Jesu to uzeli savjete sa forumskih zasjedanjaOrangina85 je napisao/la:Nasi ce dio priprema odraditi na planini, nekih 10-ak dana. Ostalo u nasem trening centru.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ne bi niko ocekivao hladno prolaz ali da bi se nadali necemu bismo, jer koliko god smo mi losi ni Madjari nisu mnogo bolji bez obzira na uslove koje imaju, tacnije oni su jos gori od nas kad bi uporedili lovu koju oni imaju u odnosu na nas a pri tome im klubovi nemaju nikakve rezultate u evropi zadnjih godinabordobijeli je napisao/la:Jbt koliko zaostajemo za evropom . evo recimo kad bi dobili Videotona svi bi hladno ocekivali prolaz kao sta ce madjari a taj isti Videoton doveo Nikolica ( trener) 2,5 miliona![]()
![]()
a mi ne mozemo platit obestecenje 100 000 .
Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Jesu to uzeli savjete sa forumskih zasjedanjaOrangina85 je napisao/la:Nasi ce dio priprema odraditi na planini, nekih 10-ak dana. Ostalo u nasem trening centru.
- Orangina85
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Jesu to uzeli savjete sa forumskih zasjedanjaOrangina85 je napisao/la:Nasi ce dio priprema odraditi na planini, nekih 10-ak dana. Ostalo u nasem trening centru.
Ma sigurno skontali da se nema vremena odlaziti negdje.
+ Zijo Svrakic i Mirza Varesanovic.zlo87 je napisao/la:
Kad sam ih vidio preksinoc na Bascarsiji srce mi bilo ko Trebevic.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija o veznjacima ? Makar insajderska da imam o čemu razmišljat... 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam za to da se odradi par dana priprema na nekoj od nasih planina. Drugi dio moze i u Butmiru a moze i negdje drugo, svejedno, u drugom dijelu odradit prijateljske, u prvom nema potrebe.
A to za doping sam gledao nesto na TVu, al evo trazim po internetu i kao smatra se "legalnim dopingom" ipak
A to za doping sam gledao nesto na TVu, al evo trazim po internetu i kao smatra se "legalnim dopingom" ipak
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
- bordoakapitar
Cini mi se da cemo ih prije napraviti nego kupiti![emoji2]
A inace smo poznati po pravljenju igraca a narocito veznih...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A inace smo poznati po pravljenju igraca a narocito veznih...
- bordoakapitar
Imamo SAID, uvalio nam ga Mamic[emoji1]
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra bi lijepo bilo vidjeti neko pojačanje! 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Nije bitno gdje treniraju vec ko ih trenira. Slobo 9h je vrhunnski fizicki spremio,u 3 dana Zeljo i SB bukvalno smo ih fizicki pojeli
Na Jahorinu idu nekih 7 dana trcanje i to
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Citam Sloboda mora isplatiti neke svoje igrace 100,000 km.
Da im ponudimo 50,000 km za Ordagica, objerucke bi prihvatili.Dobar igrac mislim da vrijedi tih para.Ako smo Olimpicu dali 30,000 km za Lelica,mozemo vala I za Ordagica.
Sa Ordagicem,Kuzmanovicem,uz ostanak vecine igraca( ne racunam Dulju,Rustemovica,Balica) ima li bi ekstra ekipu
Nekim cudom kad bi zadrzati Duljevica,ima li bi ekipu i za EL bar 2-3 kola da prodjemo.
Da im ponudimo 50,000 km za Ordagica, objerucke bi prihvatili.Dobar igrac mislim da vrijedi tih para.Ako smo Olimpicu dali 30,000 km za Lelica,mozemo vala I za Ordagica.
Sa Ordagicem,Kuzmanovicem,uz ostanak vecine igraca( ne racunam Dulju,Rustemovica,Balica) ima li bi ekstra ekipu
Nekim cudom kad bi zadrzati Duljevica,ima li bi ekipu i za EL bar 2-3 kola da prodjemo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Husara strikes again. 
2016, nekad bilo,
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znam, ali vazan je zadnji pasus. Prepusta klubu odluku hoce li ostati u klubu. Znaci dao si rijec, bilo to 2010 ili 2017. Bas je bio sladak kad je tek dosao, pali smo svi na slatkorjecivost.ledesma je napisao/la:2016
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za polaznike omladinske skole, 3 stoje 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, JavierBosnia, Lecler, misstianopenaldo, perodeformero, Tatamata1946 i 37 gostiju.