Sent from my x600 using Tapatalk
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nadam se da će se usrećit kao mi sa Laziovim igračima
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pretpostavljam da i opstanak Wolfsburga koji je ispadanje izbjegao za dlaku ima veze sa smanjenjem cijene. Druga stvar, vjerovatno je i sam igrač možda više želio u Milan, prije sveg zbog novog "plana i programa" novih vlasnika, a i zbog toga što je Inter drastično pao u zadnjem dijelu šampionata.SiamoNoi je napisao/la:Kessie je odličan,ali Inter ima Kondogbiu koji se s tim Kessiem poigravao u međusobnoj.Što ne znači da Kessie neće bit bolji od Francuza nego da Interu uz ovakvog Kondogbiu još jedan takav igrač ne treba.Prvi sam htio Kessia i jos na pocetku sezone govorio da bi trebao odličan igrač bit,ali trenutno je stvarno nepotreban.
A zanimljivo kako je Wolfsburg od Intera trazio preko 20m za Rodrigueza dok ga sad Milanu prodaju za 15ak i bonuse s kojima se neće ić ni do tih 20.Dijelom ga se propustilo zbog toga što su bildali cijenu,a dijelom zbog nesređene situacije s trenerom pa se potpuno obustavilo te pregovore i tu je Milan uletio.Vrhunsko pojačanje za njih.Ista stvar za Schickom koji je praktički bio Interov pa se obustavilo sve jer nije trener dogovoren.Iako,prema Di Marziu Inter je uz neke strane klubove još uvijek u igri za Čeha.
FIGC President Carlo Tavecchio has chosen Paolo Maldini as his first choice to replace Lele Oriali as Team Manager for the Italian National Team. According to Sky Sport's Alessandro Alciato, Tavecchio believes Maldini fits the profile of a top class appointment. The FIGC are still waiting for a response, but this could be Maldini's first important position following his retirement from his playing career.
Ako se ne varam, u tom periodu kada ste se povezivali sa Rodriguezom, još ste imali neke šanse za LP, pa kad ste je izgubili ovaj se samo odlučio otići kod rivala. Yebeš ga, to je danas biznis, slično ste vi nama ukrali Kondogbiu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Loše se nadaš, historija kaže da Milan rijetko dovodi igrače iz Lazija, al' kad dovede onda to obično bude pojačanje.Biscione je napisao/la:Nadam se da će se usrećit kao mi sa Laziovim igračima
Jaap Stam ili Nesta recimo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To su bili nekadašnji Laziali iz šampionske generacije, i mi smo se usrećili sa Stankovićem. Ali ovi današnji su neka druga priča.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Re: RE: Re: Serie A
Bit ce Biglia odlican u Milanu ako izbjegne ozljede.

Drugo ima smisla samo sto je zapelo sa klubom,a ne igracem.Milan se koliko sam pratio ukljucio tek kad je Inter vec odustao.Steta,jedan od najboljih na svojoj poziciji.
A prvi duel Milan-Inter je poceo sada sa Contijem.Vec sam pisao...bio bi prilican fejl ako im ga Milan uzme ispred nosa.
Logicnije mi je da cijena bude veca ako su izborili ostanakRaonffa je napisao/la:Pretpostavljam da i opstanak Wolfsburga koji je ispadanje izbjegao za dlaku ima veze sa smanjenjem cijene. Druga stvar, vjerovatno je i sam igrač možda više želio u Milan, prije sveg zbog novog "plana i programa" novih vlasnika, a i zbog toga što je Inter drastično pao u zadnjem dijelu šampionata.SiamoNoi je napisao/la:Kessie je odličan,ali Inter ima Kondogbiu koji se s tim Kessiem poigravao u međusobnoj.Što ne znači da Kessie neće bit bolji od Francuza nego da Interu uz ovakvog Kondogbiu još jedan takav igrač ne treba.Prvi sam htio Kessia i jos na pocetku sezone govorio da bi trebao odličan igrač bit,ali trenutno je stvarno nepotreban.
A zanimljivo kako je Wolfsburg od Intera trazio preko 20m za Rodrigueza dok ga sad Milanu prodaju za 15ak i bonuse s kojima se neće ić ni do tih 20.Dijelom ga se propustilo zbog toga što su bildali cijenu,a dijelom zbog nesređene situacije s trenerom pa se potpuno obustavilo te pregovore i tu je Milan uletio.Vrhunsko pojačanje za njih.Ista stvar za Schickom koji je praktički bio Interov pa se obustavilo sve jer nije trener dogovoren.Iako,prema Di Marziu Inter je uz neke strane klubove još uvijek u igri za Čeha.
FIGC President Carlo Tavecchio has chosen Paolo Maldini as his first choice to replace Lele Oriali as Team Manager for the Italian National Team. According to Sky Sport's Alessandro Alciato, Tavecchio believes Maldini fits the profile of a top class appointment. The FIGC are still waiting for a response, but this could be Maldini's first important position following his retirement from his playing career.
Ako se ne varam, u tom periodu kada ste se povezivali sa Rodriguezom, još ste imali neke šanse za LP, pa kad ste je izgubili ovaj se samo odlučio otići kod rivala. Yebeš ga, to je danas biznis, slično ste vi nama ukrali Kondogbiu.
Drugo ima smisla samo sto je zapelo sa klubom,a ne igracem.Milan se koliko sam pratio ukljucio tek kad je Inter vec odustao.Steta,jedan od najboljih na svojoj poziciji.
A prvi duel Milan-Inter je poceo sada sa Contijem.Vec sam pisao...bio bi prilican fejl ako im ga Milan uzme ispred nosa.
I ovo je šampionska generacija, šta će Candreva levatBiscione je napisao/la:To su bili nekadašnji Laziali iz šampionske generacije, i mi smo se usrećili sa Stankovićem. Ali ovi današnji su neka druga priča.
@Siamo
Al' je u principu sve dogovoreno još prije 10-ak dana, a u tom periodu Wolfsburg još nije odigrao taj dvomeč za opstanak. Plus, kažem ti da je vjerovatno igrač želio da ode zbog svih loših okolnosti oko kluba, pa su ovi odlučili smanjiti cijenu samo da ga prodaju, da nemaju nezadovoljnog igrača u rosteru.
Ovo govorim samo sa aspekta smanjenje cijene, što opet nema veze sa tim što je on izabrao Milan ispred Intera.
Nije on izabro Milan ispred Intera nego je Inter odusto zbog visoke cijene, jos u februaruRaonffa je napisao/la:Ovo govorim samo sa aspekta smanjenje cijene, što opet nema veze sa tim što je on izabrao Milan ispred Intera.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ma nebitno u ovom slučaju, nisam mislio bukvalno da je vagao i birao.arminz je napisao/la:Nije on izabro Milan ispred Intera nego je Inter odusto zbog visoke cijene, jos u februaruRaonffa je napisao/la:Ovo govorim samo sa aspekta smanjenje cijene, što opet nema veze sa tim što je on izabrao Milan ispred Intera.
Re: RE: Re: Serie A
Skuzili smo se.
Sampionska nego sta,da Chini cuje da zaboravljate kup...Raonffa je napisao/la:I ovo je šampionska generacija, šta će Candreva levatBiscione je napisao/la:To su bili nekadašnji Laziali iz šampionske generacije, i mi smo se usrećili sa Stankovićem. Ali ovi današnji su neka druga priča.![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je krenulo Milan će dobiti 4 ekstra pojačanja za samo 40ak miliona. Ostaje znači još 110 da zaganjaju Contia, Keitu i Moratu, pa zašto ne i Tolisa ako uspiju kome uvaliti Baccu, Nianga i De Sciglia, jer to je dodatnih 50M. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Siamo@
Conti je milanista cini mi se tako da ne ocekuj da ce izabrat Inter prije Milana...
Milan zasad fin posao radi. Na vrijeme zavrsavaju stvari. Dok majmuni u Interu nisu sposobni ni trenera da ozvanice...
Conti je milanista cini mi se tako da ne ocekuj da ce izabrat Inter prije Milana...
Milan zasad fin posao radi. Na vrijeme zavrsavaju stvari. Dok majmuni u Interu nisu sposobni ni trenera da ozvanice...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- IlCapitano
- Kontakt:
Conti je navijač Juventusa.Mago je napisao/la:Siamo@
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
A negdje ko da sam vidio da je Milanista. Moguce da grijesim. Al svejedno nece on u Inter...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao da je bitno za koga navija, danas je novac taj koji pravi prevagu.Za milion više po sezoni neće on imati problema ni da zavoli Lazio.Prednost je što Milan ima odlične odnose sa Atalantom, a i izgleda da je Milanov projekat izuzetno atraktivan za igrače.

Uostalom..

Uostalom..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nedavno sam i ja vidio tu sliku. Mada, kao sto Rom veli ko da je to bitno, prošla su vremena kad se igralo na tu kartu.
Il Club più titolato al mondo!
Sad ispade ne moze niko uzet igraca interu osim ako oni ne odustanu od istog , koda su Real 
jelle je napisao/la:Sad ispade ne moze niko uzet igraca interu osim ako oni ne odustanu od istog , koda su Real
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Tacno je da se u 90im vise respektovao milan, pa zasto bi inter respektovali pod milim Bogom
Ali nakon farse 2006 i grupnog sikaniranja juventusa nemam vala vise nikakav respekt. I nakon istjerivanja dodjose ta dva milanska velikana bukvualno u coporu(posto se ovdje ta rijec ustalila) i razgrabise juventus za sicu i to kad mu je najteze bilo.
Eh sad deceniju poslije kad je juventus ponovo se vratio gdje mu je mjesto i to svojim radom i sa svojim ljudima ojacao finansijski,vratio reputaciju u evropi,bukvualno jedini svjetao primjer...sad se ponovo vratila ta coporativna mrznja prema najvecem klubu italije.
Ali nakon farse 2006 i grupnog sikaniranja juventusa nemam vala vise nikakav respekt. I nakon istjerivanja dodjose ta dva milanska velikana bukvualno u coporu(posto se ovdje ta rijec ustalila) i razgrabise juventus za sicu i to kad mu je najteze bilo.
Eh sad deceniju poslije kad je juventus ponovo se vratio gdje mu je mjesto i to svojim radom i sa svojim ljudima ojacao finansijski,vratio reputaciju u evropi,bukvualno jedini svjetao primjer...sad se ponovo vratila ta coporativna mrznja prema najvecem klubu italije.
Inter ne gubi igrace, on od njih odustaje.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.