AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 01 jun 2017, 00:18

da ga yebes, trpo bi i ja san marino :mrgreen:

ma neka nama lapadule, prosjecan i ogranicen igrac, ali volim njegovu ludost i doprinos koji daje ekipi, vidis da uziva igrati u milanu i da daje 200% od sebe svaki put kad mu ukazes sansu.. yebiga ja volim takve igrace, pa da je i najveca letva :zzz:

mali conti je fenomenalan, jos bolje to sto sam preferira da predje u milan :tokralju:

rodriguez i conti po bokovima, bokte koji ce to sok za organizam biti poslije silje i vagine i abatea :tokralju:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 jun 2017, 00:21

Još bi sa Rodriguezom konačno mogli dobiti igrača koji zna zabiti gol iz slobodnjaka :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 jun 2017, 02:28

Ma ja imam osjecaj da ce mali kod nas. Slozio bi se za Lapadulu, dobro je imati onakvog igraca i neka ga kao backup.
Prema WhoScored Gigio izabran u tim sezone u Evropi

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 jun 2017, 08:31

Danas inshallah da ozvanice transfer Kessiea, a onda u narednim danima na repertoaru su Rodriguez, Biglia i Conti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 jun 2017, 09:12

Da to hoće sve odraditi, pa kad napad nebi ni dirali ja bi bio zadovoljan. A znamo da će sigurno i tu biti promjena.
Nego, razmišljam, nebi bilo loše dovesti Kjera iz Fenera. Cijena mu nije velika, ima dosta iskustva, a puno bi bio bolja backup opcija od Palete i Zapate.
Pogotovo ako bi se u taj deal moga ubaciti Sosa, kao što se činimi se spominjalo ranije.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 jun 2017, 09:17

Što veća rekonstrukcija to bolje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 jun 2017, 09:21

Al kako dobar posao radi nova uprava. Milan uopšte ne preplaćuje igrače, iako smo svi to očekivali. Svaka im čast, nek samo ovako nastave.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 01 jun 2017, 09:43

Bit će tu jedna transfer bomba u vidu Morate ili Belotija gdje će otici 50-60miliona sigurno :D ali ako dovedu sve ove koji su "već" završeni onda svaka čast jer će u dvije sedmice biti izvršena rekonstrukciju najslabijeg dijela tima tj. odbrana, pa zatim ojacat će se sredina Kessie, Biglia (a ja se nadam još jednom veznjaku)i na kraju dolazi nas najmanji problem napad(iako niko ne dodje mislim da će Bacca procepiti, a i mozemo se strpiti do januara)...nadajmo se da će zavrsiti ove igrače pa onda dalje šta bude :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 jun 2017, 10:39

La Stampa claim that Milan are preparing a new super offer for Andrea Belotti: €80m+one of Lapadula, Niang or Bertolacci.

Previse previse za Belottia, naravno ako je tacna informacija. Nikako se ne mogu otet utisku da Belotti ipak nece izrasti u WC napadaca, nekako mi ne djeluje tako. Bojim se da ne bude novi Gilardino ili Imobille.. Siguran sam da bi ovo bilo bespotrebno bacanje para.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 jun 2017, 11:16

jest previše, ali spuštat će torino cijenu kako bude odmicalo vrijeme :mrgreen: pa ako se uspije ugrabiti za nekih 50 miliona, bit' će dobro, mislim da mali neće flopnuti i da će moći izrasti u odličnog igrača.

problem sa moratom je što ga traži dosta klubova iz EPL i svi po inerciji lete tamo tako da milan vrlo lako može izvisiti, a napadač ti treba.

ipak se izgleda spustila cijena na 15 miliona za bigliu, pristojno :zzz: mislim da je on materijal za kapitensku traku jer nam baš neko takav fali već godinama (koliko god bilo glupo davati nekome traku čim dođe)

opet se raiola i donaruma preseravaju :roll:
što se mene tiče neka potpiše ugovor i neka ga uvale parižanima za 100 miliona, ne trebaju mi ovakvi dvolični šupci u milanu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 jun 2017, 12:05

rope11 je napisao/la:opet se raiola i donaruma preseravaju :roll: što se mene tiče neka potpiše ugovor i neka ga uvale parižanima za 100 miliona, ne trebaju mi ovakvi dvolični šupci u milanu.
Upravu si 100% Debeli svercer stokom ce ga kad tad nekome prodati, kao sto je i sa Pogbom uradio.Prodati ga za 100 milki minimalno i dati priliku onom malom u kupu i EL,kad vec hvale da je talenat kao i Giggi.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 jun 2017, 12:48

Kessie upravo obavlja drugi dio pregleda nakon cega ce ici u Casa Milan na potpisivanje ugovora. :opaopa: :opaopa:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2017, 13:16

muha milanez je napisao/la: Bojim se da ne bude novi Gilardino ili Imobille
druze cemu ova provokacija, ne kontam

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 jun 2017, 13:22

Chinaglia je napisao/la:
muha milanez je napisao/la: Bojim se da ne bude novi Gilardino ili Imobille
druze cemu ova provokacija, ne kontam
:rol: :rol: :rol:

Pa Imobille je u Dortmund otisao da Lewu zamjeni, pa poslije sta bi.. Nije provokacija, samo primjer, mada Ciro je po meni puno bolji napadac od Gilardina, Boriella i slicnih napadaca. :thumbup:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 01 jun 2017, 15:08

Kesi je pozitivno okončao sve fizičke i atletske testove u MilanLab !
Kessie će danas posjetiti Milanov muzej u Casa Milan, dok će potpisivanje ugovora biti u ponedjeljak jer danas nisu prisutni Fassone i Mirabelli.
[MilanNews]

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 jun 2017, 15:51

I ako sam potpun ubjeđen da će Gigio na kraju ostati u Milanu, sa druge strane ne bih imao ništa protiv ni da ga prodaju za 60ak M.Jer njegova ljubav prema klubu je upitna odnosno pokazuje da je beskičmenjak kojem agent kroji sudbinu.Jedan takav vanserijski igrač uopšte nema potrebe za agentom, jer njega će njegova partije prodati u bilo koji klub na svijetu, i za to mu ne treba debeli manipulator.Ako dođe do prodaje, fin novac uzeti, i preusmjeriti na jačanje još nekih pozicija u ekipi.A vrhunskog golmana mogu naći za 30ak M, a uostalom za mladog Plizzarija svi tvrde da je talentom u rangu Donnarumme ako ne i bolji.

Kessie je već gotov posao.Sad se očekuje završetak posla sa Rodriguezom te završni napad na Bogliu i Contia.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 01 jun 2017, 15:56

@Chingi sta je reci za Bigliu ja sam ga vise gledao u Repki nego u Laziu, koliko on moze donijeti Milanu zajedno s Kessiem i jos jednim veznjakom, valjda ce doci neko dobar, kreativan.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 jun 2017, 16:06

Trebaju podhitno rijesiti gigijev status i da se prekine ova ucjena debelog svaki prelazni rok. U protivnom utopiti ga bar italija ima mladih golmana na izvoz.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 jun 2017, 16:10

meskalin je napisao/la:@Chingi sta je reci za Bigliu ja sam ga vise gledao u Repki nego u Laziu, koliko on moze donijeti Milanu zajedno s Kessiem i jos jednim veznjakom, valjda ce doci neko dobar, kreativan.
Kad sabereš sve vezne igrače Milana u zadnje 4 sezone, Biglia je bolji od njih.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 01 jun 2017, 19:03

Sve je dobro prošlo sa Kessijem, bio je u Casi Milan, ali ugovor će biti potpisan u ponedjeljak i bit će live stream na facebooku, pa pogledajte.
Razlog zašto nije danas potpisano je taj što Fassone i Mirabelli nisu u Milanu ili su negdje vani sad da li su u Njemačkoj, Rimu ili negdje drugo to stvarno ne znam :kafa:

Ponudili su Bigli ultimatum, da potpiše novi ugovor sa Laziom ili će ga prodati, koliko sam čitao razilaze se u 2 miliona ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []