"Te majske nedjelje je došao Osijek, al' opet je Koševo bilo puno"hz033 je napisao/la:Treba mi odgovor sto prije. Sa kim je Sarajevo igralo 4.maja 1980 kada je umro Tito.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
"Te majske nedjelje je došao Osijek, al' opet je Koševo bilo puno"hz033 je napisao/la:Treba mi odgovor sto prije. Sa kim je Sarajevo igralo 4.maja 1980 kada je umro Tito.
Osijekhz033 je napisao/la:Treba mi odgovor sto prije. Sa kim je Sarajevo igralo 4.maja 1980 kada je umro Tito.
Mora se svima ugoditi,dzaba.Ovako svi po nesto dobili i svi sute ,divno krasno.Da je realno nije al jbg.zagorski je napisao/la:Piric najbolji golman pored zivog Pavlovica![]()
A stevanovic najbolji igrac,realno nije zasluzeno!
Doći će stoper koji može igrati zadnjeg veznogamypitar je napisao/la:Ima li sta ljudi od pojacanja...
da hoce kakav veznjak potpisati.Kako bi nam dobro dosao igrac tipa,Zeke,Buce..kakvi su to igraci bili
Pa nisu se ni ovi izderali još..KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li biti novi dresovi za sl. sezonu?
nisi valjda ocekivao da bude uz stevanovica, tj stevanovic uz njegamiky_hz je napisao/la:Lendric citavu vecer bio uz CaluNa drugom portalu vec clanak o tome,posto kosta momak sa ugovorom
Željina djeca, nisam lud to gledati. Radije ću biti uz finale Super ljudi, finale, bira se super ljudov.High je napisao/la:SVI U ZENICU!