AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Stvarno ne znam šta će im yebeni Biglia!!!!
Definitivno prvi izbor za napadača je Morata. Belotti će da bude u rangu Gilardina, Boriela i sličnih talijanskih napadača.
Definitivno prvi izbor za napadača je Morata. Belotti će da bude u rangu Gilardina, Boriela i sličnih talijanskih napadača.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Micemo se s mrtve tacke
-
gambler1899
- Kontakt:
Musacchio zvanicno
Kessie 99% nas(sutra neke dodatne pretrage pa bi se trebao ozvaniciti transfer)
Rodriguez 50% nas
Montela produzio saradnju zvanicno
vrijedi mi dati sansu sa.pravim igracima
Kao što svi kažemo dobro je pocelo i konačno i nas sunce ogrijalo; ali trebamo uzeti u obzir i činjenicu da teško ćemo popuniti baš sve pozicije desni bek,veznjak,krilo,napadac potrebni ali jedna ili više pozicija će izvisiti (barem je to moje misljenje iako bi volio da svaku kvalitetno popunimo)
Kessie 99% nas(sutra neke dodatne pretrage pa bi se trebao ozvaniciti transfer)
Rodriguez 50% nas
Montela produzio saradnju zvanicno
Kao što svi kažemo dobro je pocelo i konačno i nas sunce ogrijalo; ali trebamo uzeti u obzir i činjenicu da teško ćemo popuniti baš sve pozicije desni bek,veznjak,krilo,napadac potrebni ali jedna ili više pozicija će izvisiti (barem je to moje misljenje iako bi volio da svaku kvalitetno popunimo)
Volio bih Belotti da nam dodje,Morata je dobar napadac al mi nesto govori da ce uvijek biti ekstra rezerva a ne prvi napadac.Takav je moj predosjecaj.Ovaj dio sa odbranom i vezom mi se svidja pravo.Uvijek je bilo da se kuca od temelja gradi.Samo povrede da nas zaobidju i ekstra.Vec je ovaj prelazni rok 100% bolji od onog dolaska Ibrahimovica.To je zadnji rok sa nekim kvalitetom.Ostali su bili povremeni ubodi.I konacno da nismo mijenjali trenera nakon par poraza.Konstantnost donosi rezultat.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
potvrdjeno je da ce rodriguez na ljekarski pregled iduce sedmice 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakvi su problemi sa Kessi-em ? Nisu valjda opet zubi u pitanju kuknjava
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- nextterrain
- Kontakt:
Ma ništa za Kessija ne brinite, vjerujte nextu
Nego Biglia dogovoren 18+4 miliona, ugovor na 3 godine plata 2,5 miliona + bonusi
Nego Biglia dogovoren 18+4 miliona, ugovor na 3 godine plata 2,5 miliona + bonusi
Dobar posao sa Bigliom, ako je tačno.nextterrain je napisao/la:
Imamo dosta mladih igrača, treba neko sa iskustvom. Biglia ima još 3 dobre sezone u nogama.
Krenuli su agresivino.
Zamisli vezni red
Tolisso-----Biglia-----Kessie
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
milan nudi 40 mio za keitu i biglia a lazio trazi 55
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- LegendKiller
- Kontakt:
Na današnji dan 2009. godine od dresa Milana oprostila se istinska legenda talijanskog ali i svjetskog fudbala Paolo Maldini. Ona legenda koja se oprostila za vikend mu nije ni do koljena!
Grande Paolo!!!
Grande Paolo!!!
ma radije neka se fokusiraju na dovođenje tolissa nego keite, iako bi bilo idealno da dovedemo oba ali nije sad o glavu zapelo
imaš bonaventuru i susa koji su za naše prilike dobra krila i ne moraš previše dirati u ofanzivni dio ako nije nužno, daleko veći prioritet bi bio treći veznjak jer trenutno nemamo ni jednog igrača koji bi mogao uskočiti igrati uz bigliu i kessija (prije sam mislio da bi možda mogli lokatelija gurnuti u vatru, ali realniji scenario je da ode na posudbu ili eventualno ostane kao back up).
mada bi musaka, rodriguez, conti, biglia, kessie i morata već sami od sebe predstavljali savršenstvo od merkata, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da još i tolisa dovedu
edit: imat će veći budžet nego što se očekuje jer je musaka doveden na rate (4 m godišnje), kessie dvogodišnja posudba, sa rodriguezom smo ionako jeftino prošli (15 m) jer je uključeno dosta bonusa, a i za contija će se vjerovatno moći poslati naš igrač u drugom pravcu
nevjerovatno kako dobar posao radi ova uprava

imaš bonaventuru i susa koji su za naše prilike dobra krila i ne moraš previše dirati u ofanzivni dio ako nije nužno, daleko veći prioritet bi bio treći veznjak jer trenutno nemamo ni jednog igrača koji bi mogao uskočiti igrati uz bigliu i kessija (prije sam mislio da bi možda mogli lokatelija gurnuti u vatru, ali realniji scenario je da ode na posudbu ili eventualno ostane kao back up).
mada bi musaka, rodriguez, conti, biglia, kessie i morata već sami od sebe predstavljali savršenstvo od merkata, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da još i tolisa dovedu
edit: imat će veći budžet nego što se očekuje jer je musaka doveden na rate (4 m godišnje), kessie dvogodišnja posudba, sa rodriguezom smo ionako jeftino prošli (15 m) jer je uključeno dosta bonusa, a i za contija će se vjerovatno moći poslati naš igrač u drugom pravcu
nevjerovatno kako dobar posao radi ova uprava
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Toliso bi bio igrač koji nam nedostaje vec duzi niz godina,malo mi vuce na Seedorfa po nacinu igre.Eh sad bio bih zadovoljan i da Cesc dodje.
Sloboda do groba
Sloboda do groba
znači i sa biljom su dobro prošli, 18 miliona plus bonusi 
sa ovim silnim bonusima i ratama su za ovaj merkato sačuvali bruku para, ako se ne varam za musaku/rodrigeza/contija/kessija/bigliju se potrošilo oko samo 50 miliona
zato bi za moratu i tolisa išla stotka, ali mane veze, samo neka se troši
a još će se skupiti bar 30-40 miliona od prodaje igrača, znači za maltene 110 miliona ćeš sklopiti vrh ekipu.
kakvo osvježenje je ova uprava, i dalje vjerujem da sanjam
sa ovim silnim bonusima i ratama su za ovaj merkato sačuvali bruku para, ako se ne varam za musaku/rodrigeza/contija/kessija/bigliju se potrošilo oko samo 50 miliona
zato bi za moratu i tolisa išla stotka, ali mane veze, samo neka se troši
a još će se skupiti bar 30-40 miliona od prodaje igrača, znači za maltene 110 miliona ćeš sklopiti vrh ekipu.
kakvo osvježenje je ova uprava, i dalje vjerujem da sanjam
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:mada bi musaka, rodriguez, conti, biglia, kessie i morata već sami od sebe predstavljali savršenstvo od merkata, ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da još i tolisa dovedu![]()

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Musacchio službeno u Milanu, Kessie će to postati u narednim satima vjerovatno, a Rodriguez za par dana.Znači tri super pojačanja za 30ak M, jer ima tu i odgođenog plaćanja te neke posudbe.Zasad nova uprava 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Maestralno, nema šta! Sa ovim pojačanjima top 4 sigurno samo je pitanje koja tacno pozicija. Strašan strašan posao rade, ono kako su obećali nisu ni milimetra odstupili do sad. LP eto opet velikog Milana..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
La Stampa: Biglia is one step away from Milan. The player has agreed terms with the club on a 3 year deal worth €2.5m + bonuses annually and he will cost the club €18m + bonuses.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Grande Paolo igrac zbog kojeg sam zavolio ovaj klub. Definitivno najbolji igrac kojeg sam gledao ikad.LegendKiller je napisao/la:Na današnji dan 2009. godine od dresa Milana oprostila se istinska legenda talijanskog ali i svjetskog fudbala Paolo Maldini. Ona legenda koja se oprostila za vikend mu nije ni do koljena!
Grande Paolo!!!
Sto se Tottija tice nemoj da se spustamo na nivo lopova i pljujemo po ovom velikom igracu, 2. strijelcu calcia svih vremena.
Mnogo lijepih vijesti u vezi Milana zadnjih dana, braco zasluzili smo da se malo veselimo nakon godina patnje. Svidja mi se sta rade pogotovo sto dovode ciljano i ne preseravaju se sa parama.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
A šta je sa trenutnim igračkim kadrom? Ko ide, ko ostaje?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Poli, Kuco, Vangioni, De Sciglio, Zapata, Niang, Lapadula, Bacca, Sosa, Mati, Honda, Ocampos, Deulofeu.. od ovih nabrojanih možda da će dva igrača ostati, ali male su šanse za to.Raonffa je napisao/la:A šta je sa trenutnim igračkim kadrom? Ko ide, ko ostaje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.