Sta mislis kako li je Kavaj podnio sinocnu utakmicu KD-aNail for Real je napisao/la:Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
NIje je ni gledao, znao sta se spremaMokes je napisao/la:Sta mislis kako li je Kavaj podnio sinocnu utakmicu KD-aNail for Real je napisao/la:Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Boli? Jelde?Nail for Real je napisao/la:Skini taj avatar, it's not gonna happen.Kawhi je napisao/la: Jedan dan se ozbiljnije posvetim nauci i odmah njesra ovdje. Koliku ja samo žrtvu činim za ovu temu.![]()
Učio do nekih 5. Odspavao. Probudio se. Vidio očekivani rezultat. Nastavio učiti.Mokes je napisao/la:Sta mislis kako li je Kavaj podnio sinocnu utakmicu KD-aNail for Real je napisao/la:Vracajte Kavaja, Donija i ostalu ekipu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Nail for Real
- Kontakt:
Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nisam očekivao da tako lako nađeš drugi klub i pređeš na bandwagon. Razočarenje si.Nail for Real je napisao/la:Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Hej, barem ne navijam za jednog igraca, ha LBJVMP?Kawhi je napisao/la:Nisam očekivao da tako lako nađeš drugi klub i pređeš na bandwagon. Razočarenje si.Nail for Real je napisao/la:Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
Jeste, nick je dokaz toga za koga navijam.Nail for Real je napisao/la:Hej, barem ne navijam za jednog igraca, ha LBJVMP?Kawhi je napisao/la:Nisam očekivao da tako lako nađeš drugi klub i pređeš na bandwagon. Razočarenje si.Nail for Real je napisao/la:Uf, mnogo me boli, jos prezalit ne mogu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Orry Main nije rasista, citaj romane tuko.
- Nail for Real
- Kontakt:
Hej, napisa Trumpov vojnikKawhi je napisao/la:Južnjak =/= nije rasista
Nail for Real je napisao/la:Hej, napisa Trumpov vojnikKawhi je napisao/la:Južnjak =/= nije rasista.

- Evolution87
- Kontakt:
Drzim knjigu ispred sebe evo sat vremena, a jos uvijek na prvoj stranici 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Nail for Real
- Kontakt:
Donald ''here's my African American'' TrumpKawhi je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Hej, napisa Trumpov vojnikKawhi je napisao/la:Južnjak =/= nije rasista.
Ko još čita Avaz?Kawhi je napisao/la:Biti će javno odricanje šećka preko avaza.legenda reala je napisao/la:Kawhiu će šećko baš postati amidža
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ko treba.Aerials je napisao/la:Ko još čita Avaz?Kawhi je napisao/la:Biti će javno odricanje šećka preko avaza.legenda reala je napisao/la:Kawhiu će šećko baš postati amidža
Pretpostavljam vecina onih koji uzivaju u zvezdamagranda i slicnim maloumnim pizdarijama jer to je sve ista kuhinja..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ko bi to trebao da bude?Kawhi je napisao/la:Ko treba.
To ne znas?Aerials je napisao/la:Ko bi to trebao da bude?Kawhi je napisao/la:Ko treba.
Ne znamKawhi je napisao/la:To ne znas?
večeras ista rutina kao i sinoć
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.