FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
igrali smo sa bosnom visoko i to bas drugo kolo, nakon sto ih je leotar masakrirao. pobijedili smo, e sad, da li je bilo 30- ili 3-1, ne mogu tacno da se sjetim.
I to smo zavrsili veceras, pokazalo se ko je sef u BL.
Finale kupa grada uzeli protiv seljadije iz krupe. I da ne bude zabune, igrali su u punom sastavu, zapeli su kao da im za zivot treba! 1-1 u regularnom, na penale 4-3 za Borac. Avdukic odbranio 3 penala, ukljucujuci i glavnom "penaldziji" krupe koljicu
A ognjen valjic i veceras dokazao zasto je suspendovan i ne sudi pl bh. Jeb'o mu drasko ilic familiju!
Finale kupa grada uzeli protiv seljadije iz krupe. I da ne bude zabune, igrali su u punom sastavu, zapeli su kao da im za zivot treba! 1-1 u regularnom, na penale 4-3 za Borac. Avdukic odbranio 3 penala, ukljucujuci i glavnom "penaldziji" krupe koljicu
A ognjen valjic i veceras dokazao zasto je suspendovan i ne sudi pl bh. Jeb'o mu drasko ilic familiju!
Jos koji mjesec i ponovo ste sa nama aj Borac !
Pozdrav sportskim prijateljima iz Banja Luke!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Tristan
- Kontakt:
Pozdrav starim rivalima iz Zenice.avenija je napisao/la:Jos koji mjesec i ponovo ste sa nama aj Borac !
Za manje od 2 mjeseca se ponovo loptamo u Premijer ligi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Pozdrav svim navijacima Borca,drago mi je zbog vas,vidimo se u ligi ubrzo.Nije ista liga sa Borcem i bez Borca.
Igraj Široki ti si najbolji!
Puno pozdrava svim navijacama Borca a pogotovo Lesinarima koji su bar na Pecari uvijek korektno navijali vidimo se na Pecari odnosno u BL
.
Sportski pozdrav i cestitke na povratku u PLBiH!
- prisonbreak
- Kontakt:
Mozete i sa Stokicem ugovor potpisati i onako jr slobodan
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nadam se da će se i navijači Borca malo aktivirati na temi da vidimo oko pojačanja šuška li se šta i kakve bi prognoze mogle biti za sledeću sezonu.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Stojcev zadnjih dana u Banjaluci, izgleda da je poceo prelazni rok.
"JOŠ OD 1926"
- Tristan
- Kontakt:
Hvala navijacima drugih klubova na lijepim rijecima i cestitkama.
Kad neko zvanicno dodje ili ode evidentiracu tamo na temi transferi ili ovdje.FoSte95 je napisao/la:Nadam se da će se i navijači Borca malo aktivirati na temi da vidimo oko pojačanja šuška li se šta i kakve bi prognoze mogle biti za sledeću sezonu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
+1..hvala svimaHvala navijacima drugih klubova na lijepim rijecima i cestitkama.
hvala i administraciji što nam je i temu i podforum zadržala u punom kapacitetu,sa "opštim diskusijama" i sl...znam da su čak i krikitovani zašto i za velež nisu uradili isto...kao da su znali da se mi vraćamo expressno,a da će oni tek dogodine
i pitanje..kad će ovo sve vezano za fk borac biti vraćeno tamo među premijerligaše?
pretpostavljam kad se i formalno završe ova dva kola lige rs?
čisto da se ne potucam po bespućima foruma da nađem nešto vezano za moj klub
sad kako stoje stvari, mogli bi svi (ukljucujuci i same navijace borcaFoSte95 je napisao/la:Nadam se da će se i navijači Borca malo aktivirati na temi da vidimo oko pojačanja šuška li se šta i kakve bi prognoze mogle biti za sledeću sezonu.
pocelo je vise nego dobro sa pametnim imenovanjem trenera i sa tim sto smo poklopili najjacu skolu fudbala u regionu i doveli ih pod svoj grb i ime!
ivan delic produzio ugovor na jos godinu dana, a potpisali smo i prvo pojacanje. nemanja janicic, rodjeni banjalucanin, igrao u borcu iz cacka prosle sezone.
o spekulacijama i pricama... kasnije
koja škola fudbala?vlakanje je napisao/la:sad kako stoje stvari, mogli bi svi (ukljucujuci i same navijace borcaFoSte95 je napisao/la:Nadam se da će se i navijači Borca malo aktivirati na temi da vidimo oko pojačanja šuška li se šta i kakve bi prognoze mogle biti za sledeću sezonu.) biti pozitivno iznenadjeni.
pocelo je vise nego dobro sa pametnim imenovanjem trenera i sa tim sto smo poklopili najjacu skolu fudbala u regionu i doveli ih pod svoj grb i ime!
ivan delic produzio ugovor na jos godinu dana, a potpisali smo i prvo pojacanje. nemanja janicic, rodjeni banjalucanin, igrao u borcu iz cacka prosle sezone.
o spekulacijama i pricama... kasnije
sport team banja luka.
jel to onaj Željezničar iz Banja Luke što sada treba prvu ligu RSa igrati?vlakanje je napisao/la:sport team banja luka.
Da. Ta skola fudbala je usla u sastav fk zeljeznicar i klub je promijenio ime u fk zeljeznicar S.T. lnfrastruktura im je vrlo dobra, veliki balon sa plasticnom travom i glavni teren sa plastikom i to jako kvalitetnom. Nije u pitanju smece od terena kao u krupi.
Plan je da skola udje u sastav borca sto je odlicna stvar. Drugi dio dogovora je da ce zeljeznicar nastaviti da se takmici normalno i to kao borceva filijala. Po meni je to vrh jer 1.l rs je odlicna za kaljenje mladih igraca.
Kada se pogleda, iza ovoga lezi veliki potencijal i nadam se da cemo iskoristiti to pametno.
Probudio se u meni nekakav optimizam u vezi borca, prvi put nakon 6-7 godina i osvajanja titule!
Plan je da skola udje u sastav borca sto je odlicna stvar. Drugi dio dogovora je da ce zeljeznicar nastaviti da se takmici normalno i to kao borceva filijala. Po meni je to vrh jer 1.l rs je odlicna za kaljenje mladih igraca.
Kada se pogleda, iza ovoga lezi veliki potencijal i nadam se da cemo iskoristiti to pametno.
Probudio se u meni nekakav optimizam u vezi borca, prvi put nakon 6-7 godina i osvajanja titule!
- Tristan
- Kontakt:
Jel mozes napisati nesto detaljnije o tom ulasku njihove skole u sastav Borca ako znas. Kako to planiraju izvesti?vlakanje je napisao/la:Da. Ta skola fudbala je usla u sastav fk zeljeznicar i klub je promijenio ime u fk zeljeznicar S.T. lnfrastruktura im je vrlo dobra, veliki balon sa plasticnom travom i glavni teren sa plastikom i to jako kvalitetnom. Nije u pitanju smece od terena kao u krupi.
Posto sam procitao ovo na jednom portalu a jezim se od rijeci fuzija.Iako je u javnosti za nasljednika Vuleta Trivunovića figurirao i Branislav Krunić, nekadašnji član i funkcioner Borca, odlučeno je da on bude direktor mlađih selekcija tima i da se napravi svojevrsna “fuzija” u omladinskim taborima između Borca i Sport tima
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Mislim da je vrijeme da se ova tema vrati u podforum Premijer liga 
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
ne znam detalje dogovora, mada nisam siguran da je jos uvijek sve utanaceno do kraja.
ali u svakom slucaju je ovo daleko od "draskove fuzije", tako da ne brinem previse
ali u svakom slucaju je ovo daleko od "draskove fuzije", tako da ne brinem previse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.