Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ammare
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Ammare » 17 avg 2010, 14:00

mirzza je napisao/la:
Ammare je napisao/la:
A sto Mrsic molim te???? :roll:
Čovjek koji je čekao 6 godina da bi zaigrao za reprezentaciju.
Čovjek se nije odazvao na pripreme onda kada ga je Neno htio koristiti kao igrača sa klupe. Trebao je biti Đedoviću izmjena. :o Da bude izmjena liku koji je tada imao 17 godina i igrao u F timu juniora Barcelona, dok je Mršić bio petorka u Feneru!!!
Nije on neki levat i idiot, pa da Neno može liječiti svoje lične frustracije na njemu. Kao što je to radio u reprezentaciji dok je bio igrač.
Molim te da ne siris dezinformacije o odnosu Neno-Mrsic. Jedini kompleksas tu je Damir Mrsic koji je ispo supak i iza cega stojim. Damir je uslovio Nenada da ce doci na pripreme ali da mora igrati uvijek u svakoj tekmi prvu postavu, na sto mu je Nenad odgovorio da je planirao nekada pocinjati sa Nihadom.

Demir Kan je sve to lijepo izvrnuo i optuzio legendu BH kosarke da hoce progurati Nihada umjesto njega.

Dakle covjek sa 35 ne zeli pomoci repki i njenom najtalentovanijem igracu tada. Mogao je doci dati mu par savjeta sta i kako, odigrati ali jok. Vazniji su motori, sminkeraj i zajebancija.

Ovo je jedina istina o tom slucaju i ne zelim vise da se predstavlja lazno kad nije tako bilo. Ovim je Demir Kan zavrsio za mene za sva vremena i taj me kompleksas uopste ne interesuje u zivotu.
Normalno da je zahtijevao igrati u petorci. Ne znam šta je to čudno, kada igrač njegovog kalibra ne želi da bude klupa nekom balavcu. I ja bih isto postupio na Damirovom mjestu.

Vidim ti znaš bolje od Damira šta se tu desilo!!! Očigledno nisi pratio utakmice reprezentacije dok su igrali Mršić i Neno, pa nisi upućen u to da njih dvojica nisu u najboljem odnosu bili. Da je Neno apsolutno "šikanirao" Damira za vrijeme utakmica, što bi se posebno vidjelo kad bi naša reprezentacija imala napad. Neno je htio da svaki napad ide preko njega i da svaki put on završi akciju, a još kad se tome doda da je psovao sve po spisku igračima (počevši od Ovčine, pa do Jazvina, pa ne znam do koga još) onda sam bolestan um može zaključiti da je Damir kriv za sve.

Da se razumijemo Neno je košarkaška veličina, ali je kao čovjek, mislim na njegov temperament, isfrustriran do krajnjih granica. Pa poznato je i to da se uspio i sa Firćem posvađati. Zanima me da li postoji osoba na ovoj planeti sa kojom Neno nije "zakuhao".
Allez

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 avg 2010, 14:07

Ammare je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Ammare je napisao/la:
A sto Mrsic molim te???? :roll:
Čovjek koji je čekao 6 godina da bi zaigrao za reprezentaciju.
Čovjek se nije odazvao na pripreme onda kada ga je Neno htio koristiti kao igrača sa klupe. Trebao je biti Đedoviću izmjena. :o Da bude izmjena liku koji je tada imao 17 godina i igrao u F timu juniora Barcelona, dok je Mršić bio petorka u Feneru!!!
Nije on neki levat i idiot, pa da Neno može liječiti svoje lične frustracije na njemu. Kao što je to radio u reprezentaciji dok je bio igrač.
Molim te da ne siris dezinformacije o odnosu Neno-Mrsic. Jedini kompleksas tu je Damir Mrsic koji je ispo supak i iza cega stojim. Damir je uslovio Nenada da ce doci na pripreme ali da mora igrati uvijek u svakoj tekmi prvu postavu, na sto mu je Nenad odgovorio da je planirao nekada pocinjati sa Nihadom.

Demir Kan je sve to lijepo izvrnuo i optuzio legendu BH kosarke da hoce progurati Nihada umjesto njega.

Dakle covjek sa 35 ne zeli pomoci repki i njenom najtalentovanijem igracu tada. Mogao je doci dati mu par savjeta sta i kako, odigrati ali jok. Vazniji su motori, sminkeraj i zajebancija.

Ovo je jedina istina o tom slucaju i ne zelim vise da se predstavlja lazno kad nije tako bilo. Ovim je Demir Kan zavrsio za mene za sva vremena i taj me kompleksas uopste ne interesuje u zivotu.
Normalno da je zahtijevao igrati u petorci. Ne znam šta je to čudno, kada igrač njegovog kalibra ne želi da bude klupa nekom balavcu. I ja bih isto postupio na Damirovom mjestu.

Vidim ti znaš bolje od Damira šta se tu desilo!!! Očigledno nisi pratio utakmice reprezentacije dok su igrali Mršić i Neno, pa nisi upućen u to da njih dvojica nisu u najboljem odnosu bili. Da je Neno apsolutno "šikanirao" Damira za vrijeme utakmica, što bi se posebno vidjelo kad bi naša reprezentacija imala napad. Neno je htio da svaki napad ide preko njega i da svaki put on završi akciju, a još kad se tome doda da je psovao sve po spisku igračima (počevši od Ovčine, pa do Jazvina, pa ne znam do koga još) onda sam bolestan um može zaključiti da je Damir kriv za sve.

Da se razumijemo Neno je košarkaška veličina, ali je kao čovjek, mislim na njegov temperament, isfrustriran do krajnjih granica. Pa poznato je i to da se uspio i sa Firćem posvađati. Zanima me da li postoji osoba na ovoj planeti sa kojom Neno nije "zakuhao".
Kao sto sam i napisao, radilo se o pripremnim tekmama gdje je Nenad htio da vidim kako ide to sa Nihadom u petorci. Demir Kan se nasao uvrijedjen.
Neno je za Damira igrac i legenda BH kosarke, tako da kad je Damir dosao Neno je bio kralj, car i najbolji igrac i logicno je da vecina lopti ide na njega.
Koliko se sjecam dobro su funkcionisali njih dvojica.
Dalje, Nenad kad je vidio da ima mladjih i da im treba pruziti mjesto sam se sklonio iz repke a nije uslovljavao nikoga nicim sto je doticni radio.
Dalje, Nenad je igrao za repku od 94 godine dao krv i dusu, zabio 40 komada izraelcima da bi nas odveo na EP 1995 na kojem nismo ucestvovali valjda znas iz kojih razloga.

Što se tice tog dogadjaja znam bolje od tebe sta se tu dogodilo i sta je Demir Kan iznio BH javnosti kakve neistine i bljuvotine.

BTW taj balavac je vec u vecem klubu nego sto je Turcin Demir ikad bio i taj balavac ce biti veci igrac od Demira i za razliku od Demira taj balavac gine za svoju repku.
Cuva Bog Zelju svog!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 17 avg 2010, 14:39

Nije stvar da li znaš bolje od mene, već je stvar u tome da znaš bolje od Damira i od toga šta se dešavalo. Ti si ovdje ko neki "tarot- vidovnjak", nešto u tom fazonu. Može biti i da si učitelj velikog Milana Tarota!

Vidim da malo toga znaš o karijeri Damirovoj, ustvari ništa ne znaš, pa ti evo par stvari o "neuspješnoj" njegovoj karijeri:

Bosnian National Team 99-05
Croatian Cup Winner 92-93
Croatian Cup Winner 93-94
Yugoslavia All Star Game 92 & 3 points competation winner 92
Turkish Basketball League Leader in Points Scored 00
Turkish Basketball League Leader in Points Scored 02
Turkish Basketball League Leader in Assists 01
Russian Cup Winner 03 & 3 points competation winner 03
Eurobasket.com All-Russian Superleague Guard of the Year 04
Fiba Final-Four 05
Turkish League Champion 06-07
Turkish Presidential Cup Champion 06-07
Euroleague Final 8 06-07
Turkish League Champion 07-08
Teams
Fenerbahce ( TUR) 2004-2010
Dynamo Moscow (RUS) 2003-2004
Uniks Kazan (RUS) 2002-2003
Fenerbahce ( TUR) 2001-2002
Troy Pilsener Izmir (TUR) 2000-2001
Troy Izmir (TUR) 1999-2000
Tuborg Izmir (TUR) 1997-1999
Netas (TUR) 1995-1997
KK Split (1T)
1992-1995
Sloboda Dita Tuzla
1989-1992
Notes & Facts
Scored 37 points to Besiktas in European League
Oldest Player of the Turkish League
Team Captain of Fenerbahçe

P.S. Vidim da se Đedović baš naigrao u Barci.
I Marko Topić je bio potpisao za AC Milan, pa sada hoćeš da kažeš da je bolji igrač bio od Barbareza ili Sušića ili Džeke??
A Marko Topić i Đedović su dva igrača koja su proglašeni najboljim igračima desetljeća svojih klubova ( Milana i Barce).
Čitam danas na stranici Barce, da hoće da umirove dres Nihadov. Toliko je kažu zadužio klub.

P.S.2 Pošto vidim da oslovljavaš Damira pod Turčin Demir, moram da te upoznam sa nekim stvarima, koje nemaju veze sa košarkom, već su vezane za obrazovanje, nauku, tako da prilikom uzimanja državaljnstva Turske osoba mora promijeniti ime, odnosno ime mu je potrebno da bude tursko.
Allez

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 avg 2010, 14:47

Halo decko tema je Teletovic, repliciro sam ti za neistine i bljuvotine koje pises o Nenadu i to je za mene kraj rasprave. Nihad je igrao i bio igrac Barse a Demir Kan Turcin u Feneru, ti sam prosudi koji je tim veci.
I jos nesto Demir je namjerno izvrnuo Nenadovu izjavu tako da u tom slucaju znam sta je Nenad njemu rekao a to sto Kan siri takvim kao sto si ti i tebi je tvoj problem.

Pozdravi Demira a ti promjeni nick i Ammaroglu, i ime Demir Kan je uzeto zbog kosarke tako da itekako ima veze sa KOSARKOM.

Uzivaj u zabludi da je Turcin Demir u pravu i dalje siri neistine a za prikaz Demirove biografije fali ti podatak kada je igrao za Hrvatsku repku zbog cega je morao pauzirati 3 godine da se vrati u maticu BiH ispravi to pa prosipaj nekom drugom.

P.S kad smo kod mijenjanja imena da te poducim malo jer vidim da ti nauka i obrazovanje i nije bas jaca strana, turci zahtijevaju promjenu prezimena to bi trebao znati na jos jednom Tuzlaku Asimu Parsu ili Pascanovicu, na sandzakliji Mirsadu Turkcanu iliti Jahovicu tako da i taj podatak ispravi kad budes valjao svoje nebuloze, prezime se mijenja obavezno a ime ne mora.
Cuva Bog Zelju svog!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 avg 2010, 15:06

U repci se nemogu dati uslovi. Sutis i radis kako ti trener kaze. Treba da ti bude cast sto predstavljas svoju domovinu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 17 avg 2010, 15:17

Tema je glumac iz Jablanice, ali kad ste vec krenuli u pricu o neni i mrsicu evo da i ja malo dodam.

Imali su slicne klupske karijere, sto znaci da su igrali i po vukojebinama ali i u vrhunskim klubovima. Cinjenica je da je Mrsiceva klupska karijera puno uspjesnija jer je osvojio puno toga, a Nenad nikad NISTA dok se nije vratio u Bosnu sa 36-37 godina i tek tada je osvojio sa Bosnom Kup i Prvenstvo.

Sto se tice Reprezentacije, Nenad je nas najbolji igrac posle Kindjeta i dao je Reprezentaiji puno vise nego Mrsic, a to sto se nisu mogli nije cudno, ali Nenad se ni u Bosni nije mogao sa Bajramovicem i Parezaninom pa su igrali zajedno.

Samo ja se bas ne bih kleo u Nenadov patriotizam, i on je 93, kad smo igrali EP, osluskivao vijesti iz komsiluka, pa kad je shvatio da ih bas i ne zanima, odlucio se za BiH.

Mozete me napadati i ne vjerovati mi, ali ovo su cinjenice i 100% istina
FKS❤️1946

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 17 avg 2010, 15:33

A Mehmet Aurelio, a Kazim-Kazim Richards. Ti su igrači promijenili ime, a ne prezime.
Pašćanović i Jahović su promijenili prezimena, jer nisu bila odgovrajuća turskim (u turskoj ne postoji slovo Ć). Dok su im imena ostala ista, jer su imena Mirsad i Asim uobičajena u Turskoj, odnosno nisu nemuslimanska.
"Turkish laws not allowing non-Turkish names once citizenship has been established"

Damir Mršić je ime uzeo da se ne bi vodio kao strani igrač u Turskoj, već kao domaći. Državljanstvo je uzeo 2003, a u to vrijeme je igrao u reprezentaciji. Ime je promijenio iz vjerskih razloga, jer ako kojim slučajem znaš Damir nije muslimansko ime, dok Demir jeste.

Biti kapiten Fenera ili biti 39-i igrač Barcelone? Još uvijek nisam siguran šta je veća privlegija, šta je veća čast!

Ne znam ko valja nebuloze? Nisi argument nijedan dao! Sve se svodi na to kako ti znaš najbolje, kako si ti vidovnjak. Nema argumenata, nema dokaza. Optužuješ nekoga za laž, a to ne potkrepljuješ činjenicama.

Kako god ne želim se raspravljati, jer vidim da slijediš svoje strasti, a ne razum. Tako da ti preporučujem da fino sebi napraviš limunadu i staviš dvije kocke leda i polako dočekuj iftar.
Allez

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 avg 2010, 15:44

Ammare je napisao/la:A Mehmet Aurelio, a Kazim-Kazim Richards. Ti su igrači promijenili ime, a ne prezime.
Pašćanović i Jahović su promijenili prezimena, jer nisu bila odgovrajuća turskim (u turskoj ne postoji slovo Ć). Dok su im imena ostala ista, jer su imena Mirsad i Asim uobičajena u Turskoj, odnosno nisu nemuslimanska.
"Turkish laws not allowing non-Turkish names once citizenship has been established"

Damir Mršić je ime uzeo da se ne bi vodio kao strani igrač u Turskoj, već kao domaći. Državljanstvo je uzeo 2003, a u to vrijeme je igrao u reprezentaciji. Ime je promijenio iz vjerskih razloga, jer ako kojim slučajem znaš Damir nije muslimansko ime, dok Demir jeste.

Biti kapiten Fenera ili biti 39-i igrač Barcelone? Još uvijek nisam siguran šta je veća privlegija, šta je veća čast!

Ne znam ko valja nebuloze? Nisi argument nijedan dao! Sve se svodi na to kako ti znaš najbolje, kako si ti vidovnjak. Nema argumenata, nema dokaza. Optužuješ nekoga za laž, a to ne potkrepljuješ činjenicama.

Kako god ne želim se raspravljati, jer vidim da slijediš svoje strasti, a ne razum. Tako da ti preporučujem da fino sebi napraviš limunadu i staviš dvije kocke leda i polako dočekuj iftar.
Jarane pravi ti limunadu i led ide ti ocigledno dobro, hoces mi reci da su Aurelio i Richards autohtona turska prezimena?
Hoces reci da je Fener veci klub od Barse?

Ja sam ti rekao da znam od Nenada iz prve ruke sta je rekao Demiru Turcinu 2007 godine za repku, to je sve istina a ne laz. Laz i bljuvotine provodis ti po forumu.

Znam kad je Demir uzeo drzavljanstvo, BH-CRO-BH-TURSKA govori li ti to ista?

Jesi shvatio poentu il ti treba crtati?

Kakvo ime iz vjerskih razloga? On ko lafo musliman mumin pa klanja 5 vakata a?

A tvoj karakter pokazuje to sto pljujes igraca koji gine za repku Nihada Đedovića, najveceg naseg talenta, sram te bilo!
Cuva Bog Zelju svog!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 17 avg 2010, 16:03

Pa dobro Mirza, da se razumijemo, ja vise cijenim Nenu jer je zaduzio BH kosarku realno. Ali ne shvatam zasto potenciras to tursko drzavljanstvo kod Mrsica.? Da ga prozivas za Hrvatsko, to je ok.

Pa i Nenad ima spansko da ne bi bio stranac u EU, Taj tvoj glumac Hasan ima njemacko iz istih razloga, vecina nasih sportista koji su igrali ili igraju u Turskoj imAJU Tursko, nista strasno...
FKS❤️1946

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 17 avg 2010, 16:10

mirzza je napisao/la:
Ammare je napisao/la:A Mehmet Aurelio, a Kazim-Kazim Richards. Ti su igrači promijenili ime, a ne prezime.

Jarane pravi ti limunadu i led ide ti ocigledno dobro, hoces mi reci da su Aurelio i Richards autohtona turska prezimena?
Hoces reci da je Fener veci klub od Barse?

Ja sam ti rekao da znam od Nenada iz prve ruke sta je rekao Demiru Turcinu 2007 godine za repku, to je sve istina a ne laz. Laz i bljuvotine provodis ti po forumu.

Znam kad je Demir uzeo drzavljanstvo, BH-CRO-BH-TURSKA govori li ti to ista?

Jesi shvatio poentu il ti treba crtati?

Kakvo ime iz vjerskih razloga? On ko lafo musliman mumin pa klanja 5 vakata a?

A tvoj karakter pokazuje to sto pljujes igraca koji gine za repku Nihada Đedovića, najveceg naseg talenta, sram te bilo!
Kako vidim u prezimenu Aurelio i Richards nigdje nema slova Ć. Samim time nisu bili obavezni da mijenjaju prezime. Ime je obavezno, a ne prezime. Gubiš se!

Ja nigdje nisam spomenuo da je Fener veći klub od Barce. Ja govorim o tome ko je bio kvalitetniji igrač prije par godina.

Damir Mršić je uzeo ime iz vjerskih razloga. Nisam siguran da li klanja 5 vakata (vjerovatno da, ali nisam siguran). Znam da je izuzetno religiozan! Znam da ne izlazi na mjesta gdje se toči alkohol! Ne znam je li to dovoljan pokazatelj ili ti još treba nešto. Potraži njegove intervjue malo po internetu ili se raspitaj od ljudi koji su iz Tuzle, vidim da ih ima dosta ovdje.

Ja ne vrijeđam Nihada, već samo govorim da nije kalibar, a i teško da će ikada biti više od prosječnog igrača. Živ bio pa vidio. Šta više, ja ga cijenim kao osobu, kao igrača koja se bori srcem za ovu reprezentaciju, ali govorim iskreno. Onako kako jeste.

Malo skrati taj jezik. Ne znam šta želiš postići tim svojim vulgarnim, prostačkim riječnikom. Možda se želiš dokazati kao opasan momčić ovdje, kao internet huligan. Ako se ne znaš sa poštovanjem obračati ili nekim normalnim tonom nemoj ni iznositi komentare. Samo time dokazuješ svoju nemoć.
Allez

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2010, 16:54

1. Nenad Markovic je istinska legenda ove nase kosarke, i to je to..Sinonim za reprezentaciju...Meni kao subjektivnom najdrazi igrac koji je ikada igrao kosarku...
2. Damir Mrsic je takodjer odlican igrac, ali stoji da je cesto znao kvariti atmosferu, mada ja i njega cijenim itekako...
3. Za Nihada Djedovica Misko ima ponude dva euroligaska kluba van Spanije, gdje je Mrsic bio u njegovim godinama. Covjek je dosao do Barselone sa svojih 18 godina i manje, to sve govori...
4. Trebaju nam i jedan i drugi i treci, nismo mi Srbija npr. da imamo bazu od 20 igraca...
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 17 avg 2010, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 avg 2010, 17:29

Damir Mršić VS Nenad Marković , pa ****...m mu Mršić je osvojio sve i svašta a Nenad ništa 0 0 0 osim prvenstvo i kup BH ( što većini u BH ništa ne znači jer je tu HKK dominantan) , znači Damir je puno veći igrač e sad tko je koga zadužio i razdužio je irelevantno .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 avg 2010, 18:11

kksiroki je napisao/la:Damir Mršić VS Nenad Marković , pa ****...m mu Mršić je osvojio sve i svašta a Nenad ništa 0 0 0 osim prvenstvo i kup BH ( što većini u BH ništa ne znači jer je tu HKK dominantan) , znači Damir je puno veći igrač e sad tko je koga zadužio i razdužio je irelevantno .
Da se Ulker i Fener nisu spojili, Damir vjerovatno nikada ne bi osvojio u Turskoj nista...Osvojio bi ali puno manje...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 avg 2010, 18:39

fakat ne znam sta je liku upalio se ko kutnjak, fino mu pokusavam objasniti da to sto mrsic prica je cista laz a sto znam iz Neninih usta, a on oblati Nenu da je frustriran, Nihada da je balavac a sad ja jos imam dug jezik sto sam rekao da iznosi laz i neistinu i da ga sram bude sto blati Nihada. Znam sta su i Neno i Mrsic i Nihad uradili za repku i Mrsic je tim gestom iz 2007 za mene mrtav covjek a sad sto ga neko velica njegov problem. Za drzavljanstvo nemam nista protiv, njegov zivot, ocito je skupljac drzavljanstava pitam se koje je slijedece na redu?
Cuva Bog Zelju svog!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 avg 2010, 19:55

Jbt,ova tema nikada nece biti o Mirzi izgleda :mrgreen: ,Prvo poredjenje sa Novicom mislim,sada prica o Neni i Damiru. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 19 avg 2010, 17:20

Nihad Djedovic ce ostati samo "vjeciti talenat" BiH i nista vise....on nikad nece postati dobar igrac a kamoli vrhunski.........!!!!!!mali se i dan danas zalijece u neke nerezonske prodore,suta iz zatvorenih pozicija a kad ima otvoren sut kalkulise.....to mu je zamjerao Menso jos dok je igrao za Bosnu BHT......a koliko vidim i dan danas je takav igrac nije ni malo sazrio

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 19 avg 2010, 17:51

Nek si ti sazrio iza kompjutera, to je vazno. :roll:
Raikkonen je napisao/la:Nihad Djedovic ce ostati samo "vjeciti talenat" BiH i nista vise....on nikad nece postati dobar igrac a kamoli vrhunski.........!!!!!!mali se i dan danas zalijece u neke nerezonske prodore,suta iz zatvorenih pozicija a kad ima otvoren sut kalkulise.....to mu je zamjerao Menso jos dok je igrao za Bosnu BHT......a koliko vidim i dan danas je takav igrac nije ni malo sazrio

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 avg 2010, 17:55

Raikkonen je napisao/la:Nihad Djedovic ce ostati samo "vjeciti talenat" BiH i nista vise....on nikad nece postati dobar igrac a kamoli vrhunski.........!!!!!!mali se i dan danas zalijece u neke nerezonske prodore,suta iz zatvorenih pozicija a kad ima otvoren sut kalkulise.....to mu je zamjerao Menso jos dok je igrao za Bosnu BHT......a koliko vidim i dan danas je takav igrac nije ni malo sazrio

Veze ti onda nemas sa kosarkom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 20 avg 2010, 12:49

BIHfan je napisao/la:

Veze ti onda nemas sa kosarkom.
Ej pasa da ja tebe pitam nesh gdje si ti ili jesil ikada ti igrao kosarku u nekoj ekipi......a za Djedovica nemas niti jedan argument koji bi pobio moje tako da sam na osnovu svojih glupih i nezrelih zakljucaka nesh beze balis :mrgreen:

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 20 avg 2010, 12:51

Elmar je napisao/la:Nek si ti sazrio iza kompjutera, to je vazno. :roll:
Vidi se da nemas pojma o kosarci ni malo stoga ti je pametnije da se ne javljas na ovu temu......drzi se bocanja :P

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.