Ima Bijeljina.Sariel je napisao/la:Taj gosk imal sta dalje jebte.mozda da su prikljucili koji klub iz venezuele???blize do mora
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Jos jedinstvo i leotar da udju al odjednom . 
Koga je se guralo ka kupu? Nas ili Želju? Jeli Hrvatski lobi kriv što smo izbacili oba sarajevska kluba?Addict je napisao/la:Samo serite,sjetite se kad sam napisao da hrvatski lobi gura Široki ka kupu koji je namjerno u LzO da spasi hrvatske klubove a Zrinjski ka tituli. I tada ste isto reagovali a sve se pokazalo tačno. I tada sam prozvao Beusa i bio sam u pravu. Vratite se nazad i nađite ovo što sam napisao i to prije početka LzO i LzP. A strah me male Gabele nije, ustvari i svejedno mi je jer ova liga je najmanje fudbalska, pisam se na savez i ligu.
...
Zrinjski najbolja ekipa lige kroz citavu sezonu i zasluzeno osvojili titulu cak su glavnog konkurenta gurale sudije vise nego njih, Siroki na penale osvoji kup i idioti uspiju ovo pretvoriti u osvajanje trofeja po nacionalnom kljucu. Da je kojim slucajem Sarajevo osvojilo kup ista ova vrsta idiota bi pisala da je sve po nacionalnom kljucu - 1 trofej za hrvate i bošnjake
Kakvi smo retardi ni ne zasluzujemo bolju ligu
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ovo je lajt verzija i mila majka sta ljudi pisu pod punim imenom i prezim.na fejsu.ono je strahota 
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ja molim sve pametnjakovice koji sve znaju ,da mi reknu odma ko ce bit prvak, i ko ce ispast iz lige ?
Dosta nas nije pri parama pa da ispostujemo iducu sezonu i da uzmemo ponesto.
U suprotnom ako ne bude kako kazu nek nam se napuse kurca,i nek se ne javljaju zadnjih 5 kola !
U suprotnom ako ne bude kako kazu nek nam se napuse kurca,i nek se ne javljaju zadnjih 5 kola !
Haahahhahahaahha,cekaj bolan
Zar prosla teorija zavjere nije bila Zeljo titula Siroki kup,po nacionalnom kljucu??
I onda se dogodi Bjeljina i sve se stima Hrvatima[emoji106] [emoji23]
Da je bilo Zrinjski Sarajevo isto bi vrtili pricu o nacionalnom kljucu. Da su bili Zeljo i Sarajevo onda bi bila prica da su se Sarajlije dogovorile jednima liga drugima kup. Kanite me se s tom pricom jazavci. Smislite nesto bolje.
A nije ti smetalo kad vam se Olimpikc naguzio svake godine,a Sirokom uzeo masu bodova?
Zar prosla teorija zavjere nije bila Zeljo titula Siroki kup,po nacionalnom kljucu??
I onda se dogodi Bjeljina i sve se stima Hrvatima[emoji106] [emoji23]
Da je bilo Zrinjski Sarajevo isto bi vrtili pricu o nacionalnom kljucu. Da su bili Zeljo i Sarajevo onda bi bila prica da su se Sarajlije dogovorile jednima liga drugima kup. Kanite me se s tom pricom jazavci. Smislite nesto bolje.
A nije ti smetalo kad vam se Olimpikc naguzio svake godine,a Sirokom uzeo masu bodova?
EKONNP
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa evo,neki su tovarili para i para na Zelju,jer kako smo tada slusali po nacionalnom kljucu njima mora ic titula.GradKamena1 je napisao/la:Ja molim sve pametnjakovice koji sve znaju ,da mi reknu odma ko ce bit prvak, i ko ce ispast iz lige ?
Evo ja kazem Srbi odavno nisu bili prvaci,stavi ti stogod na Borac[emoji23] [emoji23]
EKONNP
Ne znam ciji je ovaj Addict navijac, ali ovakve upise moze opravdati neka rana adoloscencija. U suprotnom djecko nije dobar s glavom.
Zrinjski zasluzeno prvak, Siroki zasluzeno kup (posebno zbog puta do finala) iako ne bi bilo nezasluzeno da je i Sarajevo dobilo na kraju. Penali, lutrija!
Zrinjski zasluzeno prvak, Siroki zasluzeno kup (posebno zbog puta do finala) iako ne bi bilo nezasluzeno da je i Sarajevo dobilo na kraju. Penali, lutrija!
tuzlanska Sloboda
U Kardifu sa prezidenteom. Pa nisu ni oni naivni da propuste finale radi ovoga.SemirSema je napisao/la:A gdje je Beus?
- hskzmostar
- Kontakt:
A navija za one ako ti se ne gadi iz Kaknjazlajci je napisao/la:Ne znam ciji je ovaj Addict navijac, ali ovakve upise moze opravdati neka rana adoloscencija. U suprotnom djecko nije dobar s glavom.
Sramota je za klub koji je bio preko 20 i nesto kola prvi na tablici napisat da su.mu bosnjaci u savezu sve osigurali a jos je veca sramota napisati za Siroki da je nezasluzeno osvojio kup.
Savez je kriminalan radi nepravednih kazni sudijama jer Bandic je trebao biti kaznjen kao i sve sudije koje su natezale za Zelju a ne izbacen sa liste iduce godine dok o kazni Sirokog je suvisno i pricat ,meni se cini da su nasi manju kaznu dobijali za upad navijaca u teren i potjere protivnickih igraca kao i FK Sarajevo nego sad NK Siroki radi par budala i skandiranja .
Savez je gurao Zelju do kraja a to sto su oni invalidi ni sam Valjic im ne moze pomoci.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ooo, pa dje si Pappy kralju SpasovdanskePappy je napisao/la:U Kardifu sa prezidenteom. Pa nisu ni oni naivni da propuste finale radi ovoga.SemirSema je napisao/la:A gdje je Beus?
Kad ce motorijada u Lukavici
tuzlanska Sloboda
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
sreca zeljo ne dobi krupu ili sarajevo , bilo bi da je po nacionalnom kljucu .
stani malo , i ovako je nacionalni kljuc . hrvatima kup , hrvatima prvenstvo . lani je sve islo bosnjacima. ili nije , stani ...
addict ugasi se skupa s tim pokusajem kluba . samo rudar!
stani malo , i ovako je nacionalni kljuc . hrvatima kup , hrvatima prvenstvo . lani je sve islo bosnjacima. ili nije , stani ...
Ohoo brat moj. Nema te k'o Slobode u Evropi.zlajci je napisao/la:Ooo, pa dje si Pappy kralju SpasovdanskePappy je napisao/la: U Kardifu sa prezidenteom. Pa nisu ni oni naivni da propuste finale radi ovoga.![]()
Kad ce motorijada u Lukavici
Javi se nekad da prozborimo koju.
- hskzmostar
- Kontakt:
"Bosnjacki" klubovi poste dvije godine radi ljudi iz saveza i njihovih fotelja...FaustinoAsprilla je napisao/la:sreca zeljo ne dobi krupu ili sarajevo , bilo bi da je po nacionalnom kljucu .
Lani su toliko brutalni povampireni hrvati iz saveza bili da su cak dopustili samo Slobodi da nastupi u europi jer su oni najmanje"bosnjacki" klub u njih je valjda SDP na vlasti godinama a ne SDA-a pa su zato dobili priliku da nastupaju.
Vec sad se u hodnicima saveza moze cuti da iduce godine Zrinjski,Siroki i Borac idu na euro scenu dok se u sarajevu trebaju dogovorit tko ce,trenutno je Zeljo stranka zelenih pa ima manje sanse jér kao sto svi znamo probosnajckim klubovima se lose pise,pitate se svi zasto nema vise Djerzeleza iz Zenice???ugasili ga rvati radi bosnjackih fotelja
Nekad narod u nas zaboravi da je to samo lopta
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Suti, bilo bi nam puno dvije godine zaredom. Ko bi nas snosio!Pappy je napisao/la:Ohoo brat moj. Nema te k'o Slobode u Evropi.zlajci je napisao/la:Ooo, pa dje si Pappy kralju SpasovdanskePappy je napisao/la: U Kardifu sa prezidenteom. Pa nisu ni oni naivni da propuste finale radi ovoga.![]()
Kad ce motorijada u Lukavici![]()
Javi se nekad da prozborimo koju.
tuzlanska Sloboda
Bilbija i Pavlović zaslužili su ovo.
Je l ko zapazio onu 2000 iz Bijeljine.
Haj što se ložim na ove starije od sebe godinu, dvije, al što više ne smijem napadati ni ove mlađe tri, četiri godine, kako to izgleda Allahu dragi.
Kakva taktika? Čekati 24 i atakovati ove od 18?
Btw. Porzignis, yebi kevu onoj ustaškoj tuki.
Je l ko zapazio onu 2000 iz Bijeljine.
Haj što se ložim na ove starije od sebe godinu, dvije, al što više ne smijem napadati ni ove mlađe tri, četiri godine, kako to izgleda Allahu dragi.
Kakva taktika? Čekati 24 i atakovati ove od 18?
Btw. Porzignis, yebi kevu onoj ustaškoj tuki.
Vi ste onda kad je bio slucaj Pehar dobili 10.000KM kaznu i pet utakmica bez publike. Ne sjecam se jel smanjeno kasnije, ali mislim da nije.hskzmostar je napisao/la:meni se cini da su nasi manju kaznu dobijali za upad navijaca u teren i potjere protivnickih igraca kao i FK Sarajevo nego sad NK Siroki radi par budala i skandiranja .
A nakon sto su navijaci Sarajeva demolirali Kosevo, polomili par stotina stolica, ozlijedili oko 40 ljudi i sta sve jos ne - kazna cistavih 3.000KM i tri utakmice bez publike
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel vidite sad sta mi govorimo???Signore je napisao/la:Vi ste onda kad je bio slucaj Pehar dobili 10.000KM kaznu i pet utakmica bez publike. Ne sjecam se jel smanjeno kasnije, ali mislim da nije.hskzmostar je napisao/la:meni se cini da su nasi manju kaznu dobijali za upad navijaca u teren i potjere protivnickih igraca kao i FK Sarajevo nego sad NK Siroki radi par budala i skandiranja .
A nakon sto su navijaci Sarajeva demolirali Kosevo, polomili par stotina stolica, ozlijedili oko 40 ljudi i sta sve jos ne - kazna cistavih 3.000KM i tri utakmice bez publike [emoji38] [emoji38]
Kad Signore stane na moju stranu onda me nebi Bog uvjerio da sam u krivu[emoji1]
EKONNP
majroizacija hrvata
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.