To je mozda kazna koju naplacujes jos iz dzahilijjeta, ili se po tom pitanju jos uvijek u potpunosti nisi promijenio?sekerbay je napisao/la:a zato se ja ne mogu sjetit sta sam juce jeokobe24 je napisao/la:, a zna se da ucestali pogledi u zene strankinje negativno utjecu na covjekovo pamcenje.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Joj da je doci do play-offa i tamo izvuci Partizan. Grupa bi bila siguricaHigh je napisao/la:Etički čistim.Kawhi je napisao/la:S kakvim ambicija HSK Sarajevo ulazi u sljedecu sezonu?High je napisao/la:Slino Rašupčić!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
HSK Sarajevo kako fino zvuči
povratak korijenima svojim
povratak korijenima svojim
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
suviše ste mali..Mokes je napisao/la:
Joj da je doci do play-offa i tamo izvuci Partizan. Grupa bi bila sigurica
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
De momcino predlozi nesto da se cita (DANTES je napisao/la:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Troglavo predsjednistvo je odlucilo promijeniti ime teme u Politika. Opletite. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Idem ulicom ide neko slatko i sisato djevojče, pogodite ime kojeg grada joj se razvuklo preko ne baš zanemarivih prsa?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poslije dugih preogovora, uspjeli smo doci do kompromisa. Politika nazad iz banovica u zamjenu za onu dvojicu.Kawhi je napisao/la:Troglavo predsjednistvo je odlucilo promijeniti ime teme u Politika. Opletite.
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Jedno pitanje za Mostarce, čije je zemljište u sjevernom logoru? Ko je vlasnik? I koliko košta parcela?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Penaltiky je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Krilenko i Mini Shaq
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne mogu da vjerujem
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
U gradskom parku "Gavrilo Princip" u Lukavici do maloprije je trajalo slavlje učenika povodom završetka osnovne škole. Među pjesmama koje su odzvanjale, jedna mi je posebno zaparala uši.
"Pjevali su Lijepa naša, a ja Bože pravde" uzvikivala su djeca od 14-15 godina. Naravno, ovi stihovi propraćeni su dalje odgovarajućim nacionalističkim pjesmama.
Draga djeco, ljubav prema otadžbini možete pokazati na mnogo drugih ljepših i boljih načina. Niko vam to neće niti može zabraniti. U životu me nikada nije bilo sramota reći gdje živim ali uzimajući u obzir da ste vi budućnost ovog grada, danas sam zamalo pa pomislila na to. Šta da očekujemo od vas za 5 godina ako sada ovo radite?
Uostalom, zar ne biste trebali da plačete uz Bulatovu "Maturski rastanak" i uskačete u vozić sa Bajaginom "Moji su drugovi"?
Mene koliko pamćenje služi, moja generacija je za ovaj "događaj" padala u trans uz hitove Elitnih Odreda (Jala i Buba tada nisu bili popularni kao danas).
Svu sreću svijeta vam želim u daljem školovanju ali ovakve ispade sebi više nemojte dozvoliti, već gradite sebi i svima nama državu kojom ćemo se ponositi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trebala sam znati da nece biti dobar cim si to pozelio. Boli me glava.Donnie Darko je napisao/la:
Eto vidiš, zlobna prema meni i odmah slijedi kazna, ako to nije lekcija onda ne znam šta jest
Htio sam ti poželiti dobro jutro, ali posto je nijedne![]()
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
kaka si ko cojkrasavoje je napisao/la:---
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Losa.Vijadukt je napisao/la:kaka si ko cojkrasavoje je napisao/la:---
Du?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ako ćemo iskreno, nisam ni pokušavao da promijenim.kobe24 je napisao/la:To je mozda kazna koju naplacujes jos iz dzahilijjeta, ili se po tom pitanju jos uvijek u potpunosti nisi promijenio?sekerbay je napisao/la:a zato se ja ne mogu sjetit sta sam juce jeokobe24 je napisao/la:, a zna se da ucestali pogledi u zene strankinje negativno utjecu na covjekovo pamcenje.
To je ta ahilova peta
Ne vjerujem da postoji insan koji više voli žene od mene.
Tješim se s tim što ne bludničim tj. što se sve završi na pogledu
Jes da je ponekad ovakav
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Kakve crne mjehuriće?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.