Evo je se ne slazem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svake godine se prica kako ta generacija kadeta ima sansu da zaigra 
Evo je se ne slazem
Generacija Nedima Hadzica je ona koja prije ima sansu, naravno ni ova nije losa, ali tek su krenuli 
Evo je se ne slazem
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dominacija, remont, pljuvači, stadion, kilaža.High je napisao/la:Stavite cenzuru na riječi: Said, pišanje, babuka, Husara, Mešanović, Husref, Dinamo.
SRETAN BROJ - 1725
@sarajlijicaSarajlijica1946 je napisao/la:Ja mislim da ce on imati jos jedan izlet u ove divlje lige tipa Moldavija, Madarska.mma_hz je napisao/la:Da je Olimpic opstao znali bi gdje Dupovac ide,ovako mozda u Bosnu Visocku ako izbore PL,Celik ili nasa filijala Zrinjski,
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Palilo se i palit će se.pitic je napisao/la:Dominacija, remont, pljuvači, stadion, kilaža.High je napisao/la:Stavite cenzuru na riječi: Said, pišanje, babuka, Husara, Mešanović, Husref, Dinamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesi zlopamtilo. Gdje si se to izgubio, nema te kao trofeja na grbavici.mma_hz je napisao/la:@sarajlijicaSarajlijica1946 je napisao/la:Ja mislim da ce on imati jos jedan izlet u ove divlje lige tipa Moldavija, Madarska.mma_hz je napisao/la:Da je Olimpic opstao znali bi gdje Dupovac ide,ovako mozda u Bosnu Visocku ako izbore PL,Celik ili nasa filijala Zrinjski,![]()
Crno na bijelo Sojicu, nije jos nista zvanicno.
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj da hocu procitati naslov, Husref Musemic postao sef akademije FKS!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ne bi on to nikad, košto nije ni sa pirićem ni brkićem...Lakoste je napisao/la:Jasta je, nikad ga nismo ni trazili, nego Husara preko portala i spominjanjem naseg kluba u kontesku svog igraca dize cijenu u pregovorima sa Zrinjskim.hrn je napisao/la:Mesanovic nas odbio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
HoceLakoste je napisao/la:Nece Marko NIGDJE!
A znam brate,salim se malo..
Ma sta cu,majke mi nmg da gledam ovo bombanje igracima...
Vazda mi bude lose kad su rokovi ahahahah
Ma sta cu,majke mi nmg da gledam ovo bombanje igracima...
Vazda mi bude lose kad su rokovi ahahahah
FK SARAJEVO.
Nema potrebe da se ljutiš, evo čitam sms za Kuzmanovića je zakazao. Ja imam malo više godina i gostovanja prije ratnih i poslije ratnih nego ti misliš. Samo kako kod nas sve u životu zakaže, tako vjerujem da će i ovo. Recimo ja i moj sin sa svojim članskim nikad nismo mogli pristupiti tkz. internet hotspotu na stadionu, premda im je to bila neka udarna reklama kad su krenuli sa članarinama. Toliko od toga.Osttribine je napisao/la:Ne, nego eto vjerujem "insajderima" sa foruma ss.ba koji su upuceni u sve stavke ugovora pojedinih igraca, o mogucim pojacanjima i sta sve ne, a nemaju odgledanu tekmu dvije kroz sezonu na Kosevu, gostovanja da i ne spominjem.hz033 je napisao/la:I ti baš vjeruješ u ovoOsttribine je napisao/la:
hehehehe, dobar dobar.
Ja već dobio zapakovanu kovertu sa imenima
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... -om/238967
Izvinjavam se ako sam te nečim uvrijedio.
LP
U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Informacija za članove | U slučaju da niste dobili SMS poruku kluba u utorak, sa informacijom da je naš novi igrač Mico Kuzmanovic, a aktivni ste član FK Sarajevo pošaljite nam na e-mail adresu: [email protected] vaš telefonski broj i broj članske kartice, kako bi izvršili potrebno ažuriranje. Podsjećamo, FK Sarajevo će prilikom dovođenja novih pojačanja u naš klub, prvo informisati svoje aktivne članove. Budite i vi dio velike Bordo porodice! Sve informacije o članstvu potražite na www.fksarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
super sad cu ovo poslati jer nisam dobio sms
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Još jedan dan bez veznog
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Još jedna dnevnica za Saida
- Osttribine
- Kontakt:
Ne ljutim se, nego opet mi je draze procitati nesto sto je zvanicno mada ne znam do cega je ali ni ja kao ni jos par mojih prijatelja aktivnih clanova nismo dobili sms vezano za ovog Kuzmanovica, nego citati bubanje informacijama pojedinaca ovde te ovaj dolazi, sa ovim pregovarali, a pojma niko nema o mogucim pojacanjima. A taj hotspot na stadionu je totalna fula, ne znam da se bilo ko mogao na to logovati, ali ruku na srce bar moje misljenje je da tom WI Fi i nije mjesto na stadionu, jbg ako smo vec svakodnevno robovi tih pametnih telefona, ne moramo biti i taj sat i pol koliko provedemo na utakmici. Btw. nisam ni ja puter, haman 4 bankehz033 je napisao/la:
Nema potrebe da se ljutiš, evo čitam sms za Kuzmanovića je zakazao. Ja imam malo više godina i gostovanja prije ratnih i poslije ratnih nego ti misliš. Samo kako kod nas sve u životu zakaže, tako vjerujem da će i ovo. Recimo ja i moj sin sa svojim članskim nikad nismo mogli pristupiti tkz. internet hotspotu na stadionu, premda im je to bila neka udarna reklama kad su krenuli sa članarinama. Toliko od toga.
Izvinjavam se ako sam te nečim uvrijedio.
LP
LP
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da nam je Loncara iz Sirokog nafatat i onog lijevog beka mladog njihovog Stipu, pa i Menala... ima kod njih dobrih mladih igraca, al ne znam koliko je bas bio obicaj da iz tog smjera idu prema vamo 
1946~
Trči kao Almir Bekić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel organizovao Radovac Iftar i ove godine. 
ma jok ba, veće šanse da Hasanovic pređe kod nas...ThrillerHz je napisao/la:Da nam je Loncara iz Sirokog nafatat i onog lijevog beka mladog njihovog Stipu, pa i Menala... ima kod njih dobrih mladih igraca, al ne znam koliko je bas bio obicaj da iz tog smjera idu prema vamo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
A pretpostavio samDenchiNL je napisao/la:ma jok ba, veće šanse da Hasanovic pređe kod nas...ThrillerHz je napisao/la:Da nam je Loncara iz Sirokog nafatat i onog lijevog beka mladog njihovog Stipu, pa i Menala... ima kod njih dobrih mladih igraca, al ne znam koliko je bas bio obicaj da iz tog smjera idu prema vamo
Ovako kad ufatim malo vremena, uzmem razmisljat o potencijalnim veznim i lijevim bekovima, jos sad kako uprava cita forum, pa reko nebil poslusali
1946~