Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Doživio sam jednu pobjedu pa dva vezana poraza u finalima.
Milan sam ''jedva'' preživio... ni sa Barcom nisam ništa bolje prošao.
sutra nakon posta i iftara aBd na ''iscrpljen'' organizam ako Bog da će doći olakšanje u vidu pobjede u finalu!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE
sutra nakon posta i iftara aBd na ''iscrpljen'' organizam ako Bog da će doći olakšanje u vidu pobjede u finalu!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Protiv Barce smo se usrali u gace i izgubili, a protiv Bayerna prosle godine su nas unistili sudije i Evra.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
ramiral je napisao/la:Doživio sam jednu pobjedu pa dva vezana poraza u finalima.
Brate tigar@ isti smo imam traume od svih izgubljenih finala,prvo finale koje sam gledao dobili smo AJAX sreca neopisiva,i onda izgubljena finala Dortmund,Real,Milan i Barca stvarno ostavi traume da mi dode da sutra i ne gledam tekmu
Neusudujem se za sutra prognozirati nista
2 ili 3 -o za nasYucca je napisao/la:ramiral je napisao/la:Doživio sam jednu pobjedu pa dva vezana poraza u finalima.
Brate tigar@ isti smo imam traume od svih izgubljenih finala,prvo finale koje sam gledao dobili smo AJAX sreca neopisiva,i onda izgubljena finala Dortmund,Real,Milan i Barca stvarno ostavi traume da mi dode da sutra i ne gledam tekmu
Neusudujem se za sutra prognozirati nista
gledao sam isto tako ajax, pa onda sve one poraze... nekako mi je najteze pao onaj protiv milana zbog onoga sa nedvedom.... eh da je igrao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija@ brate da je Nedved igrao to bi mi glat dobili jer u takvoj formi je bio da je to strasno,sjecam se njegovog treceg gola protiv Reala u polufinalu kad je otrcao pred tribinu ultrasa,samo par minuta kasnije dobi zuti karton i suspenzija za finale covjek se slomi na terenu cak je i plakao tuga nevidena
KAko rekoste gore, većina nas je ovdje generacija kojoj je ovo šesto finale u 20 godina (jbt dobar nam je prosjek svake tri 3,4 godine finale
)
Milan i Dortmund daleeeeeko najteze pali, jednostavno smo tada bili bolja ekipa i od jednih i od drugih al et.
Barcelona je nekako došla kao dio procesa ali sada....sada je vrijeme...(fakat ovaj slogan ima smisla ,haha)
uhhh

Milan i Dortmund daleeeeeko najteze pali, jednostavno smo tada bili bolja ekipa i od jednih i od drugih al et.
Barcelona je nekako došla kao dio procesa ali sada....sada je vrijeme...(fakat ovaj slogan ima smisla ,haha)
uhhh
znam , zato i kazem da mi je tesko palo to... ono je bas pogano bilo gledati, utakmica traje a on po terenu ide i plačeYucca je napisao/la:Pantelija@ brate da je Nedved igrao to bi mi glat dobili jer u takvoj formi je bio da je to strasno,sjecam se njegovog treceg gola protiv Reala u polufinalu kad je otrcao pred tribinu ultrasa,samo par minuta kasnije dobi zuti karton i suspenzija za finale covjek se slomi na terenu cak je i plakao tuga nevidena
Borusija, e to mi osta onako u sjecanju da smo bili em bolji, em favoriti, em promasimo na pocETu par prilika, i onda raspad ... pa cak i kad smo primali golove, opet smo imai prilike da se vratimo...
Uz to, bas taj dan Perruzziju se cerka rodila, on totalno dekoncentrisan nna golu..... sve se urotilo protiv nas tada...
- MysticAladin
- Kontakt:
Nije to ništa...ja 4.. Doduše, i jedno slavlje, noć kad sam počeo navijati za Juve. Najljepši dresovi ikad (plavi sa Sony naprijed)bianconeros je napisao/la:Imal mervoze decki![]()
Sad u ovom trenutku ne razmisljam koga dovesti nego je samo tekma u glavi.
Doslo je vrijeme da nas sreca ugleda ovaj put.. vec sam 2 poraza dozivio....

I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
i ja spadam u generaciju koja je dozivljelja, nakon pobjede protiv ajaksa, cetiri poraza. Najbolnije je bilo, iskren da budem protiv Milana, jer smo bili favoriti i, naravno, veliko rivalstvo. Sutra ce biti veoma tesko, ali se nadam konacnoj tituli nakon dugo godina...FJ 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Vladimir JugovicMysticAladin je napisao/la:Nije to ništa...ja 4.. Doduše, i jedno slavlje, noć kad sam počeo navijati za Juve. Najljepši dresovi ikad (plavi sa Sony naprijed)bianconeros je napisao/la:Imal mervoze decki![]()
Doslo je vrijeme da nas sreca ugleda ovaj put.. vec sam 2 poraza dozivio....![]()
![]()
![]()
![]()

Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Haman sam jedini sa dvije klempe..
ostarilo se.. 
Mada mi je onaj sa Liverpoolom nekako u magli, bilo je prava djecacka atmosfera..
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !!!

Mada mi je onaj sa Liverpoolom nekako u magli, bilo je prava djecacka atmosfera..

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !!!
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
I ja spadam u generaciju 4 
Najezim se samo pomisli na sutra, al imam neki dobar osjecaj.
Ako bude kakav slobodni na 30- metara pocinjem snjimat video
2-1 nek bude, Pjanke i Higuain.

Najezim se samo pomisli na sutra, al imam neki dobar osjecaj.
Ako bude kakav slobodni na 30- metara pocinjem snjimat video

2-1 nek bude, Pjanke i Higuain.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- pendjercity
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:Da ti malo otezam, 65min dominiramo portiv Barce, penal nad Pogbom??? Zicer Teveza? Faul nad Pogbom prije kontre za gol Suareza? Aatuzlak1987 je napisao/la:Protiv Barcelone one prije par godina kada smo izgubili nije mi bilo krivo nekako, ljudi su bili kvalitetniji. Propratio, nadao sam se nekoj pobjedi ali ipak dobro je tada bilo i finale i tesko je bilo protiv onakve Barce.
Sada mislim da smo ravnopravniji, zreli i kvalitetniji, nekako mi sve izgleda poslozenije, a ekipa ima dosta vise opcija i moze igrati na vise nacina tako da bih bio malo razocaran kada ne bi uzeli ovo. Ovo je nasa godina

"Barcelona u naletu...", "Barclona tu sezonu dominantna...", "barcelona....." - ovo su svu gluposti.
Tu noć neka samo zahvale sudijskim greškama (da budem fin i izbjegnem neku iskreniju misao) što postaše šampioni.
Utakmicu sam gledao u Torinu, a onda je bar 50 puta pregledao analizirajuci svaki detalj i razmisljajuci koliko dugo bi trajala ta topla Torinska noc...
Bilo prošlo, sad se nadam da sutra uzimamo ono što nam pripada...

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- IlCapitano
- Kontakt:
wtfJuventus are close to signing Szczesny for €16 mill. Agreement has been reached with the player and Arsenal reports @DiMarzio
Di Marzio: Keita Balde has decided to move to Juve. If Lazio doesn't sell him to Juve this summer he will move for free to Juve next summer
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- firefirefirely
- Kontakt:
Apsolutno istoMig_Mig je napisao/la:Vladimir JugovicMysticAladin je napisao/la:Nije to ništa...ja 4.. Doduše, i jedno slavlje, noć kad sam počeo navijati za Juve. Najljepši dresovi ikad (plavi sa Sony naprijed)bianconeros je napisao/la:Imal mervoze decki![]()
Doslo je vrijeme da nas sreca ugleda ovaj put.. vec sam 2 poraza dozivio....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vakat, ne.znam.Jel.rat ili nije, jos se.trzas na sve
Struje ima pa nema, onako znaš o.fudbalu više.iz priča nego što si gledao.. I stari kaže, navijam za Sarajevo, a što.se.tice.ovih.evropskih klubova, kako ja.tako.i većina raje ti ovdje navija za juventus...
I prvo.čega se sjećam je promašaj Baggia 94. Na akumulatoru od fice,.Italija na.kosevu i eto finale i penali... Kada sam zavolio juve...
Struje ima pa nema, onako znaš o.fudbalu više.iz priča nego što si gledao.. I stari kaže, navijam za Sarajevo, a što.se.tice.ovih.evropskih klubova, kako ja.tako.i većina raje ti ovdje navija za juventus...
I prvo.čega se sjećam je promašaj Baggia 94. Na akumulatoru od fice,.Italija na.kosevu i eto finale i penali... Kada sam zavolio juve...
Cini na aparatimaCalciomercato - Lazio, Keita has decided: he wants Juventus

Ali je keita juventusu vjerojatno neka C ili D opcija poslije bernardeschia, coste i vjerovatno lemara....
Sto je fakat tuzno...
Sto je fakat tuzno...
Laziali su prezivjeli odlaske Neste, Signorija, Nedveda itd, koji apsolutno nisu zeljeli napustit Lazio, ali su morali ici (doduse, Signori se posvadjao s Erikssonom i zbog toga je otisao) jer je klubu prijetio bankrot, a Nesta i Nedved su vas bili odbili :cool: pa ti vidi gdje se Keita uklapa s takvim velicinama i dal je to neko zbog koga neko treba biti na aparatimajelle je napisao/la:Cini na aparatima :urnebes:
poznato je kakav su status medju tifozima Lazija uzivali i uzivaju ti igraci
znam da se sprdas, al imao sam potrebu da ti odgovorim da ozbiljan nacin :kafa:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jako nas je briga za vase emocije, mislicemo na vas i dalje. Nek dodje Keita, super igrac za klupe.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.