Dobro,u pravu si druze,ali odakle te na tim izjavama? Baka nije izjavio nista slicno tome.Derdiyok je napisao/la:Kakva ce biti izjava.. Jednostavno ne mogu svariti koliki retard mozes biti da mrzis i ne priznajes drzavu u kojoj si rodjen i tjt, najblaze receno, a od toga sve dalje krece. Isto vazi i za bosanske pravoslavce.Sariel je napisao/la:cuj muka od bosanskih katolika, boze me oprosti...
kakve su to izjave ccc?
covjek ima pravo da voli koga hoce...
s tim da razumieijm ogorcenje rodjenih, isto bi se svi ponasali...
prekrizis ga i pomnozis sa nulom i cao prijatno
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sa ovim Delalićem jel' što je neko postavio na prethodnim stranama?Tu nigdje Velež ne spomnje, nego mahmuran brblja!Ima li neki drugi?4040deuce je napisao/la:Po mom iskrenom misljenju nije rekao nista ruzno,dapače.. Imas intervju s njim za Al Jazeeru ja mislim.Ras je napisao/la:A kada je alkos rekao ovo za Velež?Može li link?Kakav smećar
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Izvini,zbunio sam se. Potrazi njegov intervju za Vecernji List od neki dan.Ras je napisao/la:Sa ovim Delalićem jel' što je neko postavio na prethodnim stranama?Tu nigdje Velež ne spomnje, nego mahmuran brblja!Ima li neki drugi?4040deuce je napisao/la:Po mom iskrenom misljenju nije rekao nista ruzno,dapače.. Imas intervju s njim za Al Jazeeru ja mislim.Ras je napisao/la:A kada je alkos rekao ovo za Velež?Može li link?Kakav smećar

sa velezove teme, e sad, ko moze nek potvrdi il opovrgne istinitost postojanja novinarskog uratka, posto je sa safa
ko zna krhko je znanje, mozda ovo baka nikad nije ni rekao..
Ali ovog novinara retarda u uvodu: "Talent izgradio do najvrhunca"Sariel je napisao/la:ko zna krhko je znanje, mozda ovo baka nikad nije ni rekao..
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Najjaca izjava igrao bih za Bosnu ako recimo bude pozvano 9-10 hrvata
E ako je ovo izjavio bas je duduk
E ako je ovo izjavio bas je duduk
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Aj tinkstale07 je napisao/la:Najjaca izjava igrao bih za Bosnu ako recimo bude pozvano 9-10 hrvata
E ako je ovo izjavio bas je duduk [emoji38]
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Marsal
- Kontakt:
Ma nesto ne vjerujem u ove riječi previše, pa intervju ko da je dao Ante Pavelić.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
jebga nisam ni ja napisao da je istina,nego da sam skinuo sa velezove stranice.
nisam nikad ni cuo za ove noivine..
nisam nikad ni cuo za ove noivine..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ratno vrijeme, tesko moze biti relevantno bilo sta. Uostalom, ovo Velezovo udruzenje je reagovalo kao da je Baka rekao 'volim Zrinjski, pisam Velez'. Bezveze.Marsal je napisao/la:Ma nesto ne vjerujem u ove riječi previše, pa intervju ko da je dao Ante Pavelić.
Slazem se,djecja reakcija.SlevinKelevra je napisao/la:Ratno vrijeme, tesko moze biti relevantno bilo sta. Uostalom, ovo Velezovo udruzenje je reagovalo kao da je Baka rekao 'volim Zrinjski, pisam Velez'. Bezveze.Marsal je napisao/la:Ma nesto ne vjerujem u ove riječi previše, pa intervju ko da je dao Ante Pavelić.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ja pricalo se svasta, mislili svi da nece biti BIH kao drzave pa pokazali pravo lice.
- JohnCleese
- Kontakt:
"Kakav god Velež bio, on će ostati ponos ovoga grada. Meni je Velež drag jer sam u njemu počeo igrati, ali Zrinjski mi je draži. Smeta mi kada se kaže kako je Velež bošnjački klub. Ma to misle samo budale, jer u Veležu je prije rata igralo 60 posto Hrvata! Istina, rat je donio svoje, ali ja opet o tom klubu ne razmišljam nikako drugačije", rekao je Baka u intervjuu.
Sta je tacno zasmetalo rodjenim u ovom intervjuu?
Nije Baka bio toliko los dok je onomad vodio HSK Zrinjski radeci taj posao bez uspjeha, ofirajuci se sa stranim jezikom..... i tada je odgovarao na "tijesna" pitanja raznih "novinara" koja se ticu Veleza, igranja Hrvata u BiH za BiH, pracenja reprezentacije BiH u cijelom Mostaru...
Nije li ovaj cin malo licemjeran sada kada je Baka uspio kao trener sa tom ekipom

Sta je tacno zasmetalo rodjenim u ovom intervjuu?
Nije Baka bio toliko los dok je onomad vodio HSK Zrinjski radeci taj posao bez uspjeha, ofirajuci se sa stranim jezikom..... i tada je odgovarao na "tijesna" pitanja raznih "novinara" koja se ticu Veleza, igranja Hrvata u BiH za BiH, pracenja reprezentacije BiH u cijelom Mostaru...
Nije li ovaj cin malo licemjeran sada kada je Baka uspio kao trener sa tom ekipom
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Uspio je on karnu moju, i ovo je Vinkova titula
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I vi. Se pravite englezima jebte..
Jasta nego su u pravu.ispali bi pakasi da su sutili.
Respekt rodjeni.
Nisu oni dole igrali domina.jos ih i sa stadiona pritjerali.za koju deceniju ispasce sami otisli.ha ja.i da nije ratna prica u igri.dva kluba u istom gradu.rivalstvo.ma bjeri ba.nema neutralnosti.cisto navijacki.nisu politicari.
Nema dvije ljubavi.biro izabro.javno se izjasnio.case closed.
Respekt rodjeni.
Nisu oni dole igrali domina.jos ih i sa stadiona pritjerali.za koju deceniju ispasce sami otisli.ha ja.i da nije ratna prica u igri.dva kluba u istom gradu.rivalstvo.ma bjeri ba.nema neutralnosti.cisto navijacki.nisu politicari.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Sto ga se nisu sjetili prije 10 godina kad je sa Zrinjskim bio 3. - 4. , i tad su imali taj intervju u arhivi .Sariel je napisao/la:I vi. Se pravite englezima jebte..
Respekt rodjeni.
Kakvi pacenici boze sacuvaj . Jos medijsko priopcenje poslali . Pa da meni toliko smeta sta neki trener prica poslo bi mu poruku (bar ko n . nikic na fejs
A ne ovaj plac po medijima ko da ih je cura ostavila .
PS - Slazem se da je i ova titula bar 70% vinkova zasluga . Al eto i baku posralo da mu je dat ferrari da zavrsi utrku protiv dacija .
PPS - Filipovic produzio , na portalu vijest koja da naslutiti da vjerojatno odlazi ?
EDIT - evo objavili su i novu vijest
Slazrm se.trebali su ga odmah prekrizit.izgleda je slatkorjeciv hehe.
Al eto sto kaze tuzlak ratna vremena ne poteze se.svako je svasta pricao.suti pusti.ta politika.
Ovo je sad svjeze.jebga.**** titulu.i rat.
Da se u tz desilo dvije ekipe-primjera tz shity udje u pl i nesto uradi i neki nas igrac kaze drazi mu klub od slobode. **** bi mu od do.ako se svaCamo.
Al eto sto kaze tuzlak ratna vremena ne poteze se.svako je svasta pricao.suti pusti.ta politika.
Ovo je sad svjeze.jebga.**** titulu.i rat.
Da se u tz desilo dvije ekipe-primjera tz shity udje u pl i nesto uradi i neki nas igrac kaze drazi mu klub od slobode. **** bi mu od do.ako se svaCamo.
Velez mu je dao sve. Cudan lik.Sariel je napisao/la:I vi. Se pravite englezima jebte..
Respekt rodjeni.
Izgleda da mu je jezik brzi od pameti.
Baka ce ostati vjecno upisan u knjige Veleza, bez obzira sto je okrenuo plocu nakon rata. To vazi i za Vladica, Skocajica i Topica, koji je obnovio Zrinjski u Medjugorju.
Ispada sa su citavo vrijeme bili lazni Velezovci.
Treba jednom zauvijek zatvoriti ovu pricu.
Svi se moramo vratiti u naš hrvatski MostarSariel je napisao/la:![]()
kakva gnjida od čovjeka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.