u bilo čemu
- 7aprildomemoj
Sloboda do 9 juna mora isplatiti više od 100 000 KM Kostiću, Fatiću, Mehidiću i Govedarici po uslovnoj licenci.
Moraće Sisoje opet prošetat do bankomata
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Marsal
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
E vidiš nisam znao to za Dilavera. Mislim čitao sam tad stranicu Crvene Legije i bilo je više onih koji su ga branili i opravdavali, ali nisam znao da se baš ovako odigralo. Nažalost tako je, u fudbali nema ljubavi i poštenja, šta je samo Čelik puta izvisio zbog nekih kvazi fudbaleraAddict je napisao/la: Nije prvi, i Dila nas je zajebao kad je došao iz Grčke. Kao mogu li ja za Mladost, to je moj klub, sve ste mi dali... dođe čak na trening, zaduzi opremu, bude tu par dana. Kaže samo cekam vijest iz inostranstva, možda neki transfer ali teško, ako ne bude ništa igrač sam Mladosti. Naši odbiju 2 napadača koji su nam se nudili jer imamo kao Dilu. Poslije par dana se ne javlja i odjednom potpisao za Čelik. Problem kod naših je što vjeruju na riječ, sve se ide s ljudske strane a nema toga danas. Valjda će se opametiti, generalno fudbaleri su kvarna roba, uglavnom polupismeni seljaci kojima brzo udari slava i glavu. Kad dođu niodkud onda mole za priliku, bore se i manji su od makova zrna. A poslije pet dobrih utakmica dignu sebe u nebesa, potpišu s nekakvim kvazi menadžerima tipa Husara i onda sami sebe zajebu.
Al' dok se i za Dilu nekako može razumjet, Mićo je ispao baš papak...
7aprildomemoj je napisao/la:Sloboda do 9 juna mora isplatiti više od 100 000 KM Kostiću, Fatiću, Mehidiću i Govedarici po uslovnoj licenci.![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
treba od ovog zelje pokupit sta valja, ode sve jebte.. ovde im niko nece psovat( bar ovo najgore, ustasku majku i tako to), a i dobice svoju lovu pa preko suda preko suda...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Još kamate bonusSariel je napisao/la:treba od ovog zelje pokupit sta valja, ode sve jebte.. ovde im niko nece psovat( bar ovo najgore, ustasku majku i tako to), a i dobice svoju lovu pa preko suda preko suda...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Papak jedan tako s mnom neces razgovarati. Ako je neko smece, to si ti. Ja tebe nisam vrijedjao.FaustinoAsprilla je napisao/la:u moru smeca ovo je jedan od jacihAlemC85 je napisao/la:Nottingham Forest je legendarni klub, dvostruki prvak Evrope, iako danas nije jak kao nekada. Veci je od pola klubova u Engleskoj i Evropi. Toliko.![]()
...
ps - reci neko onom nikicu da se pozornost medija ne kupuje komentarima po facebooku vec radom .
Kada tvoj klub postane prvak Evrope onda se javi. Dotad
Ubuduce zaobilazi moje postove. Neka admin malo bolje prati kako se pojedini forumasi obracaju. Toliko.
Sta je uradio, nigdje ne mogu naci ?Marsal je napisao/la:Hahaha Mićo legenda, prvi čovjek u ZDK koji je uspio zayebat Kakanjce u bilo čemu
- Marsal
- Kontakt:
Imao amaterski ugovor, ljudi mu ponudili profesionalni i on obećao da će potpisat da dobiju makar neke siće za njega, a oni mu neće pravit problem oko transfera gdje god bude htio ići. Na kraju ih izradio, nije potpisao ugovor i otišao u Sarajevo, a Mladost će dobiti samo naknadu za treniranje od oko 40 do 50 hiljada maraka.zenica159 je napisao/la: Sta je uradio, nigdje ne mogu naci ?
Vrati se to, na kraju ce igrati za Bosna SemuMarsal je napisao/la:Imao amaterski ugovor, ljudi mu ponudili profesionalni i on obećao da će potpisat da dobiju makar neke siće za njega, a oni mu neće pravit problem oko transfera gdje god bude htio ići. Na kraju ih izradio, nije potpisao ugovor i otišao u Sarajevo, a Mladost će dobiti samo naknadu za treniranje od oko 40 do 50 hiljada maraka.zenica159 je napisao/la: Sta je uradio, nigdje ne mogu naci ?
E jesu ispali zeceviMarsal je napisao/la:Imao amaterski ugovor, ljudi mu ponudili profesionalni i on obećao da će potpisat da dobiju makar neke siće za njega, a oni mu neće pravit problem oko transfera gdje god bude htio ići. Na kraju ih izradio, nije potpisao ugovor i otišao u Sarajevo, a Mladost će dobiti samo naknadu za treniranje od oko 40 do 50 hiljada maraka.zenica159 je napisao/la: Sta je uradio, nigdje ne mogu naci ?
Priopcenja su izgleda postala moderna u nasoj drzavi,eno i neka Velezova udruga je napisala jedno u vezi Bake. Kazu da ih ne spominje vise 
Iskandžijaše Rođeni ludog Sliškovića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.