Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

boomerang5
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la boomerang5 » 03 jun 2017, 00:00

haman baku krenulo u premieru, wwinu i ostalim njegovim omiljenim mjestima, pa se jadan raznjezio na ''napaceni'' hrvatski narod :lol:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 jun 2017, 00:05

Zavrsili smo prvenstvo a jos do sada nisam nigdje vidio najboljih 11 PL BiH...Kako bi izgledala ta momcad?

Nekih mojih 11...(4-2-3-1)
..................Piric..............
Hodzic-Novakovic-Vukotic-Stojkic
..........Ordagic-Tomic...........
Stevanovic...Bilbija....Duljevic
..................Lendric..............

Dobra ekipa... :D
Ovo je onako na prvu....mozda ne bi bilo lose ni rezervnu momcad sastaviti...sutra... :D
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 03 jun 2017, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 03 jun 2017, 00:05

Jel mi moze rec' ko sta je to Baka rekao pa sranje oko toga? Nisam u toku
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 jun 2017, 00:07

PiazzaGrande je napisao/la:Zavrsili smo prvenstvo a jos do sada nisam nigdje vidio najboljih 11 PL BiH...Kako bi izgledala ta momcad?

Ovo je onako na prvu....mozda ne bi bilo lose ni rezervnu momcad sastaviti...sutra... :D
Večerašnje dobitnike nagrada su birali kapiteni i treneri ekipa.
U ponedeljak ima proglašenje najboljih 11 igrača za ovu sezonu, a to organizuje sindikat fudbalera. To su birali isto igrači sa svojim glasanjem pred kraj sezone. Mislim da su glasali 5-6 igrača po timu. :D :D

Signore
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Signore » 03 jun 2017, 00:09

skripar96 je napisao/la: Jel vidite sad sta mi govorimo???
Kad Signore stane na moju stranu onda me nebi Bog uvjerio da sam u krivu[emoji1]
Ma vi ste zasluzili kaznu, al ne znam sad kome je sta veci prioritet u zivotu, zivot ili neslusanje bezopasnih budala koji vicu ono za sta imaju muda samo u masi, a kasnije bi vjerojatno popili pivu s nekim koga 'ubijaju'.

Navijaci Zrinjskog su ugrozili zivote igraca Veleza, a zbog Pehara mogu reci da je i igrac Zrinjskog u tome ucestovao i Zrinjski je vjerojatno samo zbog njega popio toliku kaznu, jer bi inace prosao isto kao i Sarajevo ciji su navijaci izazvali vjerojatno najveci kaos na BH stadionima. Pa 40 ljudi nakon utakmice doslo u bolnicu po pomoc.

Meni je normalno da je Siroki dobio toliku kaznu, ali mi nije normalno da su Zrinjski i pogotovo Sarajevo prosli bolje od Sirokog. Cak je smijesno usporediti ove kazne Zrinjskog i Sarajeva, jer je Sarajevo tu trebalo proci puno gore. Zrinjski je trebao proci mozda malo gore nego Siroki, a Sarajevo puno gore nego Zrinjski.

Da ne pricamo sad da je bilo jos slucajeva koji su trebali biti kaznjeni, mozda ne ovoliko, ali su mogli proci kao npr. Sarajevo.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 jun 2017, 00:23

arelinho je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Zavrsili smo prvenstvo a jos do sada nisam nigdje vidio najboljih 11 PL BiH...Kako bi izgledala ta momcad?

Večerašnje dobitnike nagrada su birali kapiteni i treneri ekipa.
U ponedeljak ima proglašenje najboljih 11 igrača za ovu sezonu, a to organizuje sindikat fudbalera. To su birali isto igrači sa svojim glasanjem pred kraj sezone. Mislim da su glasali 5-6 igrača po timu. :D :D
Pa dobro, neka oni biraju...mislio sam na nas ovdje, forumase...nismo bez ociju, pratimo ligu...valjda ima svako nekih idealnih 11...mozda i rezervnih 11.. :D
Volim te bola'!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 jun 2017, 00:48

.........................Bandović..................
E.Sadiković....Kerla....Regoje.....Husić
...............Rustemović.....Pršeš..........
Salčinović......Husejinović......Ziljkić
........................Tandir.................

...........................Bukvić.............
Livaja.....Bogičević......Salihović.......Čomor
..................Radovac..........Sesar.............
Kokot...........Stokić........Motika.........Govedarica

Strašno!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jun 2017, 00:57

Ima i boljih od Novakovica, ostalo bi se slozio. Ja mislim da ni ova ekipa ne bi prosla 2. pretkolo LP. Mozda uz malo srece na zdrijebu i u dvomecu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jun 2017, 00:59

Kad vec sastavljamo ekipe. Moze li neko sastaviti ekipu koja je imala najvise minuta. Npr Badnovic 2 000 minuta. Najvise od svih golmana, to je neki odraz kvalitete, kontinuitet igara. :)

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 03 jun 2017, 01:02

Signore je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:meni se cini da su nasi manju kaznu dobijali za upad navijaca u teren i potjere protivnickih igraca kao i FK Sarajevo nego sad NK Siroki radi par budala i skandiranja .
Vi ste onda kad je bio slucaj Pehar dobili 10.000KM kaznu i pet utakmica bez publike. Ne sjecam se jel smanjeno kasnije, ali mislim da nije.

A nakon sto su navijaci Sarajeva demolirali Kosevo, polomili par stotina stolica, ozlijedili oko 40 ljudi i sta sve jos ne - kazna cistavih 3.000KM i tri utakmice bez publike :lol: :lol:
S tim sto su navijaci Sarajeva uradili to nakon utakmice,ne kao kmecoglavi endehazijevci izrevoltirani rezlutatom u 90 min. napadali protivnicke igrace :puke:
lezVe do bagro

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jun 2017, 01:14

dzelllo je napisao/la:
Signore je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:meni se cini da su nasi manju kaznu dobijali za upad navijaca u teren i potjere protivnickih igraca kao i FK Sarajevo nego sad NK Siroki radi par budala i skandiranja .
Vi ste onda kad je bio slucaj Pehar dobili 10.000KM kaznu i pet utakmica bez publike. Ne sjecam se jel smanjeno kasnije, ali mislim da nije.

A nakon sto su navijaci Sarajeva demolirali Kosevo, polomili par stotina stolica, ozlijedili oko 40 ljudi i sta sve jos ne - kazna cistavih 3.000KM i tri utakmice bez publike :lol: :lol:
S tim sto su navijaci Sarajeva uradili to nakon utakmice,ne kao kmecoglavi endehazijevci izrevoltirani rezlutatom u 90 min. napadali protivnicke igrace :puke:
I to je opravdanje za kaos? Navijaci Sarajeva su cekali pobjedu pri rezultatu 1-1, a Sarajevo je imalo dva zicera pred sami kraj utakmice. Zasto bi bili nezadovoljni s 1-1 u 90. minuti ako se igra sudacka nadoknada i postoji mogucnost za najsladju pobjedu? Zrinjski je igrao kup i primio gol za 2-0 ili 3-0 sto je znacilo kraj, siguran poraz na domacem terenu i nemogucu misiju u Vrapcicima. Bas mislis da navijaci Sarajeva ne bi usli u teren u 85. minuti da je tad Siroki poveo? Po tebi ljudi ispadose gospoda jer su cekali kraj utakmice :facepalm:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jun 2017, 01:14

dzelllo je napisao/la:
Signore je napisao/la:

I to je opravdanje za kaos? Navijaci Sarajeva su cekali pobjedu pri rezultatu 1-1, a Sarajevo je imalo dva zicera pred sami kraj utakmice. Zasto bi bili nezadovoljni s 1-1 u 90. minuti ako se igra sudacka nadoknada i postoji mogucnost za najsladju pobjedu? Zrinjski je igrao kup i primio gol za 2-0 ili 3-0 sto je znacilo kraj, siguran poraz na domacem terenu i nemogucu misiju u Vrapcicima. Bas mislis da navijaci Sarajeva ne bi usli u teren u 85. minuti da je tad Siroki poveo? Po tebi ljudi ispadose gospoda jer su cekali kraj utakmice :facepalm:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 jun 2017, 01:14

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad vec sastavljamo ekipe. Moze li neko sastaviti ekipu koja je imala najvise minuta. Npr Badnovic 2 000 minuta. Najvise od svih golmana, to je neki odraz kvalitete, kontinuitet igara. :)
:lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jun 2017, 01:17

Rokoko87 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad vec sastavljamo ekipe. Moze li neko sastaviti ekipu koja je imala najvise minuta. Npr Badnovic 2 000 minuta. Najvise od svih golmana, to je neki odraz kvalitete, kontinuitet igara. :)
:lol:
Dobro to kod zelje otpada, cim ti bogicevic igra svaku. :)

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 03 jun 2017, 01:21

Po meni je tu mogao upasti Zlomislic kao glavni igrac Sirokog i osvajac kupa,a i Petrak umjesto Ordagica.
Samo jedno ime

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 03 jun 2017, 01:24

To želiš da izbaciš urinatora?

Otrese ga tuzlansko govedo na nas, umjesto na dušmane, džaba prizivali prskanje. Moguće da je to naučio kod kuće uz ubrus, pa zbog toga onjanjisanje na najdraže.

ZABORAVITI NEĆEMO, OPROSTITI NE MOŽEMO! (Levski, Široki Brijeg).

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jun 2017, 01:28

Mladen Lucic Keeper 2.790 played minutes
Nevres Fejzic NK Metalleghe BSI 2.790 played minutes
Miroslav Stevanovic FK Zeljeznicar Sarajevo 2.776 played minutes
Elvis Sadikovic NK Vitez 2.769 played minutes
Marko Obradovic FK Radnik Bijeljina 2.766 played minutes
Ivan Lendric FK Zeljeznicar Sarajevo 2.730 played minutes
Bojan Pavlovic FK Sarajevo 2.700 played minutes
Zoran Milutinovic Krupa na Vrbasu 2.685 played minutes
Oliver Petrak HSK Zrinjski Mostar 2.684 played minutes
Aleksandar Kosoric 2 Clubs 2.655 played minutes
Vedran Kjosevski FK Zeljeznicar Sarajevo 2.610 played minutes
Aleksandar Vukotic FK Krupa na Vrbasu 2.610 played minutes
Radosav Aleksic FK Krupa na Vrbasu 2.610 played minutes
Nemanja Bilbija HSK Zrinjski Mostar 2.605 played minutes
Mersudin Ahmetovic FK Sarajevo 2.589 played minutes
Dino Besirevic FK Radnik Bijeljina 2.586 played minutes
Kenan Piric 2 Clubs 2.555 played minutes
Tomislav Tomic HSK Zrinjski Mostar 2.545 played minutes
Sasa Novakovic FK Sarajevo 2.508 played minutes
Milan Muminovic NK Vitez 28 380 2.500 played minutes

Kvantitet, reklo bi se :mrgreen:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 03 jun 2017, 01:34

Signore je napisao/la:
Potpuno dva razlicita motiva napada:
1.Rezultat Sar.-Sir. je samo kap koja je prelila casu u tada vec nestabilnom Sarajevu.Treneri su se smjenjivali ko na traci a plata je bila misaona imenica.Nezadovoljstvo je prikazano kroz divljanje navijaca
2.Nakon 2:0(0:2),tzv.navijaci ili samo glasilo vladajuce stranke su izvrsili napad na protivnicke fudbalere,nicim izazvani.A njihov suborac je pokazao fair play,podapinjanjem,kako se cijeni razlicitost u tom dijelu.
Izrevoltiranost i deklarisani Fasizam kroz napad na drugo i drugacije nikad nisu,niti ce se moci porediti.U drugim zemljama se za ono sto su priredili tzv.navijaci Zrinjskog se gasi klub.
lezVe do bagro

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jun 2017, 01:37

Signore je napisao/la:Mladen Lucic Keeper 2.790 played minutes
Nevres Fejzic NK Metalleghe BSI 2.790 played minutes
Miroslav Stevanovic FK Zeljeznicar Sarajevo 2.776 played minutes
Elvis Sadikovic NK Vitez 2.769 played minutes
Marko Obradovic FK Radnik Bijeljina 2.766 played minutes
Ivan Lendric FK Zeljeznicar Sarajevo 2.730 played minutes
Bojan Pavlovic FK Sarajevo 2.700 played minutes
Zoran Milutinovic Krupa na Vrbasu 2.685 played minutes
Oliver Petrak HSK Zrinjski Mostar 2.684 played minutes
Aleksandar Kosoric 2 Clubs 2.655 played minutes
Vedran Kjosevski FK Zeljeznicar Sarajevo 2.610 played minutes
Aleksandar Vukotic FK Krupa na Vrbasu 2.610 played minutes
Radosav Aleksic FK Krupa na Vrbasu 2.610 played minutes
Nemanja Bilbija HSK Zrinjski Mostar 2.605 played minutes
Mersudin Ahmetovic FK Sarajevo 2.589 played minutes
Dino Besirevic FK Radnik Bijeljina 2.586 played minutes
Kenan Piric 2 Clubs 2.555 played minutes
Tomislav Tomic HSK Zrinjski Mostar 2.545 played minutes
Sasa Novakovic FK Sarajevo 2.508 played minutes
Milan Muminovic NK Vitez 28 380 2.500 played minutes

Kvantitet, reklo bi se :mrgreen:
Kod tebe ne moze nista bez dvolisnice. :mrgreen:
Nije bas relevantan pokazatelj prave snage i kvaliteta. Imao sam veca ocekivanja od minutaze, pretpostavljao sam da ona ima zadnju rijec sto se tice kvalitete. Ovaj Lucic rupa teska, igra samo zato sto je Ostrakovic klupa. :lol:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 jun 2017, 02:30

penke je napisao/la:

Po meni je tu mogao upasti Zlomislic kao glavni igrac Sirokog i osvajac kupa,a i Petrak umjesto Ordagica.
Ja bih sam Dulju stavio na desetku a umjesto bilbije lijevo bih stavo Menala. Volio ih ili ne ne mozes staviti najbolju ekipu bez ijednog igraca osvajaca kupa BiH
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []