Kazu isto da ako das regularan gol onda je gol a ne izmisljeni faul u napadu.dinoo je napisao/la:Kazu ako lopta ne može odskociit metar,utakmica se prekida...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Eto milmannums najpouzdaniji i najobjektivniji medij.
Pe' -šes godina manje više.. igrač je zvijer..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jesu zato tvoji azijati sa twitteraSiamoNoi je napisao/la:Eto milmannums najpouzdaniji i najobjektivniji medij.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Tako su i nama Obafemija svojevremeno podvalili, čovjek igrao najbolji fudbal od 17-22 godine a sa "29" god završio u SAD-u. Ali s pozitivne strane gledajte, barem vam dolazi u najboljim godinama. Pola ovih 20-godišnjaka ionako neće dosegnut puni potencijal.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- nextterrain
- Kontakt:
Mah bila je greška na tom serveru gdje su prikazali godište i datum rođenja. Nešto je slično se desilo i sa Sanchezom, ali jednostavno i jedan i drugi su previše razvijeni tako da
Mislim da su sad to spriječili nekim novim metodama, valjda se uzme uzorak krvi ili šta već, to mi je nekako kroz maglu tako da me nemojte uzimati kao relevantan izvor
Mislim da su sad to spriječili nekim novim metodama, valjda se uzme uzorak krvi ili šta već, to mi je nekako kroz maglu tako da me nemojte uzimati kao relevantan izvor
Onaj Minala što je bio u laziu, sad je u Salernu, 96to godište i dalje 
embrace the chaos
Jel odmah najavljujete titulu ili u augustu kao i ostali?Romagnoli13 je napisao/la:Vijest koja nikakvo uporište nema a kamoli neki naučni dokaz, neki nalaz ili ljekarsku potvrdu.Dok s druge strane pretrage koje su uradili u Milanu potvrđuju da momak ima samo minorne probleme sa koljenom izgleda i to je sve.Od sutra će 99% postati novi igrač Milana, a onda čekamo Rodrigueza i Biglia-u u narednim danima.Jericho je napisao/la:Hahaha ma boli me briga za lika i za Milan samo prenosim vijest..Romagnoli13 je napisao/la:Milannews kao najpouzdaniji medij kad je u pitanju Milan je lijepo objasnio šta se tu zapravo desilo.I Kessie će sutra sa nepunih 21 godinu potpisati za Milan.Jer danas su sve dodatne pretrage prošle bez problema i ništa neobično nije pronađeno.Znam da je mnogima krivo što jedan od najtalentovanijih igrača u Serie A prelazi u Milan, ali Bože moj..
Juventus definitivno ima najveći procenat djece među fanovima ovdje na ss.ba forumu. Onih par njihovih ozbiljnih forumaša ne mogu doći do izražaja od ovih čoporaša.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Šta ovo treba da znači?IlCapitano je napisao/la:Denno ne odustaje od Szczesnog
embrace the chaos
Re: RE: Re: Serie A
A ovo bi kao trebalo biti duhovitodinoo je napisao/la:Jel odmah najavljujete titulu ili u augustu kao i ostali?Romagnoli13 je napisao/la:Vijest koja nikakvo uporište nema a kamoli neki naučni dokaz, neki nalaz ili ljekarsku potvrdu.Dok s druge strane pretrage koje su uradili u Milanu potvrđuju da momak ima samo minorne probleme sa koljenom izgleda i to je sve.Od sutra će 99% postati novi igrač Milana, a onda čekamo Rodrigueza i Biglia-u u narednim danima.Jericho je napisao/la: Hahaha ma boli me briga za lika i za Milan samo prenosim vijest..
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Kakvi azijati sa twittera?chi3llo je napisao/la:Jesu zato tvoji azijati sa twitteraSiamoNoi je napisao/la:Eto milmannums najpouzdaniji i najobjektivniji medij.
De ciko moraju i djeca za nekoga navijatiBiscione je napisao/la:Juventus definitivno ima najveći procenat djece među fanovima ovdje na ss.ba forumu. Onih par njihovih ozbiljnih forumaša ne mogu doći do izražaja od ovih čoporaša.
Svjestan sam sta nas ceka prvi put kad Juventus ne uzme titulu. Pa razapinjete nas ovdje za svaki ofsajd,aut i od skora za losu koreografiju...al do tad se morate jos "malo" strpiti i uzivati u duhovitim dosjetkama
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je ovo danas Interovci "navrli" na fanove veceg Milanskog kluba jer su im ovu uzeli igraca ispred nosa?
Sutra ide prica da Kessie ima losu frizuru
Djeca su buducnosit...ne znam sta vi stari jos prdite po forumima... kuknjava
Tuzlak@ komsija
Kojeg igraca su nam uzeli ispred nosa?
Kojeg igraca su nam uzeli ispred nosa?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Milan nam je uzeo jedino Rodrigueza ispred nosa, i to samo zato što nismo imali trenera iako smo imali predugovor sa igračem. A što se tiče Kesija, mi smo već kupili Gagliardinija i s Kesijem se nismo ni povezivali.tuzlak1987 je napisao/la:Sta je ovo danas Interovci "navrli" na fanove veceg Milanskog kluba jer su im ovu uzeli igraca ispred nosa?
P.S. Cijenim to što nas i ovakve posrnule još uvijek smatrate svojim najvećim rivalima. Iako to je razumljivo obzirom da je većina vas Juventina sa ovog foruma počela ozbiljnije pratit fudbal od 2005-te kad smo mi dominrali. Ovi stariji Juventini vjerovatno više respektuju Milan.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 31 maj 2017, 21:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Od Rodrigueza se odustalo jos u februaru,martu kad Vukovi nisu htjeli pristat na manje para. Valjda skontali da su se zajbali sa Ivanom pa nisu htjeli da ponove gresku sa Ricardom...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kessie je odličan,ali Inter ima Kondogbiu koji se s tim Kessiem poigravao u međusobnoj.Što ne znači da Kessie neće bit bolji od Francuza nego da Interu uz ovakvog Kondogbiu još jedan takav igrač ne treba.Prvi sam htio Kessia i jos na pocetku sezone govorio da bi trebao odličan igrač bit,ali trenutno je stvarno nepotreban.
A zanimljivo kako je Wolfsburg od Intera trazio preko 20m za Rodrigueza dok ga sad Milanu prodaju za 15ak i bonuse s kojima se neće ić ni do tih 20.Dijelom ga se propustilo zbog toga što su bildali cijenu,a dijelom zbog nesređene situacije s trenerom pa se potpuno obustavilo te pregovore i tu je Milan uletio.Vrhunsko pojačanje za njih.Ista stvar za Schickom koji je praktički bio Interov pa se obustavilo sve jer nije trener dogovoren.Iako,prema Di Marziu Inter je uz neke strane klubove još uvijek u igri za Čeha.
A zanimljivo kako je Wolfsburg od Intera trazio preko 20m za Rodrigueza dok ga sad Milanu prodaju za 15ak i bonuse s kojima se neće ić ni do tih 20.Dijelom ga se propustilo zbog toga što su bildali cijenu,a dijelom zbog nesređene situacije s trenerom pa se potpuno obustavilo te pregovore i tu je Milan uletio.Vrhunsko pojačanje za njih.Ista stvar za Schickom koji je praktički bio Interov pa se obustavilo sve jer nije trener dogovoren.Iako,prema Di Marziu Inter je uz neke strane klubove još uvijek u igri za Čeha.
FIGC President Carlo Tavecchio has chosen Paolo Maldini as his first choice to replace Lele Oriali as Team Manager for the Italian National Team. According to Sky Sport's Alessandro Alciato, Tavecchio believes Maldini fits the profile of a top class appointment. The FIGC are still waiting for a response, but this could be Maldini's first important position following his retirement from his playing career.
Chini jarane ode vam Biglia kod rossonera...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.