AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I ja se slazem za Moratu, vise bih volio Belotti-ja.Nadam se da će doci Belotti i koje dobro krilo
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Debeli trazi 8 mil po sezoni za Donarumu
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Rekoh ja, prodati malog i završiti tu sagu.
Čuj 8 miliona
Čuj 8 miliona
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
gambler1899
- Kontakt:
Evo mu cuna i 8 miliona, pa ja bi ga sad poslao na tribine ne bi vidio gola osim na poligonu pa nek ide gdje hoće sljedeće godine...bezobrazluk umjesto da bude zahvalan što je dobio priliku da brani u klubu kao što je milan, a inače bi završio na posudbi u nekom znj klubu i propao bi ko zeton a on trazi 8miliona....samo ultimatum postavi 4miliona mu je previše ako hoće hoce ako ne onda ko ga j**e
- LegendKiller
- Kontakt:
Ima tu dosta lažnih informacija tako da ne treba vjerovati u sve što se objavi, prije svega što objavi neka facebook stranica. Nešto mi je to pretjerano 8 miliona da traži, tako da ne vjerujem u ove natpise.
Na kraju krajeva ona mali iz Calgaria je odlican golman, a ovoga prodati za 80 mil i kupiti dva veznjaka od po 40 mil! evo ja bih sad prvi pristao na to 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Raiola i njegove igrice.Niti jedan klub u Evropi neće nekom pubertetliji dati 8M po sezoni, niti jedan klub i to debeli zna.Ali će pokušati od Milana izvući neki maksimum a to je 5M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I Gigi s**e, ogadit će se navijačima.
Razumijem da pokušavaš dobiti što bolji ugovor ali valjda se trebaš izjasniti. Reći da si sretan u klubu, da se nadaš da ćeš uskoro dobiti novi ugovor.
Da želiš da ostvariš u budućnosti nešto sa klubom u kojem si ponikao i koji te stvorio.
Razumijem da pokušavaš dobiti što bolji ugovor ali valjda se trebaš izjasniti. Reći da si sretan u klubu, da se nadaš da ćeš uskoro dobiti novi ugovor.
Da želiš da ostvariš u budućnosti nešto sa klubom u kojem si ponikao i koji te stvorio.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:

Novi Essien ali onaj iz perioda u Lyonu i Chelsea-u.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Da mi je samo znati zbog cega su navijaci "razocarani" kao sto kazu ovi sa sportsport. Ja koji debili Boze sacuvaj. Da ga je kojim slucajem Chelsea doveo bio bi naslov: "Chelsea doveo super talentovanog Kessia".
Sretno momcino, ja sam uvjeren da ce uspjeti u crveno-crnom dresu. Bravo za nove ljude u klubu po stoti put

Sretno momcino, ja sam uvjeren da ce uspjeti u crveno-crnom dresu. Bravo za nove ljude u klubu po stoti put
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koji debilizam od novinara na SS,vjerovatno neko ko.mrzi Milan pa pise,pa ljudi uspjeli dovesti momka na posudbu da ustede za ostala pojacanje sto je jedan veliki plus plus doveli momka koji je pokazao da je pred njim svijetla buducnost.
Idemo dalje sad Rodrigez,Conti i Morata pa onda u paketu Bigila i Keita i navijaci ce biti itekako sretni
Idemo dalje sad Rodrigez,Conti i Morata pa onda u paketu Bigila i Keita i navijaci ce biti itekako sretni
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj još neko čita šta pišu ljudi koji veze nemaju o čemu pišu.Garantujem da ne znaju nabrojati 10 igrača iz Serie A, a kamoli da su upućeni koliko je samo talentovanih igrača u Serie A ali jednostavno nisu navikani.

Kakvu facu ima ovaj novi ćelo u Milanu. 

Kakvu facu ima ovaj novi ćelo u Milanu. 'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Pa normalno da ne znaju, zbog toga i valjaju svakakve gluposti. Imam osjecaj da ce Kessie bukvalno pojest svakog igraca koji se nadze pred njim, vidi ga koliki je hahah

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
gambler1899
- Kontakt:
Ko god je pisao ovaj clanak očigledno je neinformisan dovoljno pa i sami mi smo već dugo pisali da će biti prosudba na dvije godine s obavezom otkupa za 28miliona kako bi mogli kupiti što veći br igraca:D Al kako mu moćno stoji ovaj dres
nadam se da pružati dobre igre 
Dres je perverzija
Dobrodošao Kessie, i službeno!
Dobrodošao Kessie, i službeno!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da su Fabregas i Mirabelli viđeni zajedno u Montekarlu. 
- Fantasista
- Kontakt:
Điđo yede gov.na, ako voli klub treba da potpiše a ne da sluša onog manijaka. Ako ne želi da ostane vrata su mu širom otvorena. Prodat ga onome ko ponudi najviše i riješena stvar.
Drago mi je što je Kesa došao, bit će sexa.
Ja i dalje očekujem neko WC pojačanje, Biglia i Keita mi nisu zanimljivi.
Drago mi je što je Kesa došao, bit će sexa.
Ja i dalje očekujem neko WC pojačanje, Biglia i Keita mi nisu zanimljivi.
Ovo mu uopšte nije trebalo. Sad je bolje da ga prodaju jer je toliko pao u očima navijača da više nikad nece biti ono sto je trebalo da bude.
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Benvenuto Kessie. Idemo ludo,idemo jako
Forza Milan!!
Forza Milan!!
- nextterrain
- Kontakt:
Gigi mi je bio drag momak, više mi sad i nije, nek rade s njim šta hoće, najradije bi ga na tribine poslao
Nego Kessie je izabrao najdražeg igrača u dresu Milana i to je Essien
Nego Kessie je izabrao najdražeg igrača u dresu Milana i to je Essien
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.