Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

flek1950
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la flek1950 » 31 maj 2017, 18:05

let3 je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:let3 je tu da sudi koji klub se smatra normalnim :D

jesu li po tome i željo, sarajevo čelik nenormalni jer imaju ljiljane ? Druga krajnost velež i petokraka ? kakav je to sportski klub sa takvim simbolom u grbu .
:facepalm: O Bože ,smiluj mu se

Željo i Sarajevo uopšte nemaju ljiljane u grbu, al kakave veze ima i da imaju (hipotetski receno).
Znaš li ti da ti ljiljani poticu sa grba Kotromanića? A ne znaš ko su Kotromanići, jel ? :shock: de malo knjige historije (pardon povijesti) u ruke i obnoviti gradivo . Ne možeš tako nespreman u ulaziti rasprave, nema smisla.
Jel to sve sto znas? Sigurno se onda zoves po nekome od Kotromanica ili si tako dao ime djeci, nisi lud da dajes ime djeci po nekim tamo osvajacima bih...a?
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2017, 18:14

maxmore je napisao/la:
let3 je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:let3 je tu da sudi koji klub se smatra normalnim :D

jesu li po tome i željo, sarajevo čelik nenormalni jer imaju ljiljane ? Druga krajnost velež i petokraka ? kakav je to sportski klub sa takvim simbolom u grbu .

Željo i Sarajevo uopšte nemaju ljiljane u grbu, al kakave veze ima i da imaju (hipotetski receno).
Znaš li ti da ti ljiljani poticu sa grba Kotromanića? A ne znaš ko su Kotromanići, jel ? :shock: de malo knjige historije (pardon povijesti) u ruke i obnoviti gradivo . Ne možeš tako nespreman u ulaziti rasprave, nema smisla.
Šta ćeš mu ti pričati o knjigama nisi u stanju otići na stranicu Širokog pa vidjeti kako se klub zove. Ovdje držiš predavanje danima. Željo je zbog slične ideologije promijenio naziv kluba iz NK u FK... Ovdje je dovoljno biti Hrvat da budeš ustaša, fašista, kamenjar... tako da bilo kakvo opravdanje i objašnjenje sa Lendrićem pada u vodu.
FK, NK, isti qrac....football , engleska rijec foot (stopalo) ball (lopta)...nogomet, domaca bosanska rijec, mnogo bliža ljudima.
NK je Čelik ili Travnik...nogomet je domaca rijec, football je strana rijec.
Moram vam crtati kad ste neznalice notorne, jbg.

Nije ni KK Bosna - BC Bosna, nije basketball club, vec košarkaški

jesi li gdje cuo u BiH da postoji volleyball club ili su cuo za odbojkaške klubove.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 maj 2017, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 maj 2017, 18:16

Problem je sto ljudi odmah krecu u raspravu sa pogresne strane... Ljudi moji, ovo je slobodna zemlja, stavi u grb sta god hoces, dovedi koga god hoces, nabij posjetu na 12000 prosjeka i nabij svima komplekse do sudnjeg dana. Niko nikome ne smeta da se razvija i napreduje. Problem je sto su mnogi zaglavili, ili u proslosti, ili izmedju nekih zidova u svojim glavama. Jedni bi utopiju, drugi bi da namjerno kontriraju u svemu...
Ovakve rasprave bi vodili i 97, evo vode se i 2017., a mogli bi i 2037.... :roll: Cemu?

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 31 maj 2017, 18:24

let3 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Šta ćeš mu ti pričati o knjigama nisi u stanju otići na stranicu Širokog pa vidjeti kako se klub zove. Ovdje držiš predavanje danima. Željo je zbog slične ideologije promijenio naziv kluba iz NK u FK... Ovdje je dovoljno biti Hrvat da budeš ustaša, fašista, kamenjar... tako da bilo kakvo opravdanje i objašnjenje sa Lendrićem pada u vodu.
FK, NK, isti qrac....football , engleska rijec foot (stopalo) ball (lopta)...nogomet, domaca bosanska rijec, mnogo bliža ljudima.
NK je Čelik ili Travnik...nogomet je domaca rijec, football je strana rijec.
Moram vam crtati kad ste neznalice notorne, jbg.

Nije ni KK Bosna - BC Bosna, nije basketball club, vec košarkaški

jesi li gdje cuo u BiH da postoji volleyball club ili su cuo za odbojkaške klubove.
Da je isti qurac ne bi ga mijenjali. Nego pokaži nam to H slovo u NK ŠB ili ga ti osijetiš pa ga spominješ ovdje stalno. Hajde načitanko da vidimo šta si to pročitao u tim knjigama ili pričaš provšno samo iz onoga što ti osjećaš prema Hrvatima.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 31 maj 2017, 18:25

skripar96 je napisao/la:Meni je fascinantno da se vi usudjujete predbacivati nekom sto se zove hrvatski klub ili srpski ili albanski ili bilo sta. Ako ja zelim ja cu sebe nazivati Klingoncem jer ovo je demokracija i svako ima pravo na svoje misljenje. Ko ste vi da zamjerate Zrinjskom sto su ovo ili ono. Njihova stvar. Dok god netko nije u opasnosti i dok to nekog ne vrijedja mogu sta hocu. A ja ne vidim kako bi vas vrijedjalo sto se Zrinjski ili Siroki predstavljaju kao hrvatski,pa taman da su ih osnovali Mersudin i Slobodan. Ako se ja osjecam kao Hrvat,ja sam Hrvat. Taman da se zovem Jovan

Sent from my Picasso using Tapatalk
A zasmeta kad neko stavi na transparent Listica, ako se drzite stava drzite ga se dosljedno, a ne ono sto vama pase to moze, a sto ne to ne moze. Listica iako nikog ne vrijedja vi podigoste onoliku prasinu.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2017, 18:25

skripar96 je napisao/la:Meni je fascinantno da se vi usudjujete predbacivati nekom sto se zove hrvatski klub ili srpski ili albanski ili bilo sta. Ako ja zelim ja cu sebe nazivati Klingoncem jer ovo je demokracija i svako ima pravo na svoje misljenje. Ko ste vi da zamjerate Zrinjskom sto su ovo ili ono. Njihova stvar. Dok god netko nije u opasnosti i dok to nekog ne vrijedja mogu sta hocu. A ja ne vidim kako bi vas vrijedjalo sto se Zrinjski ili Siroki predstavljaju kao hrvatski,pa taman da su ih osnovali Mersudin i Slobodan. Ako se ja osjecam kao Hrvat,ja sam Hrvat. Taman da se zovem Jovan

Sent from my Picasso using Tapatalk
Imaš punu pravo na nacionalnu samoidentifikaciju, naglasi ponosno da si Hrvat nek citav kosmos zna, stavi u grb i 20 šahovnica , natrpaj ih nek ispadaju iz njega, nije problem, sve je u redu.

Al imam i ja demokratsko pravo da takve klubove sa pocetnim H, sa šahovnicama ili trobojkama u grbu nazivam nacionalističkim političkim klubovima.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 maj 2017, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 maj 2017, 18:27

MortemHz je napisao/la: Tvoj simbol je ljiljan, ti nemas veze sa sahovnicom. To je simbol nasih dobrih susjeda.
Cuj nema veze sa sahovnicom. :roll: Isto kad bi rekao da mi nemamo veze sa izrazom Bosnjaci. Ne znam cemu ove debilne rasprave na nivou drugog razreda osnovne.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 31 maj 2017, 18:59

A da li je Zeljeznicar imao petokraku prije rata i da li je ima sada?
Nad tobom sunce najljepše sja

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 31 maj 2017, 19:02

pinoglavi je napisao/la:A da li je Zeljeznicar imao petokraku prije rata i da li je ima sada?
:ljepota:
Ali, ali... Željo nije BFK nego samo FK, mi smo prava raja.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 31 maj 2017, 19:20

HNKBranitelj je napisao/la: Borba za vrh će ostati uvijek rezervirana za veliku četvorku Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar i Sarajevo.
Naravno, mora biti tako kad prve dvije ekipe gura politika, dok su druge dvije velikani bh. fudbala ili ti nogometa.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 maj 2017, 19:22

Aerials je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la: Borba za vrh će ostati uvijek rezervirana za veliku četvorku Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar i Sarajevo.
Naravno, mora biti tako kad prve dvije ekipe gura politika, dok su druge dvije velikani bh. fudbala ili ti nogometa.
Ne brukaj se djevojko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2017, 19:24

Zrinjski kada u drzavi nije bio HDZ na vlasti na drzavnom nivou u PL BIH imao plasmane: 11. mjesto; 7. mjesto; 6. mjesto; 9. mjesto;

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 31 maj 2017, 19:26

Aerials je napisao/la:
Zeljo i Zrinjski su velikani?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 31 maj 2017, 19:27

Temu bi trebalu preimenovat u "Premijer liga BiH-općenito od fudbalu/nogometu", a vaše dječije maloumne rasprave premjestit u posebnu temu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 31 maj 2017, 19:28

Kawhi je napisao/la:Zeljo i Zrinjski su velikani?
Don't. :mrgreen:
Lillard je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
Ne brukaj se djevojko.
Znate vi dobro kako stvari stoje kod vas. Ne hvataj se za to. Vama je glavno reći da sam žensko, što nikakve veze nema sa diskusijom. Kad budete sposobni da diskutujete bez da vam je glavni kontra-argument to što sam žensko, onda se javite.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 maj 2017, 19:29

Zakljucavajte ovo. Nabijem vas sve na tuki redom nacionalisti. Razligu na klix-pix qurcix pa udrite dalje
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 31 maj 2017, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2017, 19:33

Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18 :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 31 maj 2017, 19:33

Aerials je napisao/la: Znate vi dobro kako stvari stoje kod vas. Ne hvataj se za to. Vama je glavno reći da sam žensko, što nikakve veze nema sa diskusijom. Kad budete sposobni da diskutujete bez da vam je glavni kontra-argument to što sam žensko, onda se javite.
Pa kakav si ti argument dala? Mogu i ja napisati "Sloboda bi se borila za ostanak u 1. ligi FBiH da je ne gura politika.", kakav je to argument? :shock:

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 31 maj 2017, 19:34

MortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18 :bih:

Al u kurcu

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 maj 2017, 19:34

MortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18 :bih:
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.