Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
evo kaze ciro da ce pozvati mujkica ili nurkovica, ali postoji mogucnost da pozove onbadvojicu znate ciru 

mitrovic evo spreman za belgiju
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pametno razmisljanje, al kad imas suplju odbranu i pored toga supljeg golmana, e to je nesto najgore, a mi bi smo trebali imati neku odbranu i onda fali samo golman...mislim da bi sa Spahicem, Nadarevicem i Jahicem trebali imati dosta kvalitetnu odbranu, jos da je Hasagic tu e to bi vec bilo nestzo...ja mislim da bi u ovoj utakmici kakve probelmeme imamo sa golmanom trebao na go stati neki iskusan golman...majestic je napisao/la:Ma nije sve ni do golmana. Treba se nadati da ce se onaj Mitrovic oporaviti pa da on stane na gol. Vazno je kako ce obrana odigrati. Evo jedan primjer,kad smo pobijedili Belgiju (neznam gdje se igralo)bilo je 1:0,belgijanci nam nisu uputili ni jedan sut na gol,Hasagic u cijeloj utakmici nije 5 puta dotaknuo loptu. Ako obrana bude "suplja"pa da nam na gol stane buffon mi bi izgubili. Mislim da ce za obranu biti vazno da li ce igrati bajramovic i rahimic,jer oni sjajno "razbijaju"protivnicke napade (posebno rahimic).
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
pa zar nije već objavio koga je pozvo???'anlayan je napisao/la:evo kaze ciro da ce pozvati mujkica ili nurkovica, ali postoji mogucnost da pozove onbadvojicu znate ciru
kakvo je stanje sa enverom marićem , treba pitati njega. golman, golman....... spam, spam, ......
I ja mislim da ce biti solidna odbrana, drago mi je i da je Mirvic tu, njega bi ubacio umjesto Berberovica,
a za golmana , hasagic ili mitrovic
a za golmana , hasagic ili mitrovic
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
znas za naknadni pozivvOluMme je napisao/la:pa zar nije već objavio koga je pozvo???''/quote]anlayan je napisao/la:evo kaze ciro da ce pozvati mujkica ili nurkovica, ali postoji mogucnost da pozove onbadvojicu znate ciru

Ja mislim da Mitrovic moze dobro zamjeniti Hasagica. 

-
- Kontakt:
nemoze jahic igrat prije damjanovica oji trenutno najbolji stoper i to je dokazo a na golu bi mozda trebo zvat Zdenka Baotica koji brani u sturmu,a i u zelji je bio bolji od sehica i sigurniji al sehica neko forsira pa nije imo mjesta al zato ima mjesto puno jacoj ligi.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pametno razmisljanje, al kad imas suplju odbranu i pored toga supljeg golmana, e to je nesto najgore, a mi bi smo trebali imati neku odbranu i onda fali samo golman...mislim da bi sa Spahicem, Nadarevicem i Jahicem trebali imati dosta kvalitetnu odbranu, jos da je Hasagic tu e to bi vec bilo nestzo...ja mislim da bi u ovoj utakmici kakve probelmeme imamo sa golmanom trebao na go stati neki iskusan golman...majestic je napisao/la:Ma nije sve ni do golmana. Treba se nadati da ce se onaj Mitrovic oporaviti pa da on stane na gol. Vazno je kako ce obrana odigrati. Evo jedan primjer,kad smo pobijedili Belgiju (neznam gdje se igralo)bilo je 1:0,belgijanci nam nisu uputili ni jedan sut na gol,Hasagic u cijeloj utakmici nije 5 puta dotaknuo loptu. Ako obrana bude "suplja"pa da nam na gol stane buffon mi bi izgubili. Mislim da ce za obranu biti vazno da li ce igrati bajramovic i rahimic,jer oni sjajno "razbijaju"protivnicke napade (posebno rahimic).
Imas li info dali zdenko brani ja sam negdje cuo da ne ali bi me radovalo da brani i da uspije jer taj covjek je dokazao nesto sto mene mnogo znaci,ljudina je i zelim mu svu srecu i sigurno ako udje u takmicarsku formu da ce biti jedini dostojan zamjeniti hasagica na golu!
AMAR OSIM!!!
Imas par dobrih utakmica reprezentacije BIH za download na http://****-raja.atzenicanin je napisao/la:imal ko nekih linkova za snimak utakmica bih repke

-
- Kontakt:
ja koliko znam doveden je kao zamjena njihovom prvom golmanu koji se oprostio od igranja.csh je napisao/la:Imas li info dali zdenko brani ja sam negdje cuo da ne ali bi me radovalo da brani i da uspije jer taj covjek je dokazao nesto sto mene mnogo znaci,ljudina je i zelim mu svu srecu i sigurno ako udje u takmicarsku formu da ce biti jedini dostojan zamjeniti hasagica na golu!
Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Mislim da si upravu....po meni je isto bolje staviti prvog golmana manje zvučnijeg tima na gol nego iz jač� kluba 2 ili 3 golmana. Možd�najosjetljivija pozicija za takve stvariamir je napisao/la:Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Citaj amire ,citaj malo ......amir je napisao/la:Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio

AMAR OSIM!!!
Citam, itekako da citam, ako golman nije medju prvih 11 a nije ni na klupi onda je taj golman TRECI golman, to je tako e jedino ako je se promijenilo pravilocsh je napisao/la:Citaj amire ,citaj malo ......amir je napisao/la:Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio
Baozic? Zdenko Baotic ima pravo da brani za A reprezentaciju. On je drugi golman za Sturm Graz i odlicno je branio dok je bio u Zelji. Zasluzuje poziv!amir je napisao/la:Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio
Citam, itekako da citam, ako golman nije medju prvih 11 a nije ni na klupi onda je taj golman TRECI golman, to je tako e jedino ako je se promijenilo pravilo( nemoze se to promijeniti), jer to je logika, mozemo mi nekoga voliti ali nemozemo ga okivati u zvijezde, u ovom smislu golmanske zvijezdecsh je napisao/la:Citaj amire ,citaj malo ......amir je napisao/la:Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio
Amire ipak ne citas!csh je napisao/la:Imas li info dali zdenko brani ja sam negdje cuo da ne ali bi me radovalo da brani i da uspije jer taj covjek je dokazao nesto sto mene mnogo znaci,ljudina je i zelim mu svu srecu i sigurno ako udje u takmicarsku formu da ce biti jedini dostojan zamjeniti hasagica na golu!
AMAR OSIM!!!
Tarik, nemoj molim te citirati moje postove provaljivas se previse, ko je rekao da nema pravo da brani za A reprezentaciju, nije niko, i nije drugi golman, nego je TRECITarik14 je napisao/la:Baozic? Zdenko Baotic ima pravo da brani za A reprezentaciju. On je drugi golman za Sturm Graz i odlicno je branio dok je bio u Zelji. Zasluzuje poziv!amir je napisao/la:Neko gore spomenu Zdenka Baozica, Zdenko Baotic je treci golman Sturma i NEMOZE braniti za reprezentaciju, pa ljudi dragi nemoze covijek biti u reprezentaciji a neigrati ili nebraniti u klubu, nikoga j nebi stavio u prvi sastav ako nije standardan u klubu, pa kad bi bio neznam koji igrac ili iz kojeg kluba dolazio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.