Gasi sve kablove internet ovu nisu istineVirtu4l je napisao/la:Pitari, ovo što Sinan piše nije istina, čisto da noćas možete spavati.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Emisari Željezničara obavili su razgovor sa Amarom Osimom.
Prema našim izvorima, Osim je rekao da je zainteresovan, ali ne po svaku cijenu. Da ga zanima rad u klubu u kojem je stekao ime, ali da želi imati odriješene ruke prilikom odabira igrača, da ne želi miješanja sa strane, posebno od ljudi koji nisu kompetentni, a žele odlučivati o sportskoj politici kluba.
Ono što je podcrtao je da nema problem sa predsjednikom Nadzornog odbora Senadom Misimovićem, koji je u biti najvažnija osoba i klubu, s najvećim autoritetom. Ranije se u nekim krugovima provlačilo da Osim i Misimović ne mogu zajedno funkcionirati, što je Amar odlučno negirao.
“Misimoviću treba odati priznanje za dobre poteze, ali i treba priznati da je bilo onih koji nisu dobri. To se podvuče i idemo dalje”, rekao je Osim na sastanku.
Zbog čega Željezničar očijuka sa bivšim trenerom, a daje podršku aktuelnom? Zašto se opet igra neiskreno, sa figom u džepu?
Odgovor na ova pitanja moraju dati klupski prvaci. Ono što se iz njihovih poteza može iščitati je da nisu zadovoljni sa Petrovićem i da nemaju stoprocentno povjerenje u njega.
Ako se, ipak, budu odlučili na smjenu, moraju djelovati brzo, jer vrijeme neumitno curi, a pred menadžmentom je niz pitanja koja se moraju što hitnije riješiti. Prije svih igračka križaljka. U ovom trenutku, Željezničar faktički ostaje bez pola ekipe, odlaske svaki dan najavljuju novi igrači, a ne naziru se pojačanja.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 01 jun 2017, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- Neandertalac
- Kontakt:
Neymar11 je napisao/la:Gasi sve kablove internet ovu nisu istineVirtu4l je napisao/la:Pitari, ovo što Sinan piše nije istina, čisto da noćas možete spavati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ko je bio u grupi emisara
Dejo predvodio delagaciju sa cvikerašima ili 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 01 jun 2017, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jao jao kakav strah i trepet pa boze uslisi moju molitvu za Ramazan vrati Babuku na klupu pa da se pisamo po sirotinji .... Pitari su vec na apratima kakav strah hvala ti boze hvala ti AmareNeandertalac je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:Gasi sve kablove internet ovu nisu istineVirtu4l je napisao/la:Pitari, ovo što Sinan piše nije istina, čisto da noćas možete spavati.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Neandertalac
- Kontakt:
Tuzlaci pakuju kofere za drugu ligu. 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Sariel dolazi na motoru kod Tobetia Silve. Ostali sami neka sebe pikaju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ha haMocMahale444 je napisao/la:
Sariel dolazi na motoru kod Tobetia Silve. Ostali sami neka sebe pikaju.
- MocMahale444
Sinan im zapjevao , stavite karte na stolNeymar11 je napisao/la:ha haMocMahale444 je napisao/la:
Sariel dolazi na motoru kod Tobetia Silve. Ostali sami neka sebe pikaju.Joj sinane sta uradiiii e gluho bilo pa oni vec u besici hsk sarajevo mislim navijaci i Lazni tuzlaci
reci da nose srecu na dar, jedna dama i jedan kralj, u igri ovoj da li su par. ha ha jel taMocMahale444 je napisao/la:Sinan im zapjevao , stavite karte na stolNeymar11 je napisao/la:ha haMocMahale444 je napisao/la:
Sariel dolazi na motoru kod Tobetia Silve. Ostali sami neka sebe pikaju.Joj sinane sta uradiiii e gluho bilo pa oni vec u besici hsk sarajevo mislim navijaci i Lazni tuzlaci
nejmar ako nesto ponovis 30 puta ne znaci da ce biti ni smijesno ni zanimljivo ... kao sto nnije bilo ni prvi put...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
STatuSi se lijepepitic je napisao/la:Sinan ih vinta i odmah kreću postovi sa dozom bahatosti.
Pucaju dusmani od muke, opet se drzimo za ruke.
Amar se vraća jer su bahati i moćni, ne znaju šta će s para, a i može im se! Neće ni Samprasa otjerati, imat će dva trenera, Ćelo će voditi laganije tekme, jer su tako u mogućnosti, eto!! Bahati, bahati Željkan!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cemu briga ? Nervoza? Ama Sinan je slago ono nisu istine odahnite hsk sarajevo ... Neg molite se bogu da ne sjedne Bog na klupu jer ce te plakat narednih pet godinaPantelija je napisao/la:nejmar ako nesto ponovis 30 puta ne znaci da ce biti ni smijesno ni zanimljivo ... kao sto nnije bilo ni prvi put...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Miske zavrnuo pipu.Neymar11 je napisao/la:Cemu briga ? Nervoza? Ama Sinan je slago ono nisu istine odahnite hsk sarajevo ... Neg molite se bogu da ne sjedne Bog na klupu jer ce te plakat narednih pet godinaPantelija je napisao/la:nejmar ako nesto ponovis 30 puta ne znaci da ce biti ni smijesno ni zanimljivo ... kao sto nnije bilo ni prvi put...
- MocMahale444
Druze za Amara litar krvi bi dao za cas posla ali nije Bog.Neymar11 je napisao/la:Cemu briga ? Nervoza? Ama Sinan je slago ono nisu istine odahnite hsk sarajevo ... Neg molite se bogu da ne sjedne Amar na klupu jer ce te plakat narednih pet godinaPantelija je napisao/la:nejmar ako nesto ponovis 30 puta ne znaci da ce biti ni smijesno ni zanimljivo ... kao sto nnije bilo ni prvi put...
Nema drugog Boga osim Allaha a Muhamed as je Boziji rob i Boziji poslanik.
Stose tice cirkus lige je Brko i vise znaju to i hsk sarajevo itd, strah se uvuko u njih a bogami i mene je vjeruj mi AMAR-MISKE DOMINACIJA !MocMahale444 je napisao/la:Druze za Amara litar krvi bi dao za cas posla ali nije Bog.Neymar11 je napisao/la:Cemu briga ? Nervoza? Ama Sinan je slago ono nisu istine odahnite hsk sarajevo ... Neg molite se bogu da ne sjedne Amar na klupu jer ce te plakat narednih pet godinaPantelija je napisao/la:nejmar ako nesto ponovis 30 puta ne znaci da ce biti ni smijesno ni zanimljivo ... kao sto nnije bilo ni prvi put...
Nema drugog Boga osim Allaha a Muhamed as je Boziji rob i Boziji poslanik.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.