Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
cigani opet vrijedjaju pokojnog Paparellija, majkum im jbem cigansku, kakav olos od kluba i navijaca

Svaki klub u Italiji ima takvih likova. Ovdje je vjerovatno riječ o par osoba. Problem je kad čitava tribina spominje pokojne, ili razvije trans u čast ratnog zločinca.
embrace the chaos
Eto vidio si odg. Mislim da je moja greška što sam bilo šta replicirao nekome kome forumi služe samo za prepiske i izazivanje istih, pa makar se i gluposti valjale.Manuel je napisao/la:On im prosjecan a npr Perin klasa.ZanimljivoDenno je napisao/la: Ja, zato se nudi 16m iako je u zadnjoj god ugovora, te 4m neto plata. Ne brukaj se.![]()
Uz Buffona i Donarumu najbolji golman u Seriji A i cestitke Juvetu sto ce ga kupiti.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 03 jun 2017, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li ovaj i dalje ozbiljan sa poređenjem ovog lipicanera i Gigija Buffona? 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Titti je lipicaner i na to ima exkluzivno pravo, nadji neku drugu zamjenicu za Sczsna
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
A sta to kad se necije misljenje ne podudara sa tvojim to misljenje nije ozbiljno,ili?IlCapitano je napisao/la:Je li ovaj i dalje ozbiljan sa poređenjem ovog lipicanera i Gigija Buffona?
Ako ga poredi ima ga pravo porediti. Ptice na grani znaju da ga ne poredi opcenito,nego za minulu sezonu samo.
A gledajuci ukupno sve,defanzivni dio timova Juventusa i Rome,i ja sam misljenja da je Poljak bio bolji ove sezone.
Da nije Donnarume,bio bi na prvom mjestu
jah, a đe sipac Strakosha
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne, nije što se ne podudara sa mojim mišljenjem nego je jednostavno smiješno. Kao da ja poredim Papua Gomeza sa Messijem jer je imao izvanrednu sezonu, eto taj nivo.
Pričamo o različitim svjetovima bolan. Odbrana Juventusa je toliko jaka upravo jer je Buffon tu i jer je on vodi i daje im samopouzdanje i sigurnost. To što bi neko njemu umanjivao značaj jer ima bolje stopere ispred ili što neko misli da Gigi ne bi pravio iste parade i bravure da su oni slabiji je njihov problem.
Zamijeni Buffona sa tim lipicanerom i Juventus ne bi igrao večeras za tripletu, kratko i jednostavno. Ne vjerujem o čemu se moram raspravljati uopšte, 2+2 je uvijek 4.
Pričamo o različitim svjetovima bolan. Odbrana Juventusa je toliko jaka upravo jer je Buffon tu i jer je on vodi i daje im samopouzdanje i sigurnost. To što bi neko njemu umanjivao značaj jer ima bolje stopere ispred ili što neko misli da Gigi ne bi pravio iste parade i bravure da su oni slabiji je njihov problem.
Zamijeni Buffona sa tim lipicanerom i Juventus ne bi igrao večeras za tripletu, kratko i jednostavno. Ne vjerujem o čemu se moram raspravljati uopšte, 2+2 je uvijek 4.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije čovjek rekao da je bolji od Buffona već da je imao bolju sezonu ili barem podjednako dobru sezonu, što je i istina i je l' to zabranjeno imati podjednako kvalitetnu sezonu kao legenda Juventusa? Uostalom ne bi Juve tek tako za golmana davao skoro 20M eura i plus platu u rangu one koju ima Buffon. Donnarumma, Buffon i Szczesny su trenutno tri najbolja golmana u ligi i to nije nikakva laž ili glupost.To vidi svako ko ima oči.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
Naravno da je glupost. Pričamo o golmanu koji zaslužuje (ne kažem da će je i dobiti) zlatnu loptu ako Juve osvoji večeras i golmanu koji će doći da mu bude rezerva sljedeće sezone.
Buffon je svijet za sebe, i po sezoni koju ima, a pogotovo karijeri. Onda drugi neka se redaju kako hoće.
Buffon je svijet za sebe, i po sezoni koju ima, a pogotovo karijeri. Onda drugi neka se redaju kako hoće.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kupimo dva ista mobitela i moj je bolji jer je moj. Prijatno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras navijam za Juventus kao da Milan igra, ali Buffon neće dobiti tu nagradu pa taman i da Juventus osvoji.Razloge svi znamo i ne treba ih navoditi.Ja ti opet predlažem da pročitaš ponovo, i da uvidiš da je čovjek samo poredio zadnju sezonu dva golmana gdje je i Poljak jednostavno pokidao.Ali teško je to vidjeti nekome ko je zaslijepljen subjektivnošću i nostalgijom.IlCapitano je napisao/la:Naravno da je glupost. Pričamo o golmanu koji zaslužuje (ne kažem da će je i dobiti) zlatnu loptu ako Juve osvoji večeras i golmanu koji će doći da mu bude rezerva sljedeće sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa niko ga ne usporedjuje sa Buffonom al da je imao dobru sezonu jeste to ne mozes reci.Ne bi ga Juve dzba platio 16 miliona za zadnju godinu ugovora da je neki prosjek a i pogledaj zadnju liniju Rome i Juveta i bice ti sve jasno.Scesny je ove sezone medju 3 najbolja golmana u Italiji i to je realno bez zajebancije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
ma Juventusu je Sczsn totalno bespotreban, al eto
Juve kao Bayern slabi konkurenciju, pakasi pravi :kafa:
Juve kao Bayern slabi konkurenciju, pakasi pravi :kafa:
Znaju ljudi realno.Ko je Romi kriv sto nisu htjeli da ga otkupe.Puno onom gadu od predsjednika 16 miliona i ode lik.
ode i bolja verzija Zrvanja jbg, sta ce panj Đeko bez njega
Driussi bi trebao doci 
- IlCapitano
- Kontakt:
Sad su Buffon i lipicaner isti?UrbyEmanuelson je napisao/la:Kupimo dva ista mobitela i moj je bolji jer je moj. Prijatno.
Ja tebi predlažem da pročitaš ponovo jer se vrtiš u krug.Romagnoli13 je napisao/la:Večeras navijam za Juventus kao da Milan igra, ali Buffon neće dobiti tu nagradu pa taman i da Juventus osvoji.Razloge svi znamo i ne treba ih navoditi.Ja ti opet predlažem da pročitaš ponovo, i da uvidiš da je čovjek samo poredio zadnju sezonu dva golmana gdje je i Poljak jednostavno pokidao.Ali teško je to vidjeti nekome ko je zaslijepljen subjektivnošću i nostalgijom.IlCapitano je napisao/la:Naravno da je glupost. Pričamo o golmanu koji zaslužuje (ne kažem da će je i dobiti) zlatnu loptu ako Juve osvoji večeras i golmanu koji će doći da mu bude rezerva sljedeće sezone.
Poljak možda i jeste imao odličnu sezonu, ali i daleko bolju je imao i Gigi. Imali su i prošlih godina igrači svjetske klase fenomenalne sezone i nisu nikad mogli u rang Messija i Ronalda jer su to različiti svjetovi. Buffon je upravo to za sve druge golmane u ligi. Za svaku poljakovu paradu ja imam jednu Gigijevu više. Za svaki njegov kiks Gigi nema ni jedan. Za svako paničarenje njegove odbrane Gigi savršeno komanduje svojom odbranom.
Golman nije samo odlična parada i par vanzemaljskih odbrana. Svaki iole dobar to ima. Gigi je lider i strah i trepet za svakog napadača, o čemu pričamo?
Kakva zaslijepljenost? Kakva nostalgija? Ne pričam o Buffonu prije 5-10 godina. I ovaj danas je u najgorem slučaju top 2 na svijetu.
Ma šta bolan niko ga ne upoređuje? Bukvalno ga izjednačavaju sa Buffonom.Manuel je napisao/la:Pa niko ga ne usporedjuje sa Buffonom al da je imao dobru sezonu jeste to ne mozes reci.Ne bi ga Juve dzba platio 16 miliona za zadnju godinu ugovora da je neki prosjek a i pogledaj zadnju liniju Rome i Juveta i bice ti sve jasno.Scesny je ove sezone medju 3 najbolja golmana u Italiji i to je realno bez zajebancije.
To za cijenu i platu sinoć sam pisao.
Buffon je 50% te zadnje linije, ne razumijem zbog čega se bolja odbrana njemu stavlja kao minus? On je komandant iste.
Uostalom, poljak je po vama pokidao jer je imao gomilu odličnih odbrana gdje je lošiju zadnju liniju izvlačio svojim odbranama, jel tako? Tom logikom da je imao bolju odbranu ispred sebe to bi njemu umanjilo vrijednost ove sezone? Smiješno.
I zadnji put, ne pričam o karijeri, pričam o ovoj sezoni. Buffon je drugi svijet, ostali neka se redaju kako hoće. Gdje ćeš dalje od toga da taj izvanredni poljak dolazi biti rezerva Gigiju.
Dosta od mene na ovu smiješnu temu. Treba se pripremati za finale u kojem Juventusa ne bi bilo da su imali poljaka na golu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
IlCapitano je napisao/la: Sad su Buffon i lipicaner isti? [emoji38]
I zadnji put, ne pričam o karijeri, pričam o ovoj sezoni. Buffon je drugi svijet, ostali neka se redaju kako hoće.
Problem je sto ne vidis problem u sebi
Ne vidis nasu poentu i tu je belaj.
Ti poredis Buffona kao golmansku legendu i Poljaka kao golmana.
A treba da ih poredis oba kao dva golmana, i to samo za ovu sezonu naravno.
A ti ako mislis da je Buffon imao bolju sezonu od mladog Donnarume mi onda ovdje nemamo vise sta diskutovati
Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 03 jun 2017, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Roma je druga obrana lige.
Buffon jest legenda, ali nije 50% te obrane, to su gluposti samo da favoriziraš Buffona naspram Poljaka. Onda kad budemo pričali o BBCu i elitnim stoperima, reći ćemo da zapravo nisu tako dobri već imaju Buffona? Ali nećemo, jer će opet bit druga priča, samo jer moje go.vno bolje miriše. Pogledaj koga ispred sebe ima Poljak, a koga Buffon. Pogledaj i čitavu momčad i koncepciju Juventusa kao najbolje defanzivne ekipe svijeta, i onda Romu koja je izrazito ofenzivna ekipa, dokazuje to i broj golova u ligi.
Buffon je možda bio mrvicu bolji, ono 2%. Drag mi je i želim mu da uzme LP, ali radi ovih navijača Juventusa mi na momente dođe da navijam za mrske rivale.
Buffon jest legenda, ali nije 50% te obrane, to su gluposti samo da favoriziraš Buffona naspram Poljaka. Onda kad budemo pričali o BBCu i elitnim stoperima, reći ćemo da zapravo nisu tako dobri već imaju Buffona? Ali nećemo, jer će opet bit druga priča, samo jer moje go.vno bolje miriše. Pogledaj koga ispred sebe ima Poljak, a koga Buffon. Pogledaj i čitavu momčad i koncepciju Juventusa kao najbolje defanzivne ekipe svijeta, i onda Romu koja je izrazito ofenzivna ekipa, dokazuje to i broj golova u ligi.
Buffon je možda bio mrvicu bolji, ono 2%. Drag mi je i želim mu da uzme LP, ali radi ovih navijača Juventusa mi na momente dođe da navijam za mrske rivale.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.