Normalno da je zahtijevao igrati u petorci. Ne znam šta je to čudno, kada igrač njegovog kalibra ne želi da bude klupa nekom balavcu. I ja bih isto postupio na Damirovom mjestu.mirzza je napisao/la:Molim te da ne siris dezinformacije o odnosu Neno-Mrsic. Jedini kompleksas tu je Damir Mrsic koji je ispo supak i iza cega stojim. Damir je uslovio Nenada da ce doci na pripreme ali da mora igrati uvijek u svakoj tekmi prvu postavu, na sto mu je Nenad odgovorio da je planirao nekada pocinjati sa Nihadom.Ammare je napisao/la:
A sto Mrsic molim te????![]()
Čovjek koji je čekao 6 godina da bi zaigrao za reprezentaciju.
Čovjek se nije odazvao na pripreme onda kada ga je Neno htio koristiti kao igrača sa klupe. Trebao je biti Đedoviću izmjena.Da bude izmjena liku koji je tada imao 17 godina i igrao u F timu juniora Barcelona, dok je Mršić bio petorka u Feneru!!!
Nije on neki levat i idiot, pa da Neno može liječiti svoje lične frustracije na njemu. Kao što je to radio u reprezentaciji dok je bio igrač.
Demir Kan je sve to lijepo izvrnuo i optuzio legendu BH kosarke da hoce progurati Nihada umjesto njega.
Dakle covjek sa 35 ne zeli pomoci repki i njenom najtalentovanijem igracu tada. Mogao je doci dati mu par savjeta sta i kako, odigrati ali jok. Vazniji su motori, sminkeraj i zajebancija.
Ovo je jedina istina o tom slucaju i ne zelim vise da se predstavlja lazno kad nije tako bilo. Ovim je Demir Kan zavrsio za mene za sva vremena i taj me kompleksas uopste ne interesuje u zivotu.
Vidim ti znaš bolje od Damira šta se tu desilo!!! Očigledno nisi pratio utakmice reprezentacije dok su igrali Mršić i Neno, pa nisi upućen u to da njih dvojica nisu u najboljem odnosu bili. Da je Neno apsolutno "šikanirao" Damira za vrijeme utakmica, što bi se posebno vidjelo kad bi naša reprezentacija imala napad. Neno je htio da svaki napad ide preko njega i da svaki put on završi akciju, a još kad se tome doda da je psovao sve po spisku igračima (počevši od Ovčine, pa do Jazvina, pa ne znam do koga još) onda sam bolestan um može zaključiti da je Damir kriv za sve.
Da se razumijemo Neno je košarkaška veličina, ali je kao čovjek, mislim na njegov temperament, isfrustriran do krajnjih granica. Pa poznato je i to da se uspio i sa Firćem posvađati. Zanima me da li postoji osoba na ovoj planeti sa kojom Neno nije "zakuhao".