Koji sam ja faktor da dodjem na skupstinu ovakvih kao ja dole ima za bacanja, daj nekog konkretnog, sto ovaj dole rece daj neku baju a ne pijacare ustalom po vasem opisu najvise je i licilo na pijacu.zomir je napisao/la:Jucer bio na skupstini, jezicari poput combe, sidrana,tkantona ni na mapi. Al je drugih jezicara itekako bilo, svi bi oni nesto al kad treba da urade neka mene, necu ja! Trenutna garnitura koja jos funkcionise je totalno neozbiljna jer su dopustili da im neke jezikare odrede pravac kao eto sad cemo mi vama dat i Vi vodite klub, a ti jezikara nalik ovima na forumu ni na mapi boli ih tuki za Zvijezdom. Al su tu da proslave titulu i da kritikuju kad ide nizbrodo, dok kad je normala zavuku se u rupe. Skupstina na sve licila, a najmanje na skupstinu jednog kluba totalno neozbiljno na silu isforsirano izgleda. Durgutu maca pojela jezik i jos pojedinim koji su trebali bit glasni. Najglasni bio neki predsjednik priverdnika on bi ko nesto, kad mu Sadan rece da okupi ljude i da vodi pregovore s priverdnicima.On u fazonu, ko sto bi ja to? Jedina pametna osoba i potkovana znanjem je Ensar, al kako on rece nije on baja u gradu da on nesto vodi, al se covjek trudi na svaki nacin da stabilizuje Zvijezdu i druze itekako trebas bit neko ko se pita nesto dole. Mirso hoce pomoc klubu, kako sam skonto i Adem al uz njih treba jos ljudi pogurat malo da udju u pricu. Treba popricat s ljudima odvojeno s Mirsom, Ademom, Belom, Gradmont, Topcagicem, Hanibalom itd... da ne nabrajam. Opstina bi se ko sad izvukla iz cijele price, al oni moraju bit pokretaci toga i iznac rijesenje jer Zvijezda je Gradačački klub! Ako to ne mogu ocigledno su nesposobni, al znam i vjerujem da mogu. Zvijezda nije stvar pojedinca i pijacara, Zvijezda je stvar Gradačca. Treba se fokusirat na spas kluba, a ne bacat kuke nekom i prozivat i sadasnje i bivse puste se vise toga. A ko obraca paznju na ove pojedince jezicare gori je od njih
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel ima informacija tko ulazi u novi upravni odbor
-
crvenobijeli
- Kontakt:
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Prvo delegati skupštine, skupština bira upravni odbor komplet, predsjednika sportskog direktora, Upravni odbor šefove trenere sa sportskim direktorom i predsjednikom
A kakve baje nema toga u naredni par godina, samo sitno i radno da se dokaze da je pravi put i tek tada očekivat nekog pravo ozbiljnog da se prihvati godine su to, treba sto vise ljudi doći u nedjelju na skupštinu
A kakve baje nema toga u naredni par godina, samo sitno i radno da se dokaze da je pravi put i tek tada očekivat nekog pravo ozbiljnog da se prihvati godine su to, treba sto vise ljudi doći u nedjelju na skupštinu
Combe vs Spiska
Opozicija i vlast .
Seljačka posla...
Opozicija i vlast .
Seljačka posla...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Privatizacija jedini spas
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
DevilsAdvocate je napisao/la:Privatizacija jedini spas
Imal sta novo
Ima uvjek nesto novo.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel bolje ili gorespiska je napisao/la:Ima uvjek nesto novo.
Bolje je u narednih nekoliko dana bit ce poznata sudbina Zvijezde, ono što je za sada sigurno jeste da opština ostaje uz klub to je najbitnije za dalje trebamo svi malo vise da uradimo, navijači, simpatizeri publika, sponzori svi. Oni koji ne zele pomoci i sudjelovati ne moraju omalozavati oni koji to zele i rade onoliko koliko njihov kapacitet dozvoljava. Od prozivanja jednih drugih nemamo mnogo to je samo što mogu reci.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Kazi slobodno,taj necita forumspiska je napisao/la:Bolje je u narednih nekoliko dana bit ce poznata sudbina Zvijezde, ono što je za sada sigurno jeste da opština ostaje uz klub to je najbitnije za dalje trebamo svi malo vise da uradimo, navijači, simpatizeri publika, sponzori svi. Oni koji ne zele pomoci i sudjelovati ne moraju omalozavati oni koji to zele i rade onoliko koliko njihov kapacitet dozvoljava. Od prozivanja jednih drugih nemamo mnogo to je samo što mogu reci.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nisam bas siguran da je to rjesenje.Ako ulazimo u tu pricu oko privatizacije ja trenutno ne vidim neko ime iz grada ko bi se u to upustio.Da bi neko privatizovao neki klub taj investitor bi ocekivao barem povratak ulozenih sredstava,sto je u slucaju nase Zvijezde po meni nemoguca misija.Ne znam koliko sredstava treba da bi se igrala ova liga ali predpostavljam da bi cifra bila oko 300-400 k mi od prodaje ulaznica,dresova i izdavanje onih prostora jedva saberemo za sudije,delegate,prevoz itd..Ako bi neki od domacih privrednika i odlucio na ovaj potez mislum da bi se ohladio za sezonu-dvije,ali u tom slucaju gubimo opcinu koja sad drzi Zvijezdu koliko toliko u zivotu jer oni vise ne bi ulagali u klub u kojem glavnu rijec vodi privatnik..DevilsAdvocate je napisao/la:Privatizacija jedini spas
zavisi, ako pricamo o privatizaciji, sto kod nas nije moguce, govorimo o dionicama tako da bi i opstina imala nekio dio dionica...al od toga nema nista nego gledam sad Mladost V.O nas povali s remijem ispado smo i mi i oni, nestadose sa mape nisu cak ni u trecoj ligi. Metalci se s nama poklase prosle sezone, navodno upitno postojanje kluba izgleda ide kljuc u bravuzmaj348 je napisao/la:Nisam bas siguran da je to rjesenje.Ako ulazimo u tu pricu oko privatizacije ja trenutno ne vidim neko ime iz grada ko bi se u to upustio.Da bi neko privatizovao neki klub taj investitor bi ocekivao barem povratak ulozenih sredstava,sto je u slucaju nase Zvijezde po meni nemoguca misija.Ne znam koliko sredstava treba da bi se igrala ova liga ali predpostavljam da bi cifra bila oko 300-400 k mi od prodaje ulaznica,dresova i izdavanje onih prostora jedva saberemo za sudije,delegate,prevoz itd..Ako bi neki od domacih privrednika i odlucio na ovaj potez mislum da bi se ohladio za sezonu-dvije,ali u tom slucaju gubimo opcinu koja sad drzi Zvijezdu koliko toliko u zivotu jer oni vise ne bi ulagali u klub u kojem glavnu rijec vodi privatnik..DevilsAdvocate je napisao/la:Privatizacija jedini spas
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa bilo je za ocekivat. Mali plasticni klubovi i jesu za takve kratkotrajne bljeskove i onda ende. Cim se padne jedan rang nize odmah se gasi sve. Isto ce se desit i sa krupom a mozda i sa mladost dk ako ispadnu u skorije vrijeme
⭐
Eto mi smo ko nesto bolji...theboss_RD07 je napisao/la:Pa bilo je za ocekivat. Mali plasticni klubovi i jesu za takve kratkotrajne bljeskove i onda ende. Cim se padne jedan rang nize odmah se gasi sve. Isto ce se desit i sa krupom a mozda i sa mladost dk ako ispadnu u skorije vrijeme
salis se jel de???Tkanton je napisao/la:Eto mi smo ko nesto bolji...theboss_RD07 je napisao/la:Pa bilo je za ocekivat. Mali plasticni klubovi i jesu za takve kratkotrajne bljeskove i onda ende. Cim se padne jedan rang nize odmah se gasi sve. Isto ce se desit i sa krupom a mozda i sa mladost dk ako ispadnu u skorije vrijeme
stavljat klub koji ima 95-ogodisnju tradiciju i klub koji postoji 7 godina, a za njega se vezu moge afere sto namjestanja tice je u najmanju ruku smijesno, a osoba koja ih poredi je za zaljenja
- theboss_RD07
- Kontakt:
Od tebe i nisam ocekivao bolje. Malo po malo i pokazujes tu ogromnu ljubav prema klubu i otkrivas pravo liceTkanton je napisao/la:Eto mi smo ko nesto bolji...theboss_RD07 je napisao/la:Pa bilo je za ocekivat. Mali plasticni klubovi i jesu za takve kratkotrajne bljeskove i onda ende. Cim se padne jedan rang nize odmah se gasi sve. Isto ce se desit i sa krupom a mozda i sa mladost dk ako ispadnu u skorije vrijeme
⭐
To ti okaci macku o rep sto postojis 95 g od toga 70 si bio amaterski klub, eno ti primjer u njemackoj nekad prvak a sad se gasi. A to sto smo od jednih ispali iz PL a drugi su nas presli u ulasku u PL, ja nevidim da je tad iko pito koliko smo mi stari. Ali nije to poenta vec hocu da kazem da netreba nikog omalozavat i kao takvi nama su pomrsili racune i to debeloludiloo je napisao/la:salis se jel de???Tkanton je napisao/la:Eto mi smo ko nesto bolji...theboss_RD07 je napisao/la:Pa bilo je za ocekivat. Mali plasticni klubovi i jesu za takve kratkotrajne bljeskove i onda ende. Cim se padne jedan rang nize odmah se gasi sve. Isto ce se desit i sa krupom a mozda i sa mladost dk ako ispadnu u skorije vrijeme![]()
![]()
stavljat klub koji ima 95-ogodisnju tradiciju i klub koji postoji 7 godina, a za njega se vezu moge afere sto namjestanja tice je u najmanju ruku smijesno, a osoba koja ih poredi je za zaljenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.