Oj starta, s dvije noge kunem ti se, umro samEsport je napisao/la:Neki se bave fudbalom zbog kolača.ThrillerHz je napisao/la:Kaze *ebo pare, fudbal se igra iz ljubavi i radi raje, a dedo mu glavni na istoku bio svojevremenoSarajlijica1946 je napisao/la:
Ja misli da je ima i dedu koji je bio svaku tekmu na Hasetu. I dedo pred smrt kaze Mico potpisi za Sarajevo, to mi je zelja. I Mico halali 200 000 manje samo da dode u Sarajevo.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze li neko iznijeti podatak koliko evropskih utakmica u nogama imaju nasu prvitimci. Ovako na prvu znam da je Bekic igrao protiv Lech, Hebib takode, Dulja ima dosta tekmi u nogama. Ovi ostali nisu nikako igrali mescini. 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pojedinim je i igranje za Sarajevo evropaSarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko iznijeti podatak koliko evropskih utakmica u nogama imaju nasu prvitimci. Ovako na prvu znam da je Bekic igrao protiv Lech, Hebib takode, Dulja ima dosta tekmi u nogama. Ovi ostali nisu nikako igrali mescini.
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oplakah.ThrillerHz je napisao/la:Pojedinim je i igranje za Sarajevo evropaSarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko iznijeti podatak koliko evropskih utakmica u nogama imaju nasu prvitimci. Ovako na prvu znam da je Bekic igrao protiv Lech, Hebib takode, Dulja ima dosta tekmi u nogama. Ovi ostali nisu nikako igrali mescini.
Sto je najtuznije ima tu istine.
Pavlovic jel on igra evropske tekme.
Adi je igrao Evropu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za par godina na novom stadionu abd.Sarajlijica1946 je napisao/la:Oplakah.ThrillerHz je napisao/la:Pojedinim je i igranje za Sarajevo evropaSarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko iznijeti podatak koliko evropskih utakmica u nogama imaju nasu prvitimci. Ovako na prvu znam da je Bekic igrao protiv Lech, Hebib takode, Dulja ima dosta tekmi u nogama. Ovi ostali nisu nikako igrali mescini.![]()
Sto je najtuznije ima tu istine.![]()
Pavlovic jel on igra evropske tekme.![]()
Adi je igrao Evropu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nokaut runda na novom stadionu. 
Sad cu ja naci na FB onog Marijana, pardon Mustafu. On ce to sve iskopati.
Sad cu ja naci na FB onog Marijana, pardon Mustafu. On ce to sve iskopati.
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam za sejha. Kako se miris sa cinjenicom da Saida i naredne sezone gledamo u svetom dresu?High je napisao/la:Selam džematliji i iskonskom ahbabu, @belosevic28!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
@beli
Mislim da ce Guza otici, ako Mehmed kaze da mu ne treba. Ako trener kaze da mu je potreban, onda nema sta komentarisati.
Nego, imal' tog zadnjeg veznog?
Mislim da ce Guza otici, ako Mehmed kaze da mu ne treba. Ako trener kaze da mu je potreban, onda nema sta komentarisati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Iskustvo igranja u Evropi imaju: Pavlović, Adilović, Kovačević, Novaković, Al. Bekić, Balić, Ivetić, Rustemović, Radovac, Hebibović, Crnkić, Duljević, Husejinović, Am. Bekić
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja garantujem da Cala nije levat i da i on vidi da Said vise nema ozbiljne veze sa fudbalom, ali je problem sto se on uhlebio, debelo debelim ugovorom, i na koji nacin ga se rijesiti?! Niko ga nece, supak nece sporazumni raskid, znaci moras ga iskesirati da ode...muhamedhulk je napisao/la:@beli
Bit ce vezni, sabura
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Haman svi na koje racunamo.hapuc je napisao/la:Iskustvo igranja u Evropi imaju: Pavlović, Adilović, Kovačević, Novaković, Al. Bekić, Balić, Ivetić, Rustemović, Radovac, Hebibović, Crnkić, Duljević, Husejinović, Am. Bekić
Mozes li to malo opsirnije ako ti nije frka, koju tekmu su igrali.
Lupam Pavlovic 5 i koje su to tekme.
Može on oblačiti dres, ali neće igrati!belosevic28 je napisao/la:Selam za sejha. Kako se miris sa cinjenicom da Saida i naredne sezone gledamo u svetom dresu?High je napisao/la:Selam džematliji i iskonskom ahbabu, @belosevic28!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Halo, pošaljite mi nove hejtere! Ove Jokere, belosevice, šejhove i slične sam već sve izurinirao..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima Ivetićmuhamedhulk je napisao/la:@beli
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Onda nam fali lijevi bek.fico je napisao/la:Ima Ivetićmuhamedhulk je napisao/la:@beli
Ima Almir CentaršutSarajlijica1946 je napisao/la:Onda nam fali lijevi bek.fico je napisao/la:Ima Ivetićmuhamedhulk je napisao/la:@beli
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I to džabalesku kao što će i Crnkić! Odličan posao radimo.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rascerupase nas menaderi. Svaki put su pametniji od nasih u upravi. Samo vas molim da ne pisete kao anamo oni, da nam je platio Balic za raskid ugovora.joker90 je napisao/la:I to džabalesku kao što će i Crnkić! Odličan posao radimo..
Šteta što je džaba, al makar ćemo smanjiti troškove plata i broj žutih kartona.
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Majestic-12 [Bot], OzmoodPinglewood i 14 gostiju.