Prebolio bi on to sto si mu ga lagano šukno ali ne moze što si stavio taj grb.hskzmostar je napisao/la:Nismo al smo nastavili osvajati titule,ne mozemo sve sticiRas je napisao/la:Je li Zrinjski potpisao reprogram?Da li su prestali krasti ovu državu?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: Premijer liga BiH - općenito
hskzmostar je napisao/la:Nismo al smo nastavili osvajati titule,ne mozemo sve sticiRas je napisao/la:Je li Zrinjski potpisao reprogram?Da li su prestali krasti ovu državu?
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Ovome decku Ras treba malo odmor od forumamaxmore je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Nismo al smo nastavili osvajati titule,ne mozemo sve sticiRas je napisao/la:Je li Zrinjski potpisao reprogram?Da li su prestali krasti ovu državu?![]()
![]()
naš 12. i 13. igračhskzmostar je napisao/la:Ne brini nismo ih zaboravili,dobili su i jedan i drugi po medaljuRas je napisao/la:Ništa vi osvojili niste, Beus i Bandić su titulu osvojili!hskzmostar je napisao/la: Nismo al smo nastavili osvajati titule,ne mozemo sve stici
nek im je vječna slava
EDIT:
naš 13. i 14. igrač, čovke je 12.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
U Tuzli imas koliko hoces pretplatnika Eroneta,ako gledas po nacionalnom kljucu,sva sela oko Tuzle su hrvatski zivalj,a ja i moja porodica smo komplet na preplati Eroneta vec tri godine,a nismo Hrvati...HNKBranitelj je napisao/la:Izbjegao si odgovor na pitanja, očigledno sam upravu.tuzlak1987 je napisao/la:Pa jel bolje odobriti nekome da potpise reprogram i vrati pare drzavi? Ili je bolje ne dopustiti mu to?
Fino sve sto ode na reprogram Slobode ide od gradskog novca koji bi se negdje drugo potrosio na gradjane. Sto nije isto kao kada EPHB drzavna daje pare Zrinjskom ili Eronet drzavni daje pare Zrinjskom.
Eto gle čuda vi dobivate gradski novac, a recimo Zrinjski i Velež od grada niti jedne jedine marke.
Isto kao što BH Telecom daje novce Željeznićaru i Sarajevo tako i EPHZHB i HT Eronet Zrinjskom i Širokom
Mislim oni najviše dobiju,a sponzorske ugovore imaju i Vitez i manji klbuovi
Zašto bi oni (HT I EPHZHB) davali Slobodi kada u Tuzli nema niti 500 pretplatnika Eroneta?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- 7aprildomemoj
Ma već se sad zna da iduće sezone ispadaju Vitez i Gošk. Tako da ligu za ostanak i nema potrebe igrati, samo se troškovi nabijajumiky_hz je napisao/la:Vitez iducu sezonu igra na Kamberovica polju.Vec imamo jednog putnika u nizi rang i prije nego sezona pocne.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Izgleda da Vitez su vec mnogi spakovali u prvu ligu Federacije, nije ni pocela sezona. Za Gošk ne znam, mozda ljudi odigraju ekstra sezonu, šta znas.
Mnogi su igrali na Kamberovica Polju i jos nije niko ispao iz Premijer lige..7aprildomemoj je napisao/la:Ma već se sad zna da iduće sezone ispadaju Vitez i Gošk. Tako da ligu za ostanak i nema potrebe igrati, samo se troškovi nabijajumiky_hz je napisao/la:Vitez iducu sezonu igra na Kamberovica polju.Vec imamo jednog putnika u nizi rang i prije nego sezona pocne.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
Bolan imas svoj klub, sta si kome uzeo?? Mi smo OSVOJILI, nista nismo nikom uzeli. Nekontam te zivota mi. Okani se takvih stvari vise...
NK Široki Brijeg
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Mešanović i Tomić odbili Sarajevo.
Amer Bekić i Hrvoje Barišić blizu Zrinjskog.
Josip Kvesić u Širokom
Josip Kvesić u Širokom
HNK Branitelj Mostar 1992
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ali ajde s permom, nemoj na tri dana pa se vrate i nastave po istom.aleksandar_veliki je napisao/la:Kako smo jadni, svi odreda. Diskusija o manjem broju stranaca ima tri posta, dok svaka o Bosnjacima, Hrvatima i Srbima najmanje deset stranica. Jos samo cu veceras brisati, a onda slijede banovi svakom ko bude vodio diskusiju koja nema veze sa sportom.
Hayley <3
Ovo ostalo mozda je tačno, ali boldirano nije 100%.HNKBranitelj je napisao/la:Mešanović i Tomić odbili Sarajevo.
Josip Kvesić u Širokom
Sarajevo se ne odbija
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ako uzmemo omjer snaga zadnje 2-3 sezone,logicno je da igrac iz Zrinje nece otic u Zelju ili Sarajevo,ako nije otjeran ili nesto tako. Para imamo isto,a trofeji kod nas,e sad sta ce bit za 2 -3 sezone mozda se okrene ploca,svi oni gledaju svoju guzicu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prica rekla-kazala od menadžera koji je isto tako rekao da ga Sarajevo nije htjelo..HNKBranitelj je napisao/la:Mešanović i Tomić odbili Sarajevo.
Josip Kvesić u Širokom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evolve je napisao/la:Bolan imas svoj klub, sta si kome uzeo?? Mi smo OSVOJILI, nista nismo nikom uzeli. Nekontam te zivota mi. Okani se takvih stvari vise...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Taj Mesanovic se povezuje sa nama od kako smo uzeli kup proziv Celika 13/14. Svaki prelazni jel bez kluba Sarajevo ga trazi, sad je malo bahat pa je kao odbio Sarajevo. Dobar vic. 
Puno prašine se podiglo zbog vaše izjave da vam je Zrinjski draži od Veleža u kojem ste igrali godinama kao igrač. Zamjerili su Vam Rođeni…
“Ja ne živim za nekoga ko će mene izbrisati. Meni je svejedno ko će šta misliti. Ja živim i radim kako ja mislim da je ispravno. Evo ja ću donijeti gumicu da se izbriše moje ime iz anala Veleža. Kada sam otišao u Hajduk tada mi je 20.000 ljudi psovalo. Što se ne vrate u te dane? Meni FK Velež nije ništa dao, niti jedne marke i igrao sam za hranarinu. Kada sam trebao potpisati za Velež 1981. godine nisu htjeli da potpišu ugovor i bio sam prisiljen da odem u drugi klub. Sve to pišu mladi ljudi koji ne poznaju stvari i historiju”, kazao je Slišković za N1 te nastavio:
“Ja nikada nisam rekao ništa loše protiv Veleža. Rekao sam da volim Velež, ali da više volim Zrinjski, ali kada sam govorio da najviše volim Hajduk i Split tada im nije smetalo. Ali kada kažem za Zrinjski, onda im smeta.”
-
GradKamena1
- Kontakt:
Neznam sta se potencira prica oko Bake,pa to je prilivoda samo taka ,neki dan je skakuto sa Velezovim salom,i opet ce kad za par mjeseci dobije nogu kod nas.
-
GradKamena1
- Kontakt:
I da se mene pita(ko sto nije) nebi nikad sjeo na klupu Zrinjskog !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.